Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Геймпад Sony DualSense Edge Black (1000045048)

Оценка пользователей 3.93/5
  • Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

В целом отличный геймпад, функциональный, качественная сборка

Достоинства:
    Сменные стики, дополнительные задние копки
    Недостатки:
    Слабый акумулятор, расположение функциональных кнопок Fn
  • Вася
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Покупал для ПК. Лучший геймпад. Советую использовать длинный вариант лепестков и вставлять левый в правый, правый в левый. Да, так тоже можно. В таком виде они удобнее лежат в руке и никогда не нажмутся случайно.

• Василий Г***

Подскажите пожалуйста к ПК вы его только по проводу подключаете или можно использовать встроенный Блютус на ПК ? Если да , то хорошо ли он работает по блютус ( он у меня встроенный в материнскую плату ) .

• Василий И***

Дописка к вопросу :
      А то встал выбор у меня между этим и Razer Wolverine V3 Pro ! Но этот мне бы был больше « на руку » так как еще имеется PS 5 PRO .

• Василий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Батареи хватает на 4 часа игры, это прям совсем ни о чем, стандартный дуалсенс держал почти раза в 2 дольше

Достоинства:
    Очень удобный, приятно лежит в руках, качественная сборка
    Недостатки:
    Не держит батарею
    • Павло Б***

Есть такое, мой тоже больше 5 часов не держит

• Сергей Г***

Он больше предназначен для игры по кабелю, так как отклик(инпут лаг) в этом случае самый маленький на рынке. Если по безкабелю в синглы играть, умесней на обычном играть так как он в 4 раза дешевле

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Взяв midnight black. Скажу так: перше враження — ну дуже приємне, і саме від якості і “build quality”. Якість одного кейсу – овертоп. Як воно буде далі в експлуатації невідомо, можливо у майбутньому доповню відгук. Я знаю люди бідкаються на непрактичність гумових накладок які з часом вздуваються, йдуть пухирями. Але подивимось, можливо в цій ревізії вони щось поліпшили і змінили окрім кольору. Єдине шо одразу помічаєш так це хід стіків, він дуже плавний у порівнянні зі звичайним Dualsense. Колір – чорний звичайно ефектний, але просто практичний, не скажу, що він прям дає якісь інші відчуття у порівнянні з білим. Колись базові консолі Sony всі були чорні і людям кортіло купити лімітовані білі джої. Зараз при білій базі всі дуріють від чорного кольору . Скажу так, при вартості в 4 звичайних контролери воно того абсолютно не варто. АЛЕ. Я знаю багато таких гравців як я, які використовують і тригер і бампер одночасно і це критично і тільки так звані «про» версії надають таку можливість, точніше зручність, з додатковими пелюстками. На жаль, ціна просто неадекватна. Це просто брєд, люди! В мене ще є Flydigi Apex 4 - imho кращий контролер на ринку та й ще на «холлах» і його ціна 3500. Комплектний дуалсенс - жир на 5 . Sony, ви там нормальні взагалі з такими цінами? б/в ps4 pro дешевше коштує в комплекті з двома класними дуалшоками 4 Купив виключно тому, що стиль гри такий, що тільки з пелюстками зручно. Незалежно від особистих уподобань з раціональних міркувань не рекомендую до придбання. Оцінка виключно за якість.

Достоинства:
    За великим рахунок їх дві: можливість переназначити функції бамперів на додаткові «пелюстки» і якість збірки і матеріалів. І можливість замінити стік якщо дріфтить,але це таке собі 1500грн=контролер
    Недостатки:
    Ціна просто лютий оверпрайс Проблема в тому, що ліцензію на контролери для ps5 мають буквально два виробники і конкуренції Ø в цьому сегменті. Фактично ціна трьох крутих Flydigi Apex 4 маячня якась
    • Владимир О***

Тоже хочу черный.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Забираю всі гарні слова, про цей геймпад назад. Минуло півтора роки, один з аналогів потребує заміни, але вже більше як пів року в жодному офіційному магазині світу змінних модулів немає, лише у перекупів по ціні нового звичайного Дуалсенсу. Мої оплески Соні.

Достоинства:
    Знімні модулі
    Недостатки:
    Знімні модулі але незмінні
  • Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Друзі, це дуже жахлива річ. Геймпад взагалі не вартий цієї ціни. Дуже дорого, і різниці ніякої.

Плюси:
    - Тут є єдиний плюс - механічне блокування курків L2 та R2, якщо ви задрот в онлайн шутери (в інших випадках це не знадобиться), і вам дуже важливі якісь мікро-секунди.

