Отзывы покупателей о Туалетная бумага Zewa Deluxe Ромашка,3-слойная, 32 рулона ( 2х16 )

Оценка пользователей 4.56/5
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 12

Все добре,користуюсь Zewa давно,сподіваюсь,що якість не підведе,дякую.

Достоинства:
    Акційна ціна
    Недостатки:
    Не має

Ольго, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви вже давно обираєте продукцію Zewa та довіряєте нашій якості. Ми приділяємо особливу увагу м’якості, надійності та комфорту, щоб користування було максимально приємним щодня. Дякуємо, що обираєте Zewa!

• Іван Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 16

Рекомендую найкращий товар

Достоинства:
    Найкращий тоовар

Іване, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що папір Zewa Deluxe Ромашка став для Вас найкращим вибором і повністю виправдав очікування. Ми приділяємо особливу увагу м’якості, надійності та комфорту, щоб користування було максимально приємним щодня. Дякуємо, що обираєте Zewa. Користуйтеся із задоволенням!

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8

Найкращий папір

Іване, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!

• Іван

Рекомендую , папір найкращий

Вікторіє, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe Ромашка. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Всего рулонов: 24

Все добре, тільки чому немає можливості в поштомат, якщо масо-габаритні х-ки це дозволяють.

Достоинства:
    непоганий парпір, трохи переоцінений по ціні, але ок
    Недостатки:
    Немає доставки в поштомат нп
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Всего рулонов: 24

Норм папірус. ВОНА зацінила і подякувала :). Правда дорогувато виходить бо ще є доставка.

Достоинства:
    Норм.якість
    Недостатки:
    Ціна з доставкою, напевно
  • Валентина

Туалетний папір Zewa один з якісніших і найкращих продуктів серед даного сегменту. Матеріал м’який, міцний і приємний на дотик. Запах легкий з ледь відчутною ромашкою, не нав’язливий. У великій упаковці 16 рулонів вистачає надовго, зручно брати для сім’ї.

Достоинства:
    Ціна, якість

Валентино, вітаємо!
      Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку Zewa Deluxe Ромашка. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.

• Олена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24

Чудовий папір,завжди купую, він мій улюблений, мягенький, приємний ледь чутний аромат .

Достоинства:
    Мягенький, чудова якісь, приємний аромат

Олено, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку Zewa Deluxe Ромашка. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок і надалі! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.

• Тетяна Ч***

Сама бумага отличная, ставлю плохую оценку за разорванную упаковку

Достоинства:
    Мягкая и качественная бумага
    Недостатки:
    В магазине отдали в разорванной упаковке, что не гигиенично

Тетяно, вітаємо.
      Дякуємо за Ваш відгук та вибір ТМ Zewa! Нам дуже прикро, що трапилася така ситуація, та що це повпливало на Вашу оцінку паперу Zewa Deluxe.

• Катерина

Подобається. М'якенька

Катерина, вітаємо!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку Zewa Deluxe Ромашка. Для нас важлива Ваша думка! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.

• Дима К***

А що з бумагою сталося??? Якість далеко не та що купували раніше!!!!

Недостатки:
    Тонка та постійно рветься

Дмитро, вітаємо! Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що Вам не сподобався туалетний папір Zewa Deluxe Ромашка. В асортименті Zewa представлений широкий вибір високоякісного туалетного паперу, який може задовольнити найвибагливішого покупця. Радимо спробувати чотиришаровий туалетний папір Zewa Exclusive або п'ятишаровий туалетний папір Zewa Just1, який користується великою популярністю у споживачів. Бажаємо приємних покупок!

• Яна Ш***

Шкодую, що взяла, папір поганої якості, трошки краще обухівського. До цього купувала цю ж марку, все було чудово. Брала по знижці

Достоинства:
    Знижка
    Недостатки:
    Поганий папір

Яно, вітаємо! Дякуємо за відгук! Дуже шкода, що Вам не сподобався туалетний папір Zewa Deluxe Ромашка. В асортименті Zewa представлений широкий вибір високоякісного туалетного паперу, який може задовольнити найвибагливішого покупця. Радимо спробувати чотиришаровий туалетний папір Zewa Exclusive або п'ятишаровий туалетний папір Zewa Just1, який користується великою популярністю у споживачів. Бажаємо приємних покупок!

• Наталия Ю***

Гарний папір!

Достоинства:
    Не рветься,мʼякенький.

Дякуємо за позитивний відгук.

• Наталія

Все ок!

Наталіє, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!

