Отзывы покупателей о Стеллаж металлический 150х75х30 см БЕЛЫЙ 4 полки МИА-113 на кухню, в ванную, для цветов

• Галина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Очень удобная подставка под цветы, легко собирается. Для тех, кто любил в детстве собирать конструкторы, то, что надо.

Достоинства:
    Удобная и хорошо смотрится.
    Недостатки:
    Не найдено.
    • Продавец  S zone

Галино, вітаємо! Щиро дякуємо за такий приємний відгук. Раді, що стелаж став зручною підставкою для ваших квітів. Нехай служить і радує око!

• Тетяна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Етажерка акуратна і доволі легка, просто збирається, під документи і принтер підійшла класно. Продавець чудовий, було питання по детальках, яке вирішили дуже швидко.

Достоинства:
    Легко збирається, охайна, легка
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  S zone

Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо за такий детальний відгук та довіру. Раді, що етажерка стала корисною для вашого робочого місця!

• Наталья Ч***

Отличный стелаж!

• Продавец  S zone

Наталіє, вітаємо! Користуйтеся із задоволенням!

• Вика Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Мені він сподобався. Є стелажі які при збірці ріжуть пальці гострими кутами. Тут зроблено все якісно

• Павло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Класний стелаж став як треба, написано 15 хв збірка, я сам його 2 години скручував з інструментом багато болтів

Достоинства:
    Відповідний опису
    Недостатки:
    Довго збирається
    • Продавец  S zone

Павле, дякуємо за відгук! Ми раді, що стелаж вам підійшов і відповідає опису. Дякуємо за вашу працю та вибір нашого стелажа!

• Татьяна Б***

Все чудово.

Достоинства:
    Легко і швидко збирати. Ціна адекватна, якість нормальна
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  S zone

Тетяно, дякуємо за позитивний відгук! Раді, що Вам сподобалась якість та швидкість збірки. Користуйтеся із задоволенням!

• Анастасія Р***

Все супер

• Продавец  S zone

Дякуємо за відгук. Гарних та корисних покупок.

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: S zone

Стелаж збирається легко, всі деталі підходять точно. Дуже легкий та практичний, можна з декількох зібрати дуже гарну стінку, яка впишеться в інтерʼєр. Мені дуже сподобався

Достоинства:
    легко зібрати, гарна якість