- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевізор не має 5В в антенному гнізді для підсилювача антени Т2. Без підсилювача не лове жодного каналу. Прийшлося купувати окремо інжектор живлення. Хто купляє для бабусь в село майте на увазі.
- Достоинства:
- Працює.
- Недостатки:
- Нема 5В на підсилення антени. Довго вмикається. Звук поганий.
Представник брендуДобрий день, Іван!
Дякуємо за відгук. Дійсно, напруга через антенний вхід для живлення підсилювачя антени на ТВ не передбачена. Потрібна антена з зовнішнім живленням підсилювачя сигналу. В телевізорі використовується аудіосистема, розроблена спеціально для даної структури ТВ з урахуванням діагоналі. Спробуйте використовувати різні встановлені режими звучання або підлаштовувати звук в ручному режимі, обравши «Користувацький».
З повагою - компанія KIVI.
- Борисюк Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевізор по якості зображення хороший.Звук дуже поганий навіть еквалайзер не допомагає і об'ємний звук.Кубло на 3.5(навушники) влізло всередину через 5 підключень(підключав колонку)Довго грузиться порівняно з xiomi.
- Достоинства:
- Якість зображення,голосовий пошук,блутуз пульт.
- Недостатки:
- Звук,довго завантажується.
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають складнощі під час налаштування або експлуатації телевізора, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:
E-mail: ссылка
Facebook: ссылка
Viber: ссылка
Telegram: ссылка
У разі звернення вкажіть модель телевізора, серійний номер та опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ
З повагою - компанія KIVI.
- Вероніка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
В цілому читаючи відгуки, очікувала що звук буде не вау. Але колонка з Китаю за 300 грн дала баси і чистий звук більше ніж від тв. Тому одразу рекомендую брати окремо звук. Налаштування легкі, картинка сподобалась. Доставка в обумовлений час.
Представник брендуДобрий день, Вероніка!
З повагою - компанія KIVI.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевізором цілком задоволений, окрім звуку...)
Порадьте не дорогий саундбар чи колонки!- Недостатки:
- Звук
Представник брендуДобрий день, Михайло!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Завдяки гнучким параметрам налаштування зображення та звуку, ви можете налаштувати їх відповідно до своїх індивідуальних уподобань.
З повагою - компанія KIVI.
- Назар Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Недокомплект
- Достоинства:
- Он приехал
- Недостатки:
- Отсутствует микроафиша, 4 болта крепления к кронштейну, шестигранник, гарантийный талон
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Чудовий телевізор, картинка насичена, колоритна.
Купував на подарунок, теща дуже задоволена :)
Представник брендуДобрий день, Сергій!
З повагою - компанія KIVI.
Телевізор працює, ніяких проблем не виникло.
- Достоинства:
- Якісний екран, зручний пульт, голосовий пошук.
- Недостатки:
- Довгенько завантажується при увімкненні.
Представник брендуДобрий день, Михайло!
З повагою - компанія KIVI.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Бабушка довольна
- Достоинства:
- Показывает картинку недорого
Представник брендуДобрий день, Андрій!
З повагою - компанія KIVI.
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Звук отвратительно слабый. По вайфаю не находится. Буду сдавать
- Достоинства:
- Недостатки:
- Звук. Видимость в сети
Представник брендуДобрий день!
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся каналами для зв’язку зі службою підтримки.
У разі звернення вкажіть модель телевізора, серійний номер, версію ПЗ та опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.
З повагою - компанія KIVI.- Станислав К***
Отзыв отменяю. Со звуком разобрался. Осталось с сетью
Представник брендуДобрий день, Станіслав!
Якщо у Вас виникають складнощі під час налаштування або експлуатації телевізора, будь ласка, скористайтеся каналами для зв'язку зі службою підтримки.
З повагою - компанія KIVI.
