- Лідія П***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Хороший стелаж за свої гроші. Зручний у збірці, полиці тримають добре. Недостатків поки не знайшла. Дякую за швидку доставку.
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Зручний і міцний стелаж. Брала на балкон під банки та коробки, виглядає акуратно і компактно. Чоловік зібрав достатньо швидко, конструкція легка, але тримається добре. Дякую.
- Достоинства:
- Швидко збирається
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
все добрє
- Достоинства:
- все добрє
- Недостатки:
- нема
- Наталья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Это просто выброшенные деньги!НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!она ходуном ходит завалится вместе с микроволновкой
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неустойчивая и детали не подходят
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Збирається він довго, явно не 20 хв, як хтось вирішив пожартувати, і написати на коробці, залізо досить тонке, фарба злазить від найменшого доторку, а також в комплектації йшли абсолютно інші пластикові накладки, не від цього виробу. Візуально виглядає гарно.
- Продавец S zone
Павле, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що процес збирання та комплектація не виправдали ваших очікувань. Ми обов’язково перевіримо інформацію щодо накладок та якості покриття. Ваші зауваження допомагають нам ставати кращими. Раді, що візуально стелаж вам сподобався!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Стелаж класний, легко збирається. Впевнено тримається. Тільки як завжди.... не оглянув при отриманні і одна поличка зігнута але не критично, на міцність не впливає.
- Продавец S zone
Віталію, дякуємо за зворотний зв’язок! Раді, що стелаж сподобався і ви залишилися задоволені його надійністю. Нехай служить довго!
- Давиденко А***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Відмінний стелаж, дуже швидко зібрали з чоловіком. Задоволені якістю
- Достоинства:
- якісний матеріал, міцні полиці
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец S zone
Дякуємо за замовлення. Гарних по корисних покупок.