Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Детский фотоаппарат с единорогом с противоударным чехлом с картой памяти 1080P HD Фиолетовый для детей

Оценка пользователей 4.75/5
  • Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kit House

Класний,є ігри.Фото,відео. Донька задоволена.

• Продавец  Kit House

Дякуємо Вам за відгук,ми раді, що дитячий фотоапарат сподобався вашій донечці,нехай вона зробить багато щасливих кадрів)

• Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kit House

Фотоапарат замовляли на подарунок. Іменниця задоволена. Якість Фотоапарат доволі хороша. Виглядає гарно в чохлі.

Достоинства:
    Якість фото, якість матеріалу
    Недостатки:
    • Продавец  Kit House

Пані Інна,ми дякуємо Вам за відгук та приділений час,раді що іменинниці сподобався подарунок,будемо раді бачити Вас знову в нашому онлайн магазині

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kit House

Фотоапарат хороший, але прийшов в рваній та мʼятій коробці. Дуже неприємно, враховуючи що я замовила його на подарунок

Достоинства:
    Привабливий дизайн, є силіконовий чохол
    Недостатки:
    Жахливий стан упаковки
    • Продавец  Kit House

Юліє, щиро перепрошуємо за ситуацію з упаковкою. Нам дуже прикро, що товар прибув у пошкодженій коробці, особливо зважаючи на те, що він призначався для подарунка. Це абсолютно не відповідає нашим стандартам, і ми вже працюємо над тим, щоб подібне більше не повторилося. Дякуємо вам за відгук — він допомагає нам ставати кращими. Дуже раді, що сам фотоапарат вам сподобався.

• Мнацаканян В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kit House

Гарний фотоапарат, працює добре. Дитина щаслива)

Достоинства:
    Відповідність опису
    • Продавец  Kit House

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що фотоапарат вам сподобався, і що дитина щаслива. Бажаємо яскравих кадрів та гарного настрою!