Отзывы покупателей о Тумба Еверест ТВ 1500 Соната 150х38х50 см, венге темний + дуб крафт золотий, тумбочка під телевізор, комод під ТВ з дверцями (DTM-2263)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Высота: 51. Глубина: 38. Ширина: 150. Цвет: Дуб крафт золотой

Тумба мені дуже подобається.

Достоинства:
    Дуже гарна.
    Недостатки:
    Не додали на задню стінку одну фанеру.
    • Продавец  ALBAMIX

Добрий день! якщо потрібно - можемо дозамовити деталь, якої не вистачає

• Губа Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Ширина: 150. Цвет: Венге темный

Тумба дуже функціональна і гарно вписалась в інтер'ер.
    Все супер!

Достоинства:
    Багато полок, дуже гармонійно виглядає, місто занимає не дуже багато не зважаючи на розмір
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Тетяно! Приємно бачити, що меблі гарно виглядають і виправдали Ваші очікування. Хай радують Вас щодня!

• Оксана Т***

Дякую оператору , нажаль не пам'ятаю її ім'я. Велике їй спасибі.

Достоинства:
    Швидка доставка.
    Недостатки:
    Ще не встигли розпакувати.
    • Продавец  ALBAMIX

Добрий день! так розпаковуйте і збирайте)) приємного користування!

• Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Высота: 50.5. Глубина: 38. Ширина: 150. Цвет: Белый / Дуб Сонома

Чудова тумба

Достоинства:
    Дизайн
  • Лиля К***

Класна,ціна супер

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Ліліє! Ваш позитивний відгук – це справжній подарунок для нашої команди. Дякуємо за вибір і теплі слова! Завжди раді допомогти Вам з будь-якими питаннями щодо меблів.

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Ширина: 150. Цвет: Венге темный

Тумба дуже гарна і сучасна. Якісний ДСП і фурнітура. Надійно була запакована, що дуже важливо при доставці Новою поштою, прийшло все цілим і без подряпин.

Достоинства:
    Сучасний зовнішній вигляд, висока якість, ціна
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви задоволені нашими меблями. Ваше задоволення є нашою головною метою, і ми раді, що змогли створити для Вас комфорт та стиль. Сподіваємось, що наші вироби принесуть Вам ще багато приємних моментів!

• Юлия Г***

Тумба сподобалась

Достоинства:
    Легко складається
    Недостатки:
    Не попередили що курʼєрська доставка тільки до під’їзду, ми розраховували що за 500 гривень буде до дверей квартири (в анкеті навіть уточнювали номер квартири, навіщо - невідомо)
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Юліє! Дякуємо Вам за відгук. Для нас дуже цінний зворотній звʼязок від клієнтів. Перепрошуємо за те, що менеджер не уточнив, чи потрібен Вам буде занос ліфтом (ця послуга сплачується додатково).

• Анатолій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Ширина: 150. Цвет: Венге темный

Тумба сподобалась ,містка. Доставка була проведена швидко.

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Анатолію! Дякуємо Вам за відгук. Для нас дуже цінний зворотній звʼязок від клієнтів. Чекаємо на Вас знову!)

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Высота: 50. Ширина: 150. Цвет: Дуб Сонома / Белый

Відправка-швидка,якість на свої гроші- гарна

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Поки не побачили
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Яно!

Ми дуже вдячні Вам за Вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.

• Янина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Ширина: 150. Цвет: Белый / Дуб Сонома

Чудовий магазин. Рекомендую.
    Всі питання вирішують оперативно.

Добрий день, Яніно!

Ми дуже вдячні Вам за Вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.

• Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Ширина: 150. Цвет: Венге темный

Чудова і містка тумбочка, дякую

• Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Олександро! Ми дуже вдячні вам за відгук та фотографії меблів у вас вдома, користуйтесь з задоволенням)

Чекаємо вас знову.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Высота: 50.5. Глубина: 38. Ширина: 150. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой

Ужос! Фанера, для задней стенки, разных размеров. За что вам платят деньги, что бы что то потом переделывать за вашими "мастерами"? И направляющие - свершено не подходят к этой тумбе. Если кто то привык к подобному - а здоровье. Отвратительное ощущение, учитывая цену, и доставку. Жадность - всегда приносит соответствующие "плоды".

• Андрій

Чудова тумба під 50 дюймовий телик. Міцна, легко збирається, на YouTube є гайд для збірки саме цієї моделі.

Достоинства:
    Солідно виглядає, легко збирається.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  ALBAMIX

Добрий день! дуже вдячні за ваш відгук, раді, що вам сподобався наш товар!!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Ширина: 150. Цвет: Венге темный

Тумба - хороша. Якість навіть трохи перевершує ціну)

• Продавец  ВерестМ

Ігоре, дякуємо що обрали нас, та високо оцінили якість наших меблів!

