Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Кухонный модуль нижний с шухлядой Эверест Эко 600 ясень шимо темный+белый (без столешницы) 60х46х82 см

Оценка пользователей 4.44/5
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет фасада: Графит / Белый. Цвет корпуса: Дуб крафт белый

Чудовий вибір за свої гроші
    Швидко збирається, все є в комплекті
    Товаром задоволений

Достоинства:
    Чудовий нижній модуль без стільниці
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Олегу! Щиро дякуємо за добрі слова!
      Раді, що Ви залишилися задоволені якістю меблів і сервісом. Нехай покупка приносить лише позитивні емоції!

• Станіслав К***

хороший модуль, легко зібрався (якісь відповідає вартості)

Достоинства:
    гарний вигляд
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Станіславе! Щиро дякуємо Вам за теплий відгук!
      Раді чути, що меблі повністю відповідають очікуванням. Дякуємо, що обрали нас!

• Крюк Л***

Обслуговування відмінно,швидко доставили,відповідає фото, все супер, ціни доступні,рекомендую

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Людмило! Дякуємо, що довірили нам свій вибір! Приємно знати, що Вам сподобалися і меблі, і рівень сервісу. Нехай вони служать Вам довго і надійно.

• Елизавета Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nicole Piliaieva. Цвет фасада: Дуб Сонома трюфель. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Обирала спеціально тумбу для зборки без дрелі, але виявилось спочатку так що ті дірки які є - криві, на дверях взагалі немає дірок. Підтримка у вайбері відповідає раз на 3 дні і просто дає рекомендації в альтернативній інструкції. Не маю дрелі і маю просто купу безглуздих дошок)

Достоинства:
    Недостатки:
    Необроблені фасади, на дверцята немає просвердлених дірок, Дірки які просвердлені - криві
  • Олена О***

Швидка доставка,відповідає опису на сайті

Достоинства:
    Чудова тумба,легко збирається.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Nicole Piliaieva

Дуже вдячні Вам за відгук!)

• Людмила Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nicole Piliaieva. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Дуб

За свої кошти гарно

• Продавец  Nicole Piliaieva

Дякуємо Вам за відгук!)

• Данута В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Обслуговування відмінне. Товаром задоволена. Рекомендую.

• Марина П***

Всім задоволенні

• Людмила С***

Товар добрий,складається легко.

Достоинства:
    Свої гроші стуоє.
    Недостатки:
    Це платна "упаковка" товара на новій почті. Попередити мене забули при розмові з менеджером що оплата за мій рахунок.