Мінуси:
    - Ціна як 3 звичайних геймпади;
    - Ззаряд батарея втрачає дуже швидко. Інколи мені здається, що за 3 години він вже просить щаряд. Вважайте, що будете завжди через дріт грати;
    - Резинові накладки дуже швидко стають жовтими, а потім взагалі вони починають відкліюватись. Через що ви потім цей геймпад не продасте;
    - Усі ці понти з додатком який типу регулює криві прицілювання - також дуже сумнівна штука, яка або непомітна взагалі, або тільки гірше робить;
    - Задні додаткові кнопки - насправді не додаткові, а просто дублюють інші. Ви не зможете поставити на них якісь нові функції, а тільки здублювати ті що є.
    - Також вам доведеться звикати і тренуватись їх використовувати, щоб згадати, що ці нові кнопки взагалі є. Бо на практиці виходить так, що ти їх не використовуєш, бо ти до них не звик.

• Олександр

Очень жаль тебя, сразу видно что ты купил геймпад не зная для чего он тебе, а теперь ещё и резинки стали желтые, беда…

• Игорь

Да, резинки похоже у всех отклеиваются, у меня обе поотставали.
      Со всем остальным в отзыве не согласен, и доп кнопки и сменные стики и профили очень помогают. В приложении можно менять кнопки как тебе угодно, даже если игры не поддерживает смену кнопок. Для шутеров, для танков топ геймпад.

• Бабанский Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Все супер) забрал в отделении Розетки на след день)

• Демьян С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Брав для ПК, а не для ПС5, тому відгук б'ю на дві частини - спочатку сам геймпад, потім досвід використання з ПК.

***

ЗАЛІЗО

По суті, це зараз єдиний геймпад з аналоговими тригерами, гіроскопом і задніми важелями. Єдиним конкурентом є 8BitDo Ultimate, де все це технічно є, але аналогові тригери не працюють в режимі Pro Controler, а гіроскоп не працює в режимі X-Input. Тому якщо хочете все і одразу - вам сюди.

Якість самого геймпада дуже висока, рельєфні поверхні зроблені дуже детальними. Тримати в руках приємно, хоча і трохи незвично після багатьох років з геймпадами Xbox та Steam Controller. Також сильно здивува чохол - він з твердого пластику і зроблений дуже якісно. Єдиний мінус - відділ для кабелю розташований прямо під вигином чохла і діставати його іноді дуже незручно.

Тригери зручні і гарно регулюються. Мені дуже сподобався режим з мінімальним ходом для шутерів, особливо в комбінації з гіроскопом. Ще були великі надії на те, що вдастся поєднати дво-зонові з Adaptive Trigger (щоб цілити та стріляти однією кнопкою), але в Стімі Adaptive Trigger налаштувати ще не можна. Дво-зонові трігери все одно можна зробити, але на Стім контролері це було краще.

Задні важелі поставив великі, для мене вони найзручніші, активуються дуже легко. Спочатку думав, що з моїми великими пальцями доведеться поставити їх задом наперед (лівий зправа, правий зліва, що направить їх вниз і збільшить дістанцію до важеля). Але потім приловчився і стало зручно. Тепер не знаю, як я без них жив, дуже сильно рятують в багатьох іграх.

А ось сенсорна панель на Стім контролері була краще - рішення Соні менш чутливе і зручне. Для примітивних жестів підійде, але ось для наекранних меню вже ні.

Останній коментар по залізу - батарея. Її вистачає годин на п'ять. Не те, щоб це було прям дуже погано, але все ж таки хотілося б довше краще.

***
    СОФТ

На ПК цей геймпад підтримує десь 20 ігр, більшість з них - лише з проводним підключенням. І це ті, що підтримують взагалі - якщо говорити про ексклюзивні фішки Соні типу Haptic Feedback та Adaptive Triggers, то вони є лише в іграх Соні. Яких на ПК десь шість.

Але нас рятує Стім. Бо є бібліотека Steam Input, яка дозволяє користуватися будь-яким геймпадом в будь-якій грі. І при необхідності навіть емулювати клавітуру та мишу, налаштовувати клавішні "аккорди" і взагалі знущатися над тваринками.

Стім все одно ще не може працювати з Adaptive Triggers та Haptic Feedback, але дозволяє детально налаштовувати важелі, гіроскоп, та сенсорну панель. Наприклад, активувати гіроскоп під час прицілювання. Можна навіть не налаштовувати самому, а завантажити налаштування від спільноти. І тут розкривається весь потенціал геймпада, бо з нормальним налаштуванням в шутери з ним грати так же зручно, як і з клавомишею.

Так, є ігри де нема підтримки одночаної гри на геймпаді та миші. Або ігри, які взагалі не підтримують геймпади. Але все це вирішується через шари налаштуваннь Steam Input, і якщо достатньо подовбатися - цьому геймпаду просто не буде рівних.

