- ЛіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Неприємне враження після покупки девайсу залишив менеджер магазину. Був нав'язлив в проханні залишити гарний відгук. Щоб зрозуміти недоліки і переваги товару, потрібен достатній час, тоді пишеться відгук.
- Достоинства:
- Гарна копія Apple, два ремінця в комплекті
- Недостатки:
- Ремінці не якісні, вистачило на 3-4 міс., батарея з самого початку тримала 3-4 дні, за місяців 5-6 почалися проблеми, батарея стала тримати мало, вистачає на півдня.
- ВладикОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Советую, батарея хорошая и часики стильно смотрятся, даже лучше оригинала!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Чудовий годинник,
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Як часи круто,всі інші характеристики в небо пальцем
- Достоинства:
- Круто показує час
- Недостатки:
- Реклама в в їх приложеніі все платно
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Гарний годинник за свою ціну. Виконує всі необхідні функції з майже ідеальною точністю, наразі жодних мінусів не виявлено. Зручний девайс з чудовим дизайном і швидким, інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Окрема подяка продавцю за додатковий ремінець у комплекті та оперативні відповіді — швидкість і якість комунікації приємно вразили.
- Достоинства:
- Годинник, продавець
- Недостатки:
- МартаОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник дуже непоганий за свою ціну. Тато користується) Окреме дякую службі підтримки, що швидко реагують на проблеми і запити Дуже вразили!
- Даніїл У***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Візуально дуже гарний годинник.
Але це єдиний його плюс((
Саме погане — не підключається автоматично назад до телефону, коли відходиш на метрів 5-8. Треба кожен раз заходити в додаток і тоді він підключається.
Гучність музики не регулюється, коли грає з телефону(
І коли підключаєш до телефону годинник — автоматично вмикається вихід аудіо на годиннику, і грає не на телефоні а на динамік годинника. - Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Orange
За свої гроші - топ. Усі функції - працюють, пульс вимірює - ідеально, екран - гарний, в ігри не грав - не знаю як там Та і взагалі тих функцій дуже багацько, мікрофон - і той працюєзрозуміло, не супер студійний, але шановні, 2000 грн 3 неділі користуюсь - поки не глючить абсолютно. Усі повідомлення ітд надходять вчасно, без нарікань. Автономність: вказано 2-3 дні, у мене при активному використанні 7 днів тримають стабільно. Взагалі, забрав годинник було 65% - через неділю поставив на зарядку при 15%, ще і був запасОкрема подяка магазину, прохання вказане у примітках - побачили Зателефонували, усе звірили, вчасно надіслали. Сервісом - задоволений. Сподіваюсь, що гарантійні моменти не доведеться тестувати Із задоволенням у подальшому замовлю щось іншеКороче - раджу однозначно і годинник і магазин
- Достоинства:
- Екран, функціональність, автономність, дизайн, 2 ремінці
- Недостатки:
- Wearfit Pro
- Андрій Т***
А як ви «здолали» Wearfit Pro?
- Владислав Л***
Вибачаюсь, рідкий гість у застосунку. Ніяк не здолав. Коли глючить - перезапуск годинника у самій програмі повністю видаляю з'єднання, заново з'єдную
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
В цілому годинник на свої гроші дуже навіть нічо так… не сподобався лише той факт, що замовляв чорний, а його фактично в наявності не було. Але сірий виглядає теж круто.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все сподобалось)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
За свою ціну досить достойно.
- Достоинства:
- якісний корпус, і браслети, батарея за день сіла всього на 8%, не висне, не тормозить. За свою ціну досить достойно.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Товар отличный
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Размер корпуса: 49. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Orange
Хочу залишити відгуки, швидка обробка замовлення, та швидка доставка. Годинний хороший, але ще не до кінця розібралися з самою програмою .
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Accessory Hub. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Не тримає батарея нікому не рекомендую
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Accessory Hub. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Доброго ранку. Купував у вас годинник hk 10 ultra 3 почав вимикатися, перезавантажуватися, після чого не можу ввімкнутися, пише слово welcome і на тому все, буде так світитись доки не сяде акумулятор!
- Достоинства:
- Простий в користуванні, багато функцій
- Недостатки:
- Зависає, постійно перезавантажується, після чого не вмикається!