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Отримав в пункті видачі Розетка, чеки та гарантійний талон запевнили, що є в упаковці. Під час розпакуваня телевізора вдома не виявив ніяких чеків та гарантійного талону, а основне відсутні ніжки до телевізора, що унеможливлює його перевірку
- Достоинства:
- Невідомі
- Недостатки:
- Відсутні ніжки до телевізора та документація
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Купував для своїх батьків-пенсіонерів. Гарна та якісна модель за реальну ціну.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Мінус
Представник брендуДобрий день, Тарас!
З повагою - компанія KIVI.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Хороший телевізор, швидкий. Але трохи глухий звук. Для невеликої кімнати норм.
- Достоинства:
- Стильний, швидкий, хороша навігація по пульту
- Недостатки:
- Звук
Представник брендуДобрий день, Олексадр!
З повагою - компанія KIVI.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Все чудово.Доставка як завжди на рівні.
- Недостатки:
- Трохи незручно керувати з пульта.Але треба привикнути і все буде ОК.
Представник брендуДобрий день, Володимире!
З повагою - компанія KIVI.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Класний варіант для тих, хто хоче якісне зображення в компактному розмірі. Кольори виглядають яскравими та насиченими, а картинка – чіткою. Android TV – великий плюс, бо все працює швидко, немає купи непотрібних програм, і можна легко встановити те, що необхідно. Загалом, крутий вибір для перегляду фільмів чи YouTube.
- Достоинства:
- QLED-матриця, Android TV
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олексію!
З повагою - компанія KIVI.
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
За свої гроші телевізор топ! Картинка дуже гарна і чітка. Бездротові комунікації працюючи без нарікань.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Валентине!
Товар відповідає всім характеристикам
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Валентине!
Вдячні Вам за відгук. Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.
З повагою - компанія KIVI.
- МаркОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
У телевізора досить яскравий і чіткий екран. Картинка чудова й деталізована — розгледіти пікселі навіть зблизька нереально. Smart TV працює бездоганно. Телевізор вмикається з пульта за кілька секунд, що є важливим показником для щоденного використання.
Гучність динаміків на високому рівні. Рамки екрана майже непомітні, що додає ефекту занурення.- Достоинства:
- Яскравий і чіткий екран, Висока деталізація, Швидке увімкнення з пульта, Якісний звук і потужні динаміки, Вузькі рамки, Енергоефективність
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Марку!
З повагою - компанія KIVI.
- Мирон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Ціна якість 5 балів
- Достоинства:
- Зображення ціна
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день Мірон!
З повагою - компанія KIVI.
- Яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Це моя перша покупка телевізора Kivi, брала для мами. Дизайн стильний, телевізор легкий, зручний у встановленні. Зображення чітке, кольори насичені. Деталізація на рівні. Звук гучний і чистий.
YouTube працює швидко. IPTV поки не підключили, тому про нього сказати не можу. Інтерфейс зрозумілий. Пульт ергономічний.
Телевізор має Android 11 і Smart TV, що розширює можливості користування.
Зверніть увагу: кріплення 200×100, що є нестандартним. Але у нас залишилося кріплення від попереднього телевізора, і воно ідеально підійшло для кріплення на стіну.
Ще одна важлива перевага — цей телевізор випущений у 2024 році, тобто це нова модель. Якщо подивитися на інші варіанти, то вони часто давніших років випуску, тобто старіші версії з більш застарілим Android.
Телевізор був упакований добре, прийшов без пошкоджень.- Достоинства:
- Свіжа модель
Якісне зображення - Недостатки:
- Поки не знайшла
З повагою - компанія KIVI.
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Дуже сподобалось що Смарт ТВ без ніяких оболонок, швидко працює! Якість картинки топ, одразу встановлено Мегого. Дуже гідний телевізор за свої кошти!
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день Артем!
З повагою - компанія KIVI.
- Сергий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Неожидав от телевізора.гарной картинки.при підключеном xbox HDR,видає супер.звук канешно трохи нехвата як мені.хотя по Ютуб вроді все ок.
- Достоинства:
- Для приставки ,клас
- Недостатки:
- Поки незнайшов.ну може трохи звук.