Достоинства:
    Гіроскоп, задні важелі, регульовані трігери
    Недостатки:
    Сенсорна панель, велика ціна, маленька батарея, вузька підтримка фішек Соні в іграх
    • Ярослав П***

Є програма в steam десь за прибл 100 карбованців, називається DSX. Там можна налаштовувати любий дуалсенс, адаптивні курки і тд, правда, все треба ручками там робити, але опцій для "камтомізації" багато.

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Напишу про батарею, з виключеною вібрацією та без "тригерного ефекту" геймпад пропрацював орієнтовно 7год, зарядка 100вт блок і 100вт шнур, зарядив геймпад за 1год 40хв.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    чому не можна було зробити батарею як на еліт 2?..
    • Ілля

Можливо тому що Elite Controller в середині - це порожній шмат пластику, в той час як дуалсенс забитий під зав‘язку. Подивіться розбірку.
      Для здорового гравця 4-5 годин автономності геймпаду, в принципі достатньо. Не знаю навіщо це записувати в мінус.

• Максим

Скорость заряда устанавливает не блок питания и шнур, а подключённое устройство, и пусть там будет хоть 1КВт твой БП то он всё равно будет заряжаться более часа

• Олександр

норм

• Роман Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купував цей геймпад заради задніх кнопок/пелюсток. Залишився задоволений, порадувало що є кілька опцій цих кнопок. Зручне керування профілями і ходом задніх клавіш. Змінні стіки теж думаю будуть корисними

Достоинства:
    Кастомізація, змінні стіки, якість матеріалів
    Недостатки:
    Менша ємність акумулятора, але для мене це не принципово
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Якщо ви не професійний/компетитів геймер - не купуйте, він не для вас. Хіба що у вас є зайві $200 і ви хочете грати на покращеному Dual Sense.

Геймпад сподобався, матеріали корпуса дуже приємні, важчий за стандартний, відчувається якась надійність і якість, подивимось як буде в експлуатації. Реалізація перемикання профілів - топ.
    Сподобалось що світова премєра не оминула Україну.

Достоинства:
    Дешевший за scuf, ставиться в зарядне від Соні.
    Недостатки:
    Люди в каментах місцями не розуміють що він не для них, геймпад для професійних геймерів, які грають підєднуючи його через шнур, носять його з собою і міняють стіки «на ходу».
    • Олександр Б***

Ну почему сразу так? Не обязательно быть профессиональным геймером, или человеком живущим с приставкой в обнимку. Он может быть нужен просто для комфорта. Я например ненавижу систему бега с нажатием на L3 в соло играх. А этот пад решает данную проблему.

• John D***

Була змога перевірити автономність? Чи дуже помітно що ємність батареї зменшилась на третину?

• Дмитро

Суб'єктивно батарея тримає гірше.

Вибачаюсь якщо якось грубо написав свій відгук, просто хотів наголосити що цей геймпад не є обовязковим для придбання, і є трохи специфічним, можливо не для всіх. Якщо хтось хоче ціну-якість треба брати звичайний DualSense.
      Якщо ж хтось хоче витратити трохи грошей на своє хоббі і вважає придбання Edge доцільним - має право. Він як на мене своїх грошей коштує, але бажано розуміти що ви купуєте, щоб потім не розчаровуватись.

• Игорь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Буду делать возврат. Не нашел вообще полезным данный джойстик. Киллер фич вообще нету никаких. Такой же дуалсенс только в три раза дороже

Достоинства:
    Не увидел
    Недостатки:
    Цена
    • Олександр Б***

А чего вы от него ждали? У него ж из плюсов только сменные стики, лепестки сзади и смена глубины нажатия на триггеры.

• Євгеній П***

Игорь хотел AimBot ,speedhack, и бессмертие

• Александр

А на рынке сейчас есть геймпад с киллер фичами?)

• Игорь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Честно сказать смешное ощущение. Как бы дополнительные кнопки снизу ок, но не все игры еще под них адаптированы.

Кнопки Fn полностью бесполезны на практике.

Грибочки сменные прикольные. Однако удручает что только два вида и то одинаковых без выемки как в стандартных.

Честно говоря такое себе развлечение. Буду возвращать. Не увидел для себя киллер фичи этого джойстика.

Обычный дуалсенс за тройной прайс по итогу.

• Олександр Б***

Одни только лепестки заставляют купить этот пад. Не понимаю, чего ожидают от него геймеры...Наверно встроенные читы.

