Отзывы покупателей о Краплі на холку ProVET «Мега Стоп» для собак від 10 до 20 кг, 4 піпетки (від зовнішніх та внутрішніх паразитів)

Оценка пользователей 4.14/5
  • Вікторія Д***

Користувалась 2 роки, все було добре, в цьому році товар прийшов в іншій упаковці, після обробки через 5 днів витягла з собаки (в мене їх 3)кліщів, і одна з моїх собак потрапила під крапельницю

Достоинства:
    Якість товару змінилась
    Недостатки:
    Якість товару змінилась
  • Микола Й***

Краплі беру вже не перший раз, результат дійсно є.

• Юлия К***

Замовляла раніше цей препарат у іншому інтернет магазині . Дуже сподобався. Вирішила купити на розетці по акціі, але сталася не так як гадалося . Прийшов замість від 10до 20 кг, до 4 кг. Так як живу у селі пришлось усі 4 ппетки викоростати за раз. Дуже зенедоволена магазином.

Достоинства:
    Добрий препарат
    Недостатки:
    Замість препарату від 10 до 20 кг, положили для песиків до 4 кг, прийшлось усі 4 пипетки використувати відразу. Золотий препарат вийшов

Добрий день. Дякуємо за відгук

• Юлия М***

Чудовий препарат, через добу бліх вже нема. У французького бульдога алергічних реакцій на препарат не виявлено.

Достоинства:
    Бюджетний дієвий препарат
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Юлия М***

Дії препарату вистачило рівно на 2 тижні. Знов зʼявились блохи

Доброго дня! Дякуємо за Ваш коментар. При використанні обов'язково треба звертати увагу на дозування препаратів залежно від ваги Вашого улюбленця. Також треба враховувати, що при виявленні блошиної інвазії у вашої тваринки слід також звернути увагу та обробити місця де тваринка перебуває (утримається, відпочиває). Це пов'язано, насамперед з особливістю життєдіяльності насекомого (блохи). Блохи перебувають на тварині лише 5 % своєї життя, а весь інший час у навколишньому середовищі (лежанка, ковер тощо). Також, для більш дієвого результату, рекомендуємо використовувати разом з краплями нашийник профілайн. Сподіваємося, що інформація була корисною для Вас. Якщо у Вас залишилися питання, будемо раді відповісти. Бажаємо гарного дня!

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!

• Вячеслав Ч***

Препарат рабочий хозяин и собака довольна

Достоинства:
    Цена и состав как у дорогих аналогичных препаратов

• Оксана В***

Беру краплі вже не вперше для своєї собаки.Краплі діють 3-4 тижні.
    Все працює

Добрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда PROVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Татьяна С***

Каплі ефективні, замовляю постійно. Використовую, згідно інструкції.

Достоинства:
    якість
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за такі теплі слова. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда PROVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Наталія М***

Користуюся 5 років . Краплі супер

Достоинства:
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які максимально ефективні та безпечні. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS

Відмінно

• Екатерина М***

Действуют хорошо.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда ProVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Бурга О***

Капли не помогают.

Добрий день, Олег! Дякуємо за Ваш коментар. Комплексний препарат краплі Мегастоп пройшов державну реєстрацію та обов'язкову процедуру клінічних випробувань. Ефективність препарату доведена та підтверджена в ході досліджень. ТМ ProVET представляє на ринок ветеринарних препаратів лише зареєстровані засоби. Для отримання відповідної реєстраціїї ветеринарного препарату необхідно пройти низку випробувань, щодо якості, ефективності та безпечності в сертифікованих установах. Краплі від бліх МЕГАСТОП для собак мають точковий характер нанесення на шкіру, а саме у місця недоступні для злизування (від ділянки холки та вздовж хребта). Таким чином отримаємо кращий захист тварини та забезпечуємо потрапляння невеликої кількості діючої речовини на окрему ділянку шкіри, що знижує подразнюючий ефект від препарату. Всі ветеринарні препарати, особливо інсектоакарицидного походження, мають індивідуальний вплив на кожну тварину. При використанні обов’язково треба звертати увагу на дозування препарату в залежності від ваги Вашого улюбленця. Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишилися питання, будемо раді відповісти. Бажаємо гарного дня!

• Сергій Б***

Не знаю як на рахунок глистів, але блохи зникли. Не відразу, а десь через дві доби. Після першої доби не побачив жодного результату і почав нервувати що викинув гроші на вітер. Але потім все склалося як треба. Взяв ще на потім дві упаковки.

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо Вам гарного дня!

• Пугачёва-Лакишик Д***

Використовую препарат з квітня по жовтень 1 раз на два місяці, з жовтня по квітень 1 раз на 3 місяці. Результатом задоволена на 100%

Достоинства:
    дієвий
    Недостатки:
    нема
  • Виктор С***

Через 10 дней после применения снял с собаки несколько клещей и пришлось обращаться к ветврачу и тратить много денег на лечение. Врач сказала , что препарат не от всех видов клещей. На полевые клещи не действует.

• Кордун А***

Капли хорошие, но заказывала целую упаковку тоисть 4шт, а прислали в помятой упаковке и только 2 пипетки . Обидно, наперед было оплачено все

Недостатки:
    Все товары пришли в помятом виде
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Александра! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Lorena Л***

Эффективный

Достоинства:
    Эффект продолжается больше месяца
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Шевчук Н***

Діюча речовина - імідаклоприд також є у дорогих аналогів ("Адвокат", "Форесто"). Придбали і використовували для російського (мисливського) спаніеля результатом задоволені. Однак потрібно врахувати, що препарат забезпечує захист упродовж 1 місяця.

Достоинства:
    Ефективний і не дорогий. Має широкий спектр дії.
    Недостатки:
    Не рекомендують собакам, породи бобтейл, коллі і шеллі. Індивідуальна чутливість до препарату івермектин.
  • Caша Ш***
    Продавец: Rozetka

для собак що багато часу проводять на вулиці це те що треба. написано що захист на півтора місяця, а усе літо минуло у нас без кліщів. буду замовляти ще

Достоинства:
    ціна, склад, гарний захист

• Альбина Ц***
    Продавец: Rozetka

В летние периоды блох гоняю только мегастопом, потому что параллельно захватываю личинок дирофиллярий. В этом году комары как взбесились. Не знаю как у вас, а у нас было много. Собака здорова и активна, поэтому надеюсь, что все хорошо. Дирафилляриоз обычно проявляется снижением активности, что принимают за обычный возрастной эффект. Поэтому на ранних стадиях он почти не вычисляется. Поэтому как только я подумаю, что собака моя постарела, я сразу сделаю анализ на дироффиляриоз. От старости лекарств конечно же нет, а вот дирик если что схватим на ранней стадии, впрочем надеюсь его и не будет благодаря Мегастопу.

• Ковалевская В***
    Продавец: Rozetka

Мы с мужем в прошлом году обожглись на "Розетке", потеряли примерно1,5тыс.грн., а товар нормальный не прислали. Поэтому с "Розеткой" - больше никаких дел. А по существу капель: даже не указывают чье это производство.

• Ольга

Указано, что это Украина