Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Сковорода універсальна Maysternya 26 см чавунна чорна (T303Ук)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сковорода просто супер, очень довольна, давно хотела перейти на чугун. Главное, правильно её подготовить к первому использованию, а также соблюдать правила применения и хранения, и будет вам счастье. Прилагаю фото "до" и "после". Спасибо Розетке за быструю доставку и производителю за прекрасный товар.

Достоинства:
    цена, качество, внешний вид
    Недостатки:

Ну какова красота, у вас отлично получилось ! Спасибо за отзыв, пользуйтесь с удовольствием)

• Матвей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Вже не перша чавуняка. Ця зручна. Приємно користуватись. Пропоную на подарунок. Дуже гарне крафтове пакування

Достоинства:
    Не бігає по плиті(бо важка). Не липне, можна дерти чим завгодно)
    Недостатки:
    Як для мене, то нема.

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Раді, що сковорідка вам сподобалась та приносить задоволення у використанні))

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Картопля дуже смачна виходить. Чугун любить олію, обов'язково зробіть все по інструкції у буде вам щастя на кухні.

Достоинства:
    Особливий смак картоплі. Пакування, якісний виріб виробника.
    Недостатки:
    Для мене немає. Можливо для когось буде важка, але це чугун.

Дякуємо за відгук) Раді, що ви задоволені) Смачної вам картопельки!)

• Матвей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Ніяких нарікань. Смажити одне задоволення. Все що завгодно та дерти можна чим завгодно. Та різати прям не неї. По плиті не бігає, бо важка. Для мене це плюс). Упаковано просто 5+++ Буду купувати друзям на подарунки)

Достоинства:
    Чудово смажить(чавун), легко миється, вічна)
    Недостатки:
    Як для мене, то нема.

Дякуємо за відгук ! Коли поєднуються зручність у використанні та приємний дизайн, така річ справді заслуговує на увагу) Смачних страв !

• Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

після оброблення широким плоским напилком - сковорідка стала відповідати 5-ти зірочкам.

До цього - був наплив на дні, внаслідок чого сковорідка хиталася на керамічній поверхні. Також днище виявилося не зовсім плоским, краї дещо вищі, внаслідок чого середина не торкалася гріючої поверхні.
    Окрім цього, - необроблена чугунна (фактурна) поверхні днища сковорідки - явно шкрябала скляну поверхню.
    Для газової плити - сковорідка ідеальна.
    Для скляних/керамічних поверхонь - умовно годиться.

Достоинства:
    чугуній, ціна, виконання. Чудовий вигляд після прожарки
    Недостатки:
    необроблене і не рівне дно (ззовні). Дряпає керамічні поверхні та має погане примикання до поверхні
  • Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Дуже задоволена сковорідкою, продавець дуже привітний,навіть через якийсь час цікавиться,чи задоволені,чи сподобався товар. Головне правильно підготувати сковорідку до використання і ніяких проблем, нічого не підгоратиме. Сковорода швидко нагрівається, рекомендую всім,не пожалкуєте.

Достоинства:
    Якісний товар,чудова сковорідка
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук та гарні світлини))) Нам приємно, що Ви задоволені. Така наша ціль! Смачних Вам страв=)

• Кашталян В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Це мій перший досвід з чавуном тож не маю з чим зрівняти. Скажу тільки, що пательня від "Майстерня" мені подобається, не відразу вдався полімерний шар но в підсумку все вийшло, смажить кожного дня)), їжа виходить як з печі))
    Думаю над тим, щоб купити ще каструлю для плову.

• Продавец  Далайн

Дуже Вам дякуємо за відгук))) Щиро радіємо, що чавун Вам сподобався і вийшло подружитися з ним))) Будемо чекати на Вас за котелком=) Смачних страв!

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сковорідка супер! Важка, але це чугун. Зробив усе по інструкції. Після процедури протікання дійсно нічого не прилипає. Пробу зняв на дирунах)))

Достоинства:
    Товар відповідає якості
    Недостатки:
    Важка, але це чугун.

Дяка за відгучок) Смачним дирунів та не тільки)

• Андрей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Зробили все по інструкції, смаже чудово, нічого не прилипає, як на антипригарному покриттї. Плануємо придбати тепер ї більшу :)

Достоинства:
    все супер
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук))) Звертайтесь=) Смачних страв!

