Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Дезодорант DeLaMark I Am Ukrainian Жасмин 70 мл (4820152333575)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Крістіна

Натуральний , екологічний .
    Аромат приємний

• Галина Ш***
    Продавец: Rozetka

Не сподобалось. Не бачу ніяких переваг. Взагалі не зрозуміла як він працює. Не маскує запах,не зупиняє виділення поту, але ж і алергічної реакції він нього теж нема. Всерівно, що помазати хлоргексидином, тільки дороще.

Недостатки:
    Не допомагає від поту ну ніяк, навіть запах не маскує.

Доброго дня, Галина. Дякуємо за Ваш вибір. Нам шкода що засіб Вам не сподобався.

• Аля

Дезодорант дійсно натуральний,це не антипеспірант, він не забиває пори, а блокує запах, легкий запах

Достоинства:
    не сушить шкіру, легкий аромат
  • Ксенія

Усуває запах навіть при тренуванні

Достоинства:
    Без спирту, легкий аромат
  • Владислава

Дезодорантом задоволена. Має приємний аромат .

• Олена М***

Вирішили спробувати бо люблю цю фірму ,дезодорант не сподобався ,не справляється зі своєю задачею

Достоинства:
    Склад
  • Владислава Ш***

Дезодорант приємний у використанні: ніжний аромат жасмину, швидко висихає, не липне і не залишає слідів. Захист нормальний – для повсякденного використання підходить. Дизайн стильний, мінімалістичний. Буду брати ще!

Достоинства:
    Гарно працює, запах, формат зручний