- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: EkipPRO
Тренажер чудовий, але є, як на мене, кілька технічних нюансів. Перший з них, це не продуманий дизайн кулькової шпильки, яка фіксує основну раму. Вона кругла і добряче виступає. Тому при тренуваннях дуже часто об неї б'ється нога. Тому постійно треба пам'ятати про цей момент.
І другий, хто любить "піддати" навантаження "поїхати під гірку" то це не ваш варіант. Також час від часу потрібно дотягувати ручки, які фіксують сидіння та трубку сидіння. Але це нормально для такої конструкції.
В збірці - ідеальний. 20 хв часу
У всьому іншому теж не поганий варіант для дому.- Достоинства:
- Компактність і легкість в збірці
- Недостатки:
- Недоліки в конструкції
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: EkipPRO
Дуже класний велотренажер, синам дуже сподобався, на 8 рівні дуже добре забиває біцепс бідра і квадріцепси. Рекомендую саме цю модель за її зручність та функціональність!
- Достоинства:
- Дешевий і якісний
- Продавец EkipPRO
Доброго дня, вдячні за Ваш відгук!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: EkipPRO
Чудовий велотренажер, займається вся родина. Не потребує електрики. Продавець надав ще одну знижку. Дякую і Розетці і продавцю.
- Продавец EkipPRO
Доброго дня, вдячні за Ваш відгук! Бажаємо успішних тренувань!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: EkipPRO
Отличный велотренажер! работает тихо, нагрузки переключаются плавно. Сборка интуитивно понятна собрал за 20 минут без проблем. Заниматься удобно: руль и сиденье регулируется, легко подстроить под себя. Дисплей показывает всё необходимое. В квартире много места не занимает — тренажёр компактный, но увесистый, устойчивый. Есть колёсики — можно легко перекатить. Особенно радует возможность сложить его и убрать в угол после тренировки. Покупкой очень доволен. Рекомендую конкретно эту модель за её удобство и функциональность!
- Достоинства:
- Качество, компактность, функциональность, простота сборки
- Недостатки:
- —
- Продавец EkipPRO
Дорого дня, вдячні за Ваш розгорнутий відгук та високу оцінку нашого товару! Бажаємо успішних тренувань!