• Олександр К***

підробка. у воді не розчиняється. туба без маркерувань - таку підробку або залишки бачив і в іншому магазині. НЕ купуйте такий товар

Достоинства:
    папір та й все
    Недостатки:
    підробка. у воді не розчиняється

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

Втулка розчиняється у воді, оскільки вона виготовлена з полегшеного картону. Більше інформації - на сайті zewa.net/ua/

Олександре, вітаємо!
      Іноді втулка в рулоні Zewa може бути білою без надписів. Однак ми гарантуємо, якщо на упаковці вказаний клейм Aquatube, то втулка є розчинною у воді, просто на ній тимчасово відсутній принт.

• Нина Б***

Соотношение цены и качества лучшее среди производителей. Мягкая, не вызывает аллергии и раздражений!

Достоинства:
    Цена и качество
    Недостатки:
    Имеет свойства заканчиваться

Дякуємо за позитивний відгук!

• Наталья М***

Класний папір, дякую

Наталіє, вітаємо,
      Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного використання!

• Любовь Ш***

М'якенький та гарний папір

Любов, добрий день,
      Дякуємо за високу оцінку товару. Приємного використання!

• Татьяна Д***

великі листочки...

Достоинства:
    норм...
    Недостатки:
    нема...

Добрий день,
      Дякуємо за відгук!

• Олександра

Буду брати цю марку , якість сподобалася, мʼякий і якісний

Олександра, добрий день,
      Дякуємо за відгук та що обираєте продукцію ТМ Zewa.

• Татьяна

Розетка наполегливо просить залишити відгук. Навіть не знаю, що можна написати в характеристиках про папір. Добре підтирає. Все.

Тетяно, вітаємо,
      Нам важлива ваша думка. Дякуємо за відгук.

• Алла

До этой была с лавандой. Ромашка кажется плотнее

Алла, вітаємо,
      Дякуємо за ваш відгук. Нам важлива ваша думка!

• Наталия Л***

Якісний папір

Достоинства:
    Недоліків папір намає
    Недостатки:
    Вартість

Добрий день,
      Дякуємо за високу оцінку продукції ТМ Zewa. Приємного досвіду використання.

• Марина К***

Всегда пользуемся такой бумагой

Марино, добрий день,
      Щиро вдячні, що обираєте папір ТМ Zewa. Бажаємо приємного використання!

• Ольга

Завжди купуємо Zewa! Персикова серія здавалася трохи плотніша

Ольга, вітаємо,
      Дякуємо, що обрали папір ТМ Zewa.
      З турботою про вас.

• Олена

Таке враження, що це не Zewa, а щось дешеве й неякісне... Ніколи більше не візьму саме цей папір. Неприємно здивована й шкодую, що купила...

Достоинства:
    Відповідає фото
    Недостатки:
    Дуже тонка, ніякого запаху ромашки нема й близько

Олена, добрий день,
      Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка ваші контактні дані нам на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!

• Наталья

Очень хорошая ТБ

Наталіє, добрий день,
      Дякуємо, що обрали папір ТМ Zewa.

• Наталья

ZEWA найкращий туалетний папір

Наталю, вітаємо,
      Дякуємо за високу оцінку нашого товару.

• Гайшинская А***

Бумага достаточно плотная, не расползается, приятный запах, надолго хватает

Достоинства:
    Хорошее качество, цена

Алла, добрий день,
      Ми радіємо, що Ви є лояльним споживачем ТМ Zewa. Удосконалюємо нашу продукцію, щоб радувати наших споживачів!
      З повагою,

• Руслан А***

За свою цену хорошая туалетная бумага, брать целую упаковку выгодно, хватит надолго, сама бумага хорошая достаточно плотная, запах тоже приятный)

Достоинства:
    Качество, цена

Руслан, вітаємо,
      Дякуємо за позитивний відгук. Приємного використання!

• Анна Ж***

Якісний папір, має приємний запах)

Достоинства:
    Добрий папір.
  • Ірина

Найкращий папір 10/10

• Сюзанна Д***

Производитель Zewa один из лучших на рынке, качество супер и вкусно пахнет )

Достоинства:
    Вкусно пахнет, не тонкая
  • Мария П***

никаких недостатков - плотная, прочная, запах ненавязчивый

• Диана Ш***

Предпочитаем продукцию этой ТМ. Стараюсь покупать под акцию: дёшево и сердито

Достоинства:
    Нежный ненавязчивый аромат
  • Наталия Ш***

Лучшая бумага. Подскочила цена!