• Надежда Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

сковорідку "обсмажила", як вказано в інструкції. вже готувала на ній печінкові оладки та картоплю - нічого не прилипає, чудово смакує.
    з мінусів - вага, хоча може й плюс - можна підкачати біцепси :-)
    від магазину отримала подаруночки до сковорідки, та щей запаковано було гарно - хоч на подарунок віддавай :-) Рекомендую

Достоинства:
    невбиваєма (при дотриманні умов використання)
    Недостатки:
    заважка (для тендітних пані та дітей)
    • Продавец  Далайн

Дякуємо Вам за такий приємний відгук та рекомендації)) Ми дуже раді, що Вам всі деталі сподобались))) Смачних страв!

• Віра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Заказала сковороду летом 2023 года.
    Прокалила по инструкции, повторила процедуру дважды.
    Нареканий нет, жареная картошка получается как в детстве

• Продавец  Далайн

Благодарим за отзыв))) Вкусных Вам блюд!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Сковорідка сподобалась. Зручна ручка, відносно компактна сковорідка. У чавуна можна сказати утворюється природній антипригарний шар, який легко можна відновити. Можна користуватись для мішання/певертання металевими предметами і не думати що пошкодиш покриття.

Достоинства:
    Чавун найкращий матеріал для сковорід.
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук)) Так, в чавунних виробів багато переваг=) Смачних Вам страв!

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Сковорода дуже гарна, до неї немає жодних зауважень

Достоинства:
    Якість
  • Павло І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-ARMS. Диаметр: 24

Все супер дякую за товар , все сподобалось , користуюсь із задоволенням!

Достоинства:
    Інструкція
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  X-ARMS

Павло, дякуємо за відгук!

• Дима К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Дякую все прийшло но одне нима кришкі

• Александр ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Якщо заробити все як треба все буде гаразд

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Для мене немає для жінки вога

Дякуємо за відгук! Дійсно важливо зробити все як вказано в інструкції. Приємного користування)

• Захарова Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Отличная чугунная сковорода, очень удобная, ручка которую можно открутить для духовки.

• Продавец  Далайн

Благодарим за отзыв))) Вкусных кулинарных блюд!

• Панчук Н***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Дуже задоволена сковорідкою, якісна, нічого не пригорає. Радію, що наважилася на таку важкувату річ)))

Достоинства:
    На довгий час
    Недостатки:
    Відсутні

Дякуємо за відгук) Користуйтесь із задоволенням!

• Іван Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Чудова пательня,потрібно дотриматись інструкції і вуаля,нічого не прилипає))
    Дуже гарний сервіс))

• Продавец  Далайн

Дякуємо Вам за відгук))) Так-так, інструкція дуже важлива. Смачних страв!

• Станіслав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Після покупки зробили "антипригарний шар" за інструкцією - смажити на ній чудово. Справжня міцна чоловіча пательня)

Достоинства:
    Приємний смак страв
    Недостатки:
    Для жінок заважка)
    • Продавец  Далайн

Дякуємо Вам за відгук))) Смачних страв!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Якість чудова. Готує добре.

• Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук)) Смачних страв!

• Вадим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Суперова скрворідка! Дуже задоволені після декількох місяців використання.

Достоинства:
    Не підгорає, рівномірно смажить.
    Недостатки:
    Відкручується гвинт у ручці. Але то невелика проблема.
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук))) Смачних страв!

• Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Рекомендую до придбання всім господиням.

Достоинства:
    Надійна, екологічна.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук та рекомендації))) Смачних страв !

• Алена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Чудова пательня. Якщо правильно за нею доглядати то нічого не пристає . Рекомендую

Достоинства:
    ЭКО
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук та рекомендації))) Смачних страв!

• Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Купил сковороду, по инструкции подготовил и все работает замечательно.

Достоинства:
    Рабочая
    • Продавец  Далайн

Благодарим за отзыв))) Вкусных Вам блюд!

• Любов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Сковорода якісна, дуже сподобалась. Товар було добре запаковано, обслуговування було на найкращому рівні. Без лишніх запитань. Відправлення надійшло вчасно. І дуже порадували подаруночки за які окреме дякую

• Продавец  Далайн

Дуже Вас дякуємо за відгук)) Раді, що Вам сподобалось)) Смачних страв!

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Жодна з модернових штучок не зрівняється. Органічно і смачно. І смак інший - природніший.

