Отзывы покупателей о Стойкая крем-краска для волос AVENA Naturals 3.0 Dark Chestnut 115 мл (4823115503206)

• Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 4.55 Pomegranate Naturals AVENA

Товар прийшов вчасно, дуже гарне обслуговування клієнтів

Добрий день, Ірино. Щиро дякуємо Вам за відгук і високу оцінку.
      Раді, що Ви залишилися задоволені швидкістю доставки та рівнем обслуговування!
      Бажаємо чудового результату фарбування та лише приємних вражень від використання продукції.

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 6.37 Caramel Naturals AVENA

Краска выше всяких похвал. Даже при моём ежедневном мытье головы цвет не смылся. После покраски прошло более месяца. Мой родной цвет волос - холодный тёмно-русый (6 уровень глубины тона), из-за чего он смотрится почти чёрным в помещении (холодные оттенки из-за пепельной составляющей всегда смотрятся намного темнее аналогичных тёплых оттенков). Данная же краска как бы осветлила, освежила цвет волос, добавила тёплых золотистых нюансов. Теперь это как бы цвет молочный шоколад, очень светло-коричневато-золотистый. Иногда на солнышке имеет приятный рыжеватый (карамельный) отблеск. Мне и всем окружающим получившийся цвет очень понравился, черты лица с ним смотрятся более нежными (у меня тёмные глаза и волосы, но я не смуглая, просто немного оливковый подтон кожи). При последующем после покраски мытье головы краска не текла, одежду не пачкала. Волосы не испортила (там оксид 6%, это немного). Результат - почти как на упаковке. На солнце смотрится - как на квадратике сзади пачки, где указан результат покраски

Достоинства:
    Очень стойкая, не портит волосы, цвет как на упаковке, приемлемая цена.
    Недостатки:
    Нет!

Добрий день, Анно. Щиро дякуємо за Ваш детальний і щирий відгук. Нам надзвичайно приємно знати, що крем-фарба повністю виправдала Ваші очікування та подарувала саме той результат, на який Ви сподівалися. Раді, що колір виявився стійким, натуральним і комфортним для Вас. Бажаємо Вам краси, задоволення від догляду за собою та гарного настрою щодня!

• Лидия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 7.4 Copper Fire Naturals AVENA

Гарна якість за таку ціну

Добрий день, Лідіє. Щиро дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви відзначили гарну якість продукції за доступною ціною. Ми цінуємо Вашу довіру та будемо раді й надалі тішити Вас якісними засобами для догляду за волоссям. Бажаємо Вам краси та гарного настрою щодня!

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 9.13 Beige Light Brown Naturals AVENA

Фарба мені підходить краще ніж ті варіанти, що з професійного сегменту "дорого-багато" )))

Достоинства:
    ціна, рівне фарбування
    Недостатки:
    особисто для мене не має

Добрий день, Світлано. Щиро дякуємо за Ваш відгук .Нам дуже приємно чути, що стійка крем-фарба AVENA Naturals Вам підійшла. Бажаємо завжди мати бажаний відтінок і отримувати лише приємні враження від догляду за волоссям.

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 115 мл. Оттенок: 7.1 Cold Blonde Brown Naturals AVENA

Ця фарба для волосся AVENA Naturals 7.1 приємно здивувала! Колір вийшов насичений і стійкий, дійсно з холодним відтінком, як я й хотіла. Волосся після фарбування виглядає здоровим, блискучим і м’яким на дотик. Сивину зафарбувала повністю, без плям і нерівностей.Чудове поєднання якості й ціни, рекомендую!