Представник брендуДобрий день Сергій!
З повагою - компанія KIVI.
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Все ок работает, рекомендую .
- Достоинства:
- Хороший телевизор за свои деньги
- Недостатки:
- Пока не нашел
Представник брендуДобрий день, Денисе!
З повагою - компанія KIVI.
- Олексій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Як обіцяв залишаю відгук про товар: загалом все ок, налаштував все швидко! Але є одне але...: звук слабенький... А взагалі все добре!
- Достоинства:
- Вартує своїх коштів!
- Недостатки:
- Звук.
Представник брендуДобрий день, Олексію!
В телевізорі використовується аудіосистема, розроблена спеціально для даної структури ТВ з урахуванням діагоналі. Ви пробували використовувати різні встановлені режими звучання або підлаштовувати звук в ручному режимі, обравши «Користувацький»? Також якість звуку залежить від джерела.
Facebook: ссылка
Viber: ссылка
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
У разі звернення вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.
З повагою - компанія KIVI.
Доброго дня. Доставили швидко, кур'єр дуже чемний! Рекомендую! Пізніше відпишусь як працює телевізор.
Гарна картинка. Відповідає заявленим характеристикам
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник брендуДобрий день Валентин!
З повагою - компанія KIVI.
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Відмінний телевізор
- Достоинства:
- QLED
- Недостатки:
- Поки що не знайшов
Представник брендуДобрий день, Сергію!
З повагою - компанія KIVI.
- Зінаїда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Дуже сподобався телевізор. Саме те на що й сподівалися. Чітке зображення. Кольори натуральні.На дачу те що потрібно. Дякую.
- Достоинства:
- Чітка картинка.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДобрий день, Зінаїдо!
З повагою - компанія KIVI.
- Остап А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
В плані ціна-якість ідеальний варіант. Рекомендую
Представник брендуДобрий день, Остапе!
З повагою - компанія KIVI.
- Дмитрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Купив цей телевізор на заміну старому.
Відразу хочеться сказати що за такі гроші доволі непоганий варіант, картинка гарна.
Смарт тв працює доволі таки адекватно і - швидко.
Час від часу правда відпадає вай фай, але мені здається що це більше проблема мого старого роутера.
Так по телевізору немає поки що ніяких зауваженнь.
З повагою - компанія KIVI.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевізор відмінний, якісне, чітке зображення , кольори природні. Від перегляду отримую задоволення.
З повагою - компанія KIVI.
- Євгеній Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Розетка як завжди на висоті. Замовив телевізор на сайті з доставкою в точку видачі розетка, доставили вчасно. Допомогли розпакувати і оглянути цілісність товару. При замовленні ще була приємна скидка.
- Достоинства:
- Зображення супер. Дуже чітка картинка, приємно дивитись. Зручне керування пультом. В налаштуванні звуку є функція де звук музики можливо зробити тихіше, а розмову гучніше. Дуже задоволений покупкою.
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуДобрий день, Євгенію!
- Ярослав Р***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевізор на 1 рік, не купуйте це
Представник брендуДобрий день, Ярослав!
- Олександр К***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Поморочився, поки відкрив пульт))) все інше легко, просто якісно!
- Достоинства:
- Все супер!!!
Представник брендуДобрий день, Олександр!
- Рома Ш***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Картинка чудова. Як для системи смарт ТВ працює стабільно. Хромкаст так і не підключився. За ці гроші норм, рекомендую.
- Достоинства:
- Картинка норм
- Недостатки:
- Звук
Представник брендуДоброго дня, Романе!
Дякуємо за відгук.
Якщо у Вас виникають питання під час налаштування або експлуатації телевізора, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
E-mail: [email protected]
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Консультанти допоможуть налаштувати телевізор і дадуть відповіді на питання.
- Рома Ш***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Екран норм але звук лажа. Готуйтесь докупляти колонку)
- Достоинства:
- Екран
- Недостатки:
- Звук
Представник брендуДоброго дня, Романе!
Дякуємо за відгук.
Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки: