Отзывы покупателей о Everon HY320 Mini — 720p міні проектор Android 11 домашній кінотеатр
Есть в наличии
- Герук С***Отзыв от покупателя. Продавец: IC Universe. Цвет: Black
Через перших 20ть хвилин після включення перестав працювати пульт!!! Що робити??? Куди звернутися???
- Недостатки:
- Не працює пульт керування
- Продавец IC Universe
Зверніться з гарантійним запитом, замінимо
- Герук С***
До честі продавця - питання заміни пульту керування вирішили за один день! Щиро дякую!
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: IC Universe. Цвет: Black
Отличный проектор !Картинка хорошая ,яркая ,чёткая .Звук довольно таки хороший ,управление абсолютно не сложное .
Быстрая отправка .
Очень рекомендую этот товар .- Достоинства:
- Их много
- Недостатки:
- Пока что ни каких недостатков не нашли
- Продавец IC Universe
Щиро дякуємо, що ділитися своїм досвідом, це важливо для нас та інших покупців.
- Алекс З***Отзыв от покупателя. Продавец: IC Universe. Цвет: Black
Працює все і всі додатки працюють з коробки!Ютуб працює,з флешки тоже працює(фільми).Скачати можна різні додатки в гугле-плей!пам'ять внутрішня 8 ГБ ,а оперативна пам'ять 1 ГБ!
- Достоинства:
- Недорого,все працює!підключається легко як до інтернета так і до телефона!Показує фільми на Ура(До 1 ГБ)
- Недостатки:
- Мало оперативки,тому що бувають маленькі затримки,но то таке ,тоді треба брати 2 гб оперативки, і 32 ГБ ,і 2 К,но це вже буде дорожче,а так це нормальний проектор за свої кошти!
- Продавец IC Universe
Щиро дякую за відгук!
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: IC Universe. Цвет: Black
Мені все підходить
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: IC Universe. Цвет: Black
Продавець класний, а сам проектор виявився повне ГЕ, фільми більше ніж одного Гіга відтворює без звуку, блютуз працює дуже погано, дивилися фільм постійно програє, нема клавіатури з кирилицею годину юзав меню як її додати не знайшов, дуже не якісний пульт керування сам по собі постійно відкривається відсік батареєк, просто в руку берете його все відсік відкрився.Якщо вирішили такий придбати краще добре подумайте, та подивиться ще якісь моделі, цей ми будемо продовати, та шукати щось інше.
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Якщо фільм більше 1.5 гига немає звуку, дуже погано працює блютуз, в меню нема клавіатури з кирилицею, у пульта постійно відкривається відсік батареєк.
- Продавец IC Universe
Відтворення фільмів - це програмна задача - спробуйте браузер TV Bro, він відмінно програє всі онлайн кінотеатри/відео. Залізо проектора справляється з задачею програвання відео до 4к включно.
Якщо відтворюєте файл - пробуйте різні плеєри, можливо, ті що використовуєте не підтримують всі кодеки. Спробуйте VLC або Vimu player.
Якщо не вдається додати мову - встановіть застосунок Gboard. - Андрій Д***
Да пробував я інший програвач результата нема зображення відтворює, звуку нема ні через двстроєний дінамик, ні через блютуз, хоча я тут же втикаю флешку в дешевий планшет пиксус і все є, я взагалі спочатку подумав що це якась несправність, а потім запустив інший фільм емкостью 0,7 гіг і все запрацювало і динамике і блютуз, хоча блютуз працює постійно ковтая звуки.
Як до продавця взагалі питань нема, супер швидко, якби усі всі так працювали було би супер, ну а товар щож я сам винен відгуки на цей програвач почав читати коли його сам придбав, а треба було б раніше. - Костянтин П***
Виберіть в МХ плеєрі апаратний декодер, звук з'явиться. В мене з'явився.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: IC Universe. Цвет: Black
Все працює. Швидко надіслали.
- Андрій Д***
Продавець гарний дійсно надіслали швидко, а ось проектор повне г***о.