Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Сигнализатор детектор угарного газа датчик извещатель Navu автономный беспроводный сенсор с дисплеем LCD датчики сигнализаторы утечки газа + 3 батарейки

Оценка пользователей 4.9/5
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Дуже приємна менеджер, все пояснила і розказала як встановлювати і користуватись. Датчик працює, все добре

Достоинства:
    Швидка доставка, приємна комунікація
    • Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо за теплі слова))) Сподіваємося, що датчик працюватиме довго та надійно!

• Чернов Д***

Все добре

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо за довіру до нашого магазину! Надійної роботи датчику та бережіть себе)

• Людмила А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Дякую продавцю за відмінний сервіс, подзвонили, все пояснили щодо користування, передзвонили, щоб уточнити, чи датчик працює. Задоволена покупкою, дуже сподіваюсь , що датчик вчасно попередить про можливу небезпеку. Зараз спокійніше себе відчуваю.

• Продавец  USEFUL STORE

Приємно, що оцінили наш сервіс та знайшли час написати відгук! Убезпечити свою родину від чадного отруєння - це правильне рішення. Сподіваємося, що прилад працюватиме відмінно)

• Сергій В***

Дякую.Замовлений прилад працює.Все відповідно опису.5

• Продавец  USEFUL STORE

І вам дякуємо! Сподіваємося, що працюватиме довго та надійно!

• Вілена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Товаром я повністю задоволена. Зі мною швидко звʼязалися, швидко відправили, навіть любʼязно проінструктували. Все гарно запаковано, належної якості, працює. Нарікань не маю, дуже дякую і рекомендую!

Достоинства:
    Якість, сервіс
    Недостатки:
    • Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо вам, за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що ви задоволені покупкою та сервісом. Завжди раді допомогти й забезпечити якісний сервіс. Нехай товар приносить вам лише позитивні емоції! Будемо раді бачити вас знову)

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Прилад працює справно, ввічливий персонал, зателефонували, розказали, як працює і як підключити.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо за відгук! Гарного користування.

• Забелин С***

Пока всє добре

• Продавец  USEFUL STORE

Вітаю, Сергію! Сподіваємося, що датчик служитиме довго та справно. З повагою USEFUL STORE!

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE
    Достоинства:
    Швидка доставка. Все працює.
    • Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо, Оксана, за відгук! Нехай датчик працює надійно)))

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Дуже швидко вирішили проблему, що виникла з першим датчиком що прийшов - буквально протягом години після звернення підвезли заміну, тепер все працює. Дякую.

• Продавец  USEFUL STORE

І вам дякуємо. Сподіваємося, що це поодинокий випадок. Нехай працює справно та надійно. Бережіть себе та ваших близьких)))

• Анатолій К***

Швидка доставка. Все працює. Дякую

• Продавец  USEFUL STORE

І ми вам дякуємо за відгук! Раді, що все сподобалось)

• Виталий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Яскравий LCD-дисплей показує всі дані чітко. Сигнал дуже гучний – точно не пропустиш. А батарейки в комплекті – приємний плюс. Відмінний вибір для дому!

Достоинства:
    Гучний сигнал, в комплекті батарейки, чіткий дисплей
    Недостатки:
    • Продавец  USEFUL STORE

Вітаємо, дякуємо за гарний відгук! Сподіваємося, що так вам буде спокійніше)))

• Милевский В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

Дисплей добре читається, сигнал потужний, реагує миттєво. Приємний бонус – батарейки вже в комплекті.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо, що оцінили якість датчика! Він дійсно зручний у використанні і добре реагує на чадний газ.

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE

LCD-дисплей дані видно гарно, крупні цифри. Працює гучно, швидко реагує на зміни.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо, що поділилися своїм враженням! Гадаємо, що ваш відгук полегшить покупцям зробити вибір.