Отзывы покупателей о Сетка-сушилка для сушки рыбы, грибов, овощей и фруктов трехъярусная 40х40х75 см средняя сетчатая сушилка

• Вячеслав Т***

після трьох завантажень почала рватись

Достоинства:
    Недостатки:
    після трьох завантажень почала рватись
    • Продавец  JuliShop

Щиро дякуємо Вам за відгук та зворотний зв’язок!
      Нам щиро прикро, що у Вас виникла подібна ситуація — ми завжди прагнемо, аби кожен клієнт залишався задоволеним покупкою.
      Хочемо зазначити, що товар повністю відповідає опису та заявленим характеристикам на сайті, про що свідчать численні позитивні відгуки наших покупців.
      Ймовірною причиною неполадки могло стати надмірне навантаження на каркас — для одного циклу сушіння. Це важливий момент, на який звертаємо увагу під час експлуатації.
      Ми щиро вдячні Вам за Вашу відкритість та сподіваємось, що наступні покупки залишать лише приємні враження та повне задоволення.

• Продавец  JuliShop

Щиро дякуємо Вам за відгук та зворотний зв’язок!

• Інна

Якісна сітка сушарка

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop

Гарна якість, швидко відправили, дякую!

• Продавец  JuliShop

Добрий день, Катерино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• ТЕТЯНА
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop

Дуже потрібна річ навіть при наявності електричної. Дякую продавцю, те що треба.

Достоинства:
    Дуже зручна. Достатньо міцна.
    • Продавец  JuliShop

Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!