Для нас дуже цінно те що ви залишились задоволені)

• Ярина

швидка доставка

Достоинства:
    вписався у інтер`є чудово
    • Продавец  ВерестМ

Доброго дня, Ярино!
      Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Зина В***

Дякуємо,будкмо й еадалі користуватися. 8ручно, швидко

Достоинства:
    Все гарео зпаковано,швидко доставоено
    Недостатки:
    Поки що не має
    • Продавец  ВерестМ

Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів)

• Юрченко Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Высота: 50.5. Глубина: 38. Ширина: 150

Тумба супер!

Достоинства:
    Качественная. Подошла в наш интерьер!
  • Василь Ш***

швидко зателефонував оператор, підтвердили доставку,і за декілька днів була тумба вже в мене
    збирається за декілька годин, даже якщо у вас немає досвіду збирання меблів)
    знайшов на ютубі відео зі збіркою даної тумби)

Достоинства:
    стильно виглядає,швидка доставка
    • Продавец  ALBAMIX

Дякуємо за ваш відгук та фото! раді, що вам сподобалось

• Продавец  ALBAMIX

добрий день! чудово, раді, що вам сподобався на товар. будемо раді наступним замовленням

• Наталія А***

При збиранні тумби особливих проблем не було.Деякі отвори не співпали довелось просвердлити,як потрібно.Подобається дизайн тумби гарно вписалась в інтер'єр кімнати.Дуже дякую за оперативність поставки і якісне пакування!Бажаю гарних продаж та вдячних покупців!

Достоинства:
    Дизайн,компактність
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Высота: 50.5. Глубина: 38. Ширина: 150

Дякую за якісну тумбу.

Достоинства:
    Дуже гарно виглядає у кімнаті
  • Світлана Г***

Дякую, все як і хотілося, чудова тумба, дякую за швидке і якісне обслуговування

Достоинства:
    Чудово вписалася в кімнаті, має сучасний вигляд
  • Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Ширина: 150. Цвет: Белый / Дуб Сонома

Класна тумба, обслуговування чудове) Рекомендую!
    Але потрібен, щоб скрутити)

• Продавец  ВерестМ

Дякуємо що приділили час, поділились фотографіями та враженнями від покупки.

Бажаємо, щоб меблі слугували вам довгі роки, та чекаємо вас за новими покупками)

• Руслана Т***

Добрий день. Замовляли "ЕВЕРЕСТ", а чому відправили "СОНАТА"? Немає задньої дерев'яної стінки, а вибирали саме, щоб була закрита задня стіна. А в комплекті' СОНАТА " також відсутня задня планка.
    Дуже не задоволені Вашою неуважністю.

Недостатки:
    Усе написали.
  • Максим

Чудова тумба велика та вмістка, выглядає круто.
    Рекомендую цііна/якість

Достоинства:
    Збирається досить легко інструкція більш менш зрозуміла.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Данил
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Ширина: 150. Цвет: Венге темный

Купил данную тумбу , ни номеров , ни меток , незначительные сколы на углах , не соответствие инструкции деталей и сборка .

Достоинства:
    Красивая
    • Продавец  ВерестМ

Дуже вдячні вам за відгук!

Вперше отримали зауваження щодо інструкції, зазвичай всі отвори просверлені і зі складанням у покупців не виникало проблем. Але дякуємо за сигнал, передали інформацію для перевірки на фабрику.
      Сподіваємось побачити вас серед наших постійних клієнтів та радимо наступного разу попросити у менеджера відеоінструкцію по складанню.

Приємного користування!

• Любовь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Высота: 51. Глубина: 38. Ширина: 150. Цвет: Дуб Сонома / Белый

доставка бистра, тумбочка гарна, син зібрав її за вечір, все доступно описано в інструкції)))

Дякуємо Вам за відгук,гарного дня

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Krovatin. Высота: 50. Ширина: 150

Тумба классная. Но надо всегда уточнять состояние (собрана/разобрана) и откуда едет тк сборка и доставка на 40% увеличили цену

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Цена
  • Булгарова Т***

Симпатичная тумбочка, смотрится хорошо, доставка быстрая

Достоинства:
    Хорошая тумбочка под телевизор
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Артем М***

Тумбочка понравилась, собрал легко , смотрится отлично, крепкая и надежная . Отличный товар за эти деньги.

Достоинства:
    Внешний вид, конструкция.
    Недостатки:
    Положите шестигранник в комлект.
  • Виктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов

Спасибо розетке за доставку, тумба пришла целая и невредимая, тумба смотрится отлично

• 48 к***

Спасибо Вам за отзыв