Отзывы покупателей о Гель для стирки Perwoll Для шерсти, шелка и деликатных тканей 1 л (9000101810387)

Оценка пользователей 4.65/5
  • СЕРГЕЙ Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.75 л. Количество упаковок: 1

Дякую

Сергій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Світлана С***

Все чудово

Світлана, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Надія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л. Количество упаковок: 1

Класно пере, після подання тканина помякшується, особливо рушники

Достоинства:
    Аналогів не знайшла поки
    Недостатки:
    Також не знайшла поки

Надія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Надежда П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClinHub. Объем 1 шт: 2.7 л

Хорошее средство! Приехала посылка хорошо упакованная и плотно закрыта крышка от проливания .

• Наталія Х***

Гарна якість

Наталія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Анжела Л***

Використовую для прання пуховиків для суто вовняних речей.
    Гарний.

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Дорогий

Анжела, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна Д***

Завжди користуюсь цим гелем, приємно, коли на нього ще й є знижка)

Тетяна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана К***

Краще не беріть. Повелась на великий об'єм та його прям чашками треба заливати. Є з чим порівнювати. В іншому магазині брала то наливаю на прання третю частину мірного ковпачка. Тут треба наливати питний стакан. Схоже що розведений та запаху не має як від такого гелю. Навіть підлогу ним не помиєш

Оксана, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Надія Ш***

Взяла вперше за декілька років. Колись брала але не пам'ятаю як він мені тоді зайшов. В цей раз хотіла чимсь пом'якшити светри, особливо шерстяні, яким вже декілька років. І була задоволена. Я вже вирішила светри списувати, бо в тканина стала дуже жорсткою, особливо відчувалось в зоні шиї та манжетів. Там де тканина чутлива, тоненька було реально не приємно носити, хоча колір, зовнішній вигляд норм. Тому і подумала спробувати якийсь засіб для шерсті. Раніше використовувала персіл мийний засіб, він гарно відпирає та обов'язково гель ополіскувачі, то сілан то ленор. Короче я не очікувала такого класного ефекту. Речі гарно відпираються. Речі приємно пахнуть навіть без ополіскувача. Я навіть почала комбінувати речі при пранні, трохи додаю наприклад лісового, буває пару речей залишається в кошику. І додаю до прального засобу перволю небагато. Речі всі м'які і дуууже приємно пахнуть. Ще здивувало класне пом'якшення лісових кофт, костюмів. Рекомендую

Достоинства:
    Пом'якшує все!
    Недостатки:
    Ну може ціну б зменшила, але за такий якісний засіб не жалко віддавати кошти

Надія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Нина П***

Користуюся Perwoll уже давно, але саме цей гель для делікатних тканин приємно здивував. Дуже м’яко пере, не пошкоджує волокна і чудово підходить для шовку, віскози, тонкої бавовни та улюблених речей, які хочеться зберегти надовго.

Достоинства:
    Запах ніжний, ненав’язливий, швидко вивітрюється — одяг не має різкого ароматy.
    Недостатки:

Нiна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Катерина М***

Гель м'якенький, добрий

Катерина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій

Користуюся цим гелем Perwoll для прання делікатних тканин і дуже задоволений. Засіб дійсно делікатно очищує вовну, шовк та тонкі тканини, зберігаючи їх форму, колір та м’якість, при цьому речі довше виглядають як нові. Об’єм 3,75 л дозволяє провести дуже багато прань. Рекомендую тим, хто шукає якісний і дбайливий засіб для делікатних речей у машинному чи ручному пранні.

Достоинства:
    великий об’єм та ефективне очищення
    Недостатки:
    як на мене, занадто інтенсивний запах

Сергій, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Інна С***

Користуюсь цим гелем давно, як алергік шукала засіб для прання з нейтральним запахом, зупинилась саме на цьому гелі. Чудово пере, речі після прання м'які. Серед переваг - великий об'єм, зручна кришка-дозатор, з якої не стікає по пляшці після використання.

Достоинства:
    Легкий запах
    Недостатки:

Інна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1

Користуюся багато років для прання светрів,кофт,різних шерстяних речей.

Достоинства:
    Речі не скочуються,не збиваються,легко прасувати,гарний запах,гарно переться,не потребує замочування.
    Недостатки:
    Немає.

Тетяна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Світлана

Отличный гель; приятный, нежный аромат

Світлана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Білецька М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1

Класний засіб, всю шерсть і кашемір ним перу. Розпушує, пом'якшує, запах дуже мінімальний і приємний.

Мар'яна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Вікторія К***

Чудовий

Вікторія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Ирина М***

Люблю этот гель. Стирает хорошо и запах приятный. Быстрая отправка,хорошо упакован. Спасибо продавцу!

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:

Iрина, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BabeKolShop. Объем 1 шт: 1 л

Мене влаштовує

• Татьяна К***

Хорошо отстирывает. Приятный запах

Недостатки:

Тетяна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Андрей Я***

Ціна актуальна .

Андрій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1

Дуже гарний засіб. Добре пере ті предмети туалету, для яких він призначений. Залишає по собі приємний аромат.

Достоинства:
    Див. вище
    Недостатки:
    Трішки б нижче ціна...

Олександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Євгенія К***

Все відмінно, приємний аромат.

Євгенія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Віра З***

Якісний пральний гель.Одяг після прання має бездоганний вигляд!

Віра, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна

Гарний засіб

Тетяна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Виктория Г***

Отлично работает, запах шикарный.

Достоинства:
    Запах,качество
    Недостатки:
    Цена

Вiкторiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Екатерина

Користуюсь вже років 7. Кращий !

Kатерина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Світлана Х***

Хороший гель для прання

Світлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Михайло В***

Супер!!!

Михайло, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила Д***

Гарний запах, м'які речі після прання. Завжди купую і всім раджу.

Людмила, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Роза С***

Товар гарної якості. Чудовий аромат. Не викликає алергії.

Достоинства:
    Усім добрий.
    Недостатки:
    Не має.

Роза, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Балюк А***

Гарний гель, добре пере, не забиває речі.

Антонiна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л. Количество упаковок: 1

Найкращий засіб для делікатних тканин , користуюсь ним дуже давно

Достоинства:
    Чудовий гель
    Недостатки:

Людмила, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія П***

Мій улюблений засіб для прання вовняних та делікатних речей. Користуюсь багато років.

Достоинства:
    Кращий для вовни
    Недостатки:

Наталія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л. Количество упаковок: 1

Опис на саті не відповідає факту. Порошок в тарі 2 л на сайті заявлено країну виробництва Австрія, по факту на упаковці Польша. Даремно витрачений час на очікування та дорогу.

Достоинства:
    Невідомо
    Недостатки:
    Польша нижча якість

Дмитре, вітаємо! Компанія Хенкель має виробництва у різних країнах, що зумовлено зручністю отримання ресурсів та іншими важливими для компанії чинниками. Але так як технологія виробництва кожного продукту формується компанією загалом, а не окремо заводом в кожній країні, то якість завжди на високому рівні й не різниться в залежності від країни виробництва, вказаної на упаковці товару.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1

Літраж співпадає!

Достоинства:
    Гарно пре, довго зберігає аромат, для вовни підходить
    Недостатки:

Ольга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!