Отзывы покупателей о Термочашка термос с трубочкой для чая и кофе 480 мл Thermora кружка термос термокружка в школу для горячих и холодных напитков с съемной крышкой 10 см Бежевый

Оценка пользователей 4.56/5
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 480 мл. Цвет: Бежевый

Кухоль сподобався, місткістю, дизайном та якістю. Якщо його перевернути до гори дригом то звісно він буде протікати. Бо це не герметичний термос. Але при нахилі у 45 градусів рідина не протікає, пити зручно. Антиковзке дно запобігає перекиданню. Тримає температуру на відмінно. Через це треба трохи дати захолонути напою, перш ніж закривати кришкою. Бо можна обпектися.

Достоинства:
    Зручний, симпатичний, довго тримає температуру.
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за детальний відгук!

Раді, що ви оцінили місткість, дизайн і здатність кухля добре зберігати температуру. Ви абсолютно правильно підмітили особливості використання — це допоможе іншим покупцям користуватися виробом максимально комфортно та безпечно. Хай служить довго і щодня тішить улюбленими напоями.

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 480 мл. Цвет: Черный

В цілому задоволений покупкою, користуюсь майже 2 тижні, все влаштовує. Чисто заради цікавості спробував без кришки, гарячий чай став теплим через півтори години. З кришкою 5+ годин був гарячий. Рекомендую

Достоинства:
    Дешево, зручно, якісно, велика ємкість
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 480 мл. Цвет: Бежевый

Замовляла з трубочкою. Отримала зовсім іншу

Достоинства:
    Красивий кольор
    Недостатки:
    Отримала не ту кружку що замовляла
    • Продавец  SmatX

Вітаємо. Прикро, що так сталося. Напишіть менеджеру з особистого кабінету для вирішення вашого питання.

• Алла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 480 мл. Цвет: Бежевый

Термочашка прикольна, але ця кришка яка не закривається нормально... Маєш трохи помучити її, щоб вона закрилась.
    А так все супер

Достоинства:
    стильний дизайн, тримає тепло і трубочка металева
    Недостатки:
    кришка не закривається нормально
    • Продавец  SmatX

Дякуємо Вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що Ви оцінили дизайн та функціональність термочашки.
      Щодо кришки – перепрошуємо за незручності. Ми обов’язково передамо цю інформацію виробнику, щоб покращити якість.
      Якщо кришка зовсім некоректно закривається – будь ласка, зверніться до нас через особистий кабінет, і ми допоможемо вирішити це питання.

Бажаємо гарного настрою!

• Иванов И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 480 мл. Цвет: Коричневый

Красивая чашка, сохраняющая напиток теплым/горячим приличное время. Ведь это же не термос конечно, так что до вечера чай не будет горячим. Так же и переворачивать ее нельзя вертикально вниз - из центрального отверстия будет понемногу вытекать, тк "пробка" имеет срез на своей цилиндрической форме (последняя фото). Но наклон без протекания через края выдерживает хорошо, см. фото.
    Покупкой доволен, рекомендую.

Достоинства:
    Стильная, красивая, приятная на ощупь, трубочка для любителей неспешно потягивать напиток, большой объем
    Недостатки:
    Пока не обнаружил, если не считать мелочь, что сам ободок чашки имеет легкий шов, ощущаемый губами при питье.
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук з фото! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Євгенія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 480 мл. Цвет: Коричневый

Дуже класна термочашка. Забула що таке холодний чай та кава.

Достоинства:
    Довго тримає тепло
    Недостатки:
    На має
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук з фото! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• София Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 480 мл. Цвет: Бежевый

Брала на подарок крышка протекает не плотно закрывает

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Протекает
    • Продавец  SmatX

Вітаємо. У вас є 14 днів для звернення до менеджера для вирішення питання.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 480 мл. Цвет: Бежевый

Чашка приємна на дотик, матова, зручно тримати в руках. Тримає напій гарячим протягом 3-4 годин. Зручно що кришка прозора, видно скільки напою ще залишилось.

Достоинства:
    Зручний дизайн, добре тримає температуру
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Андрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Объем: 480 мл. Цвет: Коричневый

Чашка , на подарунок те що треба)

• Сергій О***

Эргономика хорошая, товар качественный

• Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!