- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проацю.
- Достоинства:
- Не дорого
- Недостатки:
- Немае
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Эффект есть, но повторим дегельминтизацию через две недели, так как в нашем случае это лечение, а не профилактика.
- Достоинства:
- Работает
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які залишають лише приємні враження. Дякуємо, що помічаєте і відзначаєте!
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Капал на холку. Пробирая шерсть чтоб на кожу. Блох у кота стало ещё больше. Не помогло.
- Дмитро В***
Предлагаю попробовать использовать средство от блох, а не от глистов.
- Настя К***
Бо цей препарат проти гельмінтів, а не блох...
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
КУпувала по відгукам в неті, які були, в основному, позитивні. Правда трапилось два відгуки про шкірні реакції у тварини. На жаль, і в нашої киці через пару днів в місцях аплікації з'явились червоні язвочки, згодом почали виступати і тваринка їх розчесує.
- Достоинства:
- зручне дозування, заявлений ефект
- Недостатки:
- шкірна реакція
- Татьяна Н***Продавец: Rozetka
Покупала не тут , для профилактики , холку уже неделю отмыть не могу жирная .... пепрвый раз с такой проблемой сталкиваюсь от капель ....
- Достоинства:
- Капли
- Недостатки:
- Не впитываются
Представник постачальникаДобрий день! Ми вдячні за Ваш відгук! При обробці краплями холки кішки краще використовувати невеликі заколки, щоб розсунути шерсть і краплі потрапляли прямо на шкіру. У цьому випадку, невелика кількість крапель, які потрапляють на шерсть, проходить через 2-3 дні. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!
- Аліна Б***Продавец: Rozetka
Чудові краплі. Просто використовувати, відрізав край, шерсть розсунув і наніс на шкіру і немає бліх. Коту ще краще,нічого в рота не пихають, не мучають. Я використовую приблизно раз на 3-4 місяці, або як побачу, що чухатись почав.
- Достоинства:
- ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за такі теплі слова. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда PROVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!
- Вікторія П***Продавец: Rozetka
Швидкий та дієвий засіб від паразитів. Моя киця домашня, тому роблю сезонну обробку два рази на рік. Переносить чудово, не чеше, подразнень не було. Мені легко та зручно наносити.
- Достоинства:
- добрий засіб
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже приємно знати, що продукція бренду PROVET змогла подарувати вам трохи приємних вражень. Із задоволенням будемо радувати вас і надалі!