Отзывы покупателей о Велюрова підліткова піжама для дівчинки (кофта та штани) однотонна Носи своє 170 Чорний (p-9047-185847)

Код:  475319124
  • Отзывы про товар продавца Be in fashion
  • Юлія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Пудровый

Відмінні піжамки: мʼякі і теплі, відповідають розміру, резинка на штанцях не давить дитині. Замовила рожеву і фіолетову, колір як на фото. Задоволена на 1000%

Достоинства:
    Якість, швидка доставка
    • Продавец  Be in fashion

Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук, ми раді, що товар Вам сподобався, до нових зустрічей в нашому магазині!

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 140. Цвет: Темный голубой

Чудова піжама

Достоинства:
    Якісна тканина, гарний пошив
    • Продавец  Be in fashion

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Розовый

Дуже гарна та якісна піжама. Дуже м'яка. Повномірка. Швидко відправили. Задоволений. Дякую

• Продавец  Feromon

Добрий день! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що вам все сподобалося! Сподіваємося, ви станете нашим постійним клієнтом)

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 158. Цвет: Коричневый

Мені підійшло ідеально, хоч я і не підліток давно (43 роки), але зріст 158 см, розмір відповідає вказаному. Більше схоже на домашній костюм, ніж піжаму, проте абсолютно комфортно і спати і рухатися. Пишаюся, що українське. Носи своє!

Достоинства:
    Дуже зручно, тканина приємна до тіла, якість відмінна