Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Рюкзак сумка женский городской кожаный Серый

Оценка пользователей 4.6/5
  • Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeafStore

Доброго дня! Ознайомившись з описом товару та позитивними відгуками, я вирішила придбати собі цей рюкзак і коли нарешті його отримала, то трохи була розчарованою! Продавець швидко відправив товар у день мого замовлення, але сама посилка прийшла аж на четвертий день(Київ-Бровари)?! З інших точок країни приходили замовлення значно швидше. Хочу звернути увагу продавця на недостовірну і не точну інформацію щодо матеріалу/складу товару в описі. Виправте будь ласка, так як там вказано, що це шкіра, але насправді це штучна шкіра (PU-шкіра) у вінтажному стилі!? Принаймні так буде чесно і добросовісно! Таким чином, це не буде покупців вводити в оману!
    В цілому, рюкзак дійсно пошитий дуже якісно і підклад, форнітура не погана по якості, що і привернуло мою увагу і я вирішила залишити його собі) Як буде носитися, час покаже!))
    Дякую за увагу!

Достоинства:
    Якість пошиття, форнітура, дизайн і функціональність, досить місткий завдяки своїм габаритам.
    Недостатки:
    Екошкіра, а в описі не вказано(
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeafStore

Дуже гарний і місткий рюкзачок . Що дуже сподобалося це пошив ,рівна стрічка ніде немає ні єдиного пропущеного шва. Шкіра не м'яка але і не дуже груба ,приємна на дотик ,гарний колір який підійде під любий стиль одягу . Продумані кишені для зручного доступу , доречі їх шість зовні і шість всередині також місткі ,міцні замки на блискавці . Все зроблено як для себе ,супер.

Достоинства:
    Ціна. Дуже гарна якість . Гарне пакування .
    Недостатки:
    Відсутні
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeafStore

Дякую продавцеві все відправили дуже швидко. Рюкзак гарний!)

• Василь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeafStore

Замовляв для дружини, хороший рюкзак, гарної якості, в місткий.
    Рекомендую для покупки.
    Продавець в день замовлення одразу і відправив.
    Покупкою задоволений я і дружина.
    Дякую!!!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LeafStore

Доброго дня. Купила дві штуки, чорний і сірий. Якість просто супер. Дуже якісна обробка усіх швів, додона ущільнююча стрічка до усіх ручок,100% шкіра, дуже міський і багато додаткових карманів. Окремо вдячна за надшвидке оброблення замовлення