- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Очень удобная подставка под цветы, легко собирается. Для тех, кто любил в детстве собирать конструкторы, то, что надо.
- Достоинства:
- Удобная и хорошо смотрится.
- Недостатки:
- Не найдено.
- Продавец S zone
Галино, вітаємо! Щиро дякуємо за такий приємний відгук. Раді, що стелаж став зручною підставкою для ваших квітів. Нехай служить і радує око!
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Етажерка акуратна і доволі легка, просто збирається, під документи і принтер підійшла класно. Продавець чудовий, було питання по детальках, яке вирішили дуже швидко.
- Достоинства:
- Легко збирається, охайна, легка
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец S zone
Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо за такий детальний відгук та довіру. Раді, що етажерка стала корисною для вашого робочого місця!
- Наталья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Отличный стелаж!
- Продавец S zone
Наталіє, вітаємо! Користуйтеся із задоволенням!
- Вика Т***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Мені він сподобався. Є стелажі які при збірці ріжуть пальці гострими кутами. Тут зроблено все якісно
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Класний стелаж став як треба, написано 15 хв збірка, я сам його 2 години скручував з інструментом багато болтів
- Достоинства:
- Відповідний опису
- Недостатки:
- Довго збирається
- Продавец S zone
Павле, дякуємо за відгук! Ми раді, що стелаж вам підійшов і відповідає опису. Дякуємо за вашу працю та вибір нашого стелажа!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Все чудово.
- Достоинства:
- Легко і швидко збирати. Ціна адекватна, якість нормальна
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец S zone
Тетяно, дякуємо за позитивний відгук! Раді, що Вам сподобалась якість та швидкість збірки. Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Все супер
- Продавец S zone
Дякуємо за відгук. Гарних та корисних покупок.
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: S zone
Стелаж збирається легко, всі деталі підходять точно. Дуже легкий та практичний, можна з декількох зібрати дуже гарну стінку, яка впишеться в інтерʼєр. Мені дуже сподобався
- Достоинства:
- легко зібрати, гарна якість