- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Класна штука. Приємний запах. Легко встановлюється, на мінімумі гарно освіжає повітря.
- Достоинства:
- Корисна річ, приємний запах.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаМарино, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Air Wick
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Цена - качество оптимальное
Представник постачальникаСергію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Алина я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хороший, нежный аромат) формат данного освежителя очень удобный, равномерно ароматизирует всю комнату )
Представник постачальникаАліно, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Не сподобався аромат
Представник постачальникаАліно, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Хотіли б порекомендувати Вам звернути увагу на інші аромати з колекцій Air Wick.
Упевнені, що Ви обов'язково знайдете той аромат, який Вам сподобається!
Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Air Wick
- Света П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже приємний запах
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Екатерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хороший запах
Представник постачальникаКатерино, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Запах приємний довго тримає
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
Представник постачальникаВадиме, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Air Wick
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Запах ідеальний все добре
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
Представник постачальникаВадиме, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Татьяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Аромат не дуже. Сильно квітковий, приторний.
- Достоинства:
- Немає. Довелось викинути
- Недостатки:
- Аромат
Представник постачальникаТетяно, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Упевнені, що Ви обов'язково знайдете той аромат, який Вам сподобається!
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
З повагою, команда Air Wick
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Все супер
- Таня Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Очень приятный аромат.
- Достоинства:
- Приятный запах.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаТетяно, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Air Wick