Достоинства:
    Автентично, надійно, правильно
    • Продавец  Далайн

Дуже Вам дякуємо за відгук))) Щиро раді, що Вам сподобалось))) Смачних вам страв=)

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Чудовий виріб та приємний продавець. Рекомендую.

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  Далайн

Дуже Вам дякуємо за відгук)) Смачних Вам страв!

• Вероніка П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Чудова сковорідка, немає сумнівів, що прослужить довго, маю ще одну таку від цього виробника в іншому розмірі, користуюсь вже 2 роки, нарікань немає. Прожарювала тричі, щоб зробити гарний шар. Дякую за швидку доставку

Достоинства:
    Довговічна, приємна дерев'яна ручка, яка не нагрівається, хороша інструкція.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за відгук та світлину)))Дуже гарно вийшло! Чудово, що зробили декілька шарів=)

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Отличная сковородка, безумно довольна! Только положительные впечатления от использования!!! Она вечная!!!

• Продавец  Далайн

Спасибо за отзыв, нам очень приятно :) Готовьте с удовольствием!)))

• Георгий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Отличная сковорода! Удобная ручка. Полимерный слой из масла - это и внешний вид, и антипригарное покрытие, и дополнительная защита от воды. Главное не полениться и запечь два-три слоя масла, одного слоя показалось маловато. Да и технология нанесения полимерного слоя - интересное времяпровождение :).

Достоинства:
    Цена, качество
    • Продавец  Далайн

Благодарим за отзыв)) Вкусных Вам шедевров))

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24

Пательня гарна, чоловікові не сподобалась, каже, що її зручно тримати в руці, якщо він накосячит. Мабуть, замовлю ще одну.

Достоинства:
    Пакування вразило, до пательні додали купу подарунків, в тому числі налобний фонарики, як раз світла немає, спробую)
    Недостатки:
    Здається, немає
    • Продавец  Далайн

Так хай не косячить)))) Дякую за выдгук)

• Роман Р***

Усе добре

Достоинства:
    Зручна у використанні, нічого не пригорає

Це добре)))

• Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Наче непогано, але їжа інколи підгорає. Та й зробити її повністю чорної не вдалося - залишилися якісь плями. Хоча прокалював тричі, по інструкціям. Можливо винна електрична плита, не знаю

Достоинства:
    Можно готувати у духовці
    Недостатки:
    Все у описі

Вітаю Дмитро, дякуємо за відгук) Спробуйте повторно прокалити у духовці, сподіваюсь такий варіант вирішить проблему з плямами)

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

За інструкцією для того, щоб прокалити сковородку, потрібно відкрутити ручку. Я викруткою з широким кінцем не зміг цього зробити (викрутка постійно вислизала бо широкі шліци), а відкрутив тільки зажавши головку гвинта в лещата. Виробнику потрібно або не затягувати гвинт намертво з заводу, або змінити головку гвинта на зовнішній або внутрішній шестигранник. Все остальне - чудово.

Достоинства:
    Виглядає супер!!!
    Недостатки:
    Гвинт ,що кріпить ручку до тіла сковорідки
  • Ліля К***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Купила майже рік тому. Тішилася, все зробила як в інструкції перед вживанням. І що? Вся їжа виходить сіра, А кухонна губка чорна. Це жах! Доведеться викинути.

Достоинства:
    не знайшла.
    Недостатки:
    не відмивається від чорноти по дну та бокам Навіть після гартування в духовці згідно з інструкцією ,Їжа вся сіра, огидного вигляду.

Навіть не знаю що Вам відповісти. Не відмивається від чорноти? Так там масло запіклося. Воно чорне. Так і має бути. Чорне запечене масло. Не треба його відмивати. Їжа сира? Огидного вигляду? А чому? Дуже хочеться допомогти але я не розумію що у вас відбувається. Пропоную Вам з'язатися з виробником по тел вказаному на сайті Майстерні.

• Андрій Г***

Представник постачальника: сіра і сира це два різні слова :-)

• Роза

Значить ви самі десь пропустили щодо інструкції з використання.
      Кажу з власного досвіду бо маю таку 28 см і вона смажить чудово. Але раз було, що злізло все покриття "до живого" і чонота пішла бо я сама винна, тушила овочі з томатами і НЕ помила її, чавун не любить кислот. Все владналося з часом.