- Михаил А***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +4.00
Сломались на 2 день,выпало стекло.
- Попов А***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +2.00
Погана якість ! Не відповідає заявленному номеру! Чекав тиждень. Не рекомендую цього продавця!
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +3.00
Легки, виглядають начебто нічого, хоть і з дешевого матеріалу.
- Достоинства:
- Ціна.
- Георгій С***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +1.50
Хороші окуляри, добре сидять та приємно читати і них, сказати більше нічого, за таку ціну думаю досить хороший вибір
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +2.50
Швидка доставка. Товар відповідний до замовленого.
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +3.00
Якщо ви очікуєте такі окуляри як замовили то будете глибоко розчаровані
- Достоинства:
- Діоптрії співпадають, має хоч щось співпадати
- Недостатки:
- Зовсім інші окуляри
- Надрага С***
вибачте за незручності , співробітника звільнено , товар відповідає заявленому
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: MSB&Bag. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +1.50
Мені дуже сподобались
- олещук м***Продавец: MSB&Bag. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +2.00
Замовлення чекала тиждень,потім подзвонив менеджер і сказав таких окулярів немає ,вийдемо кращі ,але інші.Я погодилася.Минуло ще три дні і ось цей щаслисливий день.Відкриваю замовлення,а там ГОДИННИК!!!Яка радість, мабуть думали,що я зовсім сліпа.