• Дмитрий

« но не все игры еще под них адаптированы» - вы понимаете смысл задних кнопок?
      На них можно назначить любую кнопку! Вы сами адаптируете их под себя.
      Кнопки Fn - переключение профилей назначенных кнопок и настройки кривых стиков, регулировка громкости звука, баланс тусовка/игра.
      Вы явно не понимаете для чего нужен этот геймпад , и для кого

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже якісна річ. Пелюстки металеві, і «прилипають» на магнітах. Думав, що буду користуватися довгими, але по факту вставив типу «грибочки» - вони зручніші, з меншою ймовірністю міс-кліку. Механізм обмеження тригерів дуже чіткий і плавний, приємно перемикається. Думав що стіки-модулі з часом почнуть люфтити, але по факту, вони кріпляться дуже надійно, затискаються схожим методом, як процесори в ПК. З іншої сторони, ще не зрозуміло, як буде з самими змінними «сосками», бо вони фіксуються дуже примітивно і це пластик, час покаже. Кейс важкий, зроблений з того ж пластику що і бокові панелі PS5, відчувається якісно, але оскільки це просто кейс, а не док-станція для зарядки, як у того ж Xbox Elite Controller, то для більшості користувачів це просто «мертвий вантаж». І знову інша сторона: радує те, що як і стандартні Дуалсенси, ця модель спокійно встає в оригінальний зарядний док. У всіх інших про-контроллерів типу Скаф чи додаткових «колгоспних» штук з Китаю, цей момент взагалі не продуманий. В самій системі PS5 для цього контроллера є окремий пункт налаштувань з швидким доступом. Функцій не мало, кожен для себе щось знайде. Відносно ціни, вартий він того чи ні, я скажу так: це не Edge дорогий, а стандартні Дуалсенси надто дешеві - ціла пачка технологій ща ціну звичайного якісного геймпаду) Решту покаже час.

Достоинства:
    Дуалсенс став ще крутішим)
    Недостатки:
    Час покаже, а покищо все супер
  • Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Чекаємо, надіємся розетка вчасно відкриє передзамовлення

• Павло Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Прекрасный геймпад, брал не тут. Есть полная кастомизация, задние кнопки, аналоговые стики сменяемые, триггеры разной степени нажатия, легкая смена режимов задних кнопок и другая детальная настройка с помощью нового офф софта от Сони playstation accessories. 4 звёзды потому что дрифт стиков тут все ещё есть и будет, но благо есть hall effect стики но за дорого. Отличная премиум версия стокового dualsense.

• Роман Є***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купляв не тут. Взагалі задоволений всім, крім ціни.
    Що дуже сподобалось та виявилось корисним, це вибір і налаштування кривих для аналогових стіків. В додаток до пелюстків це дуже корисна можливість.

Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Скрин двух батарей с лева EDGE 1050. Там физически не втулить на 1560.размер батареи украл регулировка хода триггеров

• Олександр Б***

Скорее механизм смены стиков место украл.

• Євгеній К***

Дуже дорого. Трішки додай - і візьми series S

• Гудіні

А якщо бути точним, то Nintendo Switch lite.

Про аккум
    Инфа

• Александр

Ахахаха, а теперь открой на ру перевеоде инструкцию, там написано 1560 мАч, опечатались…

на самом паде 1500 написано ,по игре я не заметил разницы по разряду

Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Просто супер.лепестки на магнитах быстро можно заменить.кейс пластиковый .на биг мак похож когда распаковываешь

• Алена Ч***

Поделитесь где взяли такую прикольную подставку пол пад? :)

• John D***

чи була можливість протестувати автономність? Дуже помітно що ємність аккума зменшилась на третину?

• Александр

John Doe, его разобрали и вроде как там 1050 мАч, но тут вопрос в другом, кто купил геймпад и откроют брошурку та что идет в комлекте, то увидите в характеристиках в таблице указано емкость аккумулятора 1560 мАч, а это показатель стандартного дуалсенса…

• Михаил С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Выглядит круто, но акум по емкости меньше. Цена в полтора раза больше конкурента Xbox Elite Controller 2
    отдать такие деньги за кейсик, когда на зимней продавали обычный дуалсенс за 2 к

Достоинства:
    чехол, зарядка, док станция, сменные стики
    Недостатки:
    маленький акум, цена
    • Вова П***

Откуда инфа про емкость аккума? Или это абы перднуть в муку?Элит хуан даже не конкурент этому геймпаду, когда ваши стики начнут дрейфить вы купите новый, а я поменяю стик. О какой док станции идет речь в достоинствах? Сразу видно что вы не понимаете о чем пишите.

• Михаил С***

Вова, выбираем английский язык и пишем в поисковик dualsense edge battery life и читаем новости о данном девайсе от западных блогеров и новостных порталов.
      Сопоставить с elite controller батарейкой), сколько она живет?
      Ах да, стик меняешь за почти 900 грн на розетке одна штука

• Вова П***

Там написано что батарея не меньше по емкости, а батарея держит заряд немного меньше чем обычный дуалсен. Вы указываете минус цена, но для вас видимо проще купить элит хуан новый чем стик за 900 грн)))

Пушка ракета, очень жду!