- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
За рік використовували разів 10, коли піднімаєш зʼявився звук метала який треться об метал і зараз почав димити. Підкажіть будь ласка. Гарантія на нього була 2 роки, але для нього це забагато. Підкажіть будь ласка куди його відправити?
- Достоинства:
- Не дорогий
- Недостатки:
- На 10 раз задимився і я б їм більше не користувався.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
Для одного невеликого коврика підійде.
Тяга погана, інколи здається що віником було б краще і швидше. Заявленим характеристикам не відповідає. Труба маленька, шнур короткий- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Гроші на вітер
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
Якби можна було поставити оцінку зі знаком мінус, я б поставила. Замовила як подарунок, потім замовила собі. Коли почали користуватись - зрозуміли, що товар не відповідає заявленим характеристикам. Короткий шнур, погана тяга. Незадоволена.
До речі, як подарунок - теж непотріб. НЕ РЕКОМЕНДУЮ КАТЕГОРИЧНО!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Один суцільний недолік
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
Надійшов швидко, працює добре, нарікань поки що немає
- Тамара Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
Вирішила придбати цей пилосос, бо були добрі відгуки. На даний час не погано справляється з завданням, але не можу сказати, що я цілком задоволена(
- Достоинства:
- Легкий, компактний, легко чистити, не гучний
- Недостатки:
- Коротка труба, короткий шнур, на турбощітці не фіксується гребінець
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
очікувала кращого...
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Як на мене,то потужність слабенька, коври нормально попилососити не можна
- Галина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
Пилосос компактний
- Недостатки:
- Турбо щітка не фіксується
- Святослав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Quanto costa. Цвет изделия: Черный с синим
Перший день купив пилосос 3 хв як включений був ,нагрівся дуже сильно ,можна використовувати в зимку як обігрівач
Продавець сказав ,що всі такі пилососи нічого дивного ,обміняти та повернути гроші відмовився - ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Quanto costa. Цвет изделия: Черный с синим
Дитяча іграшка, а не пилосос. Труба коротка, шланг жорсткий, насадка не сковзає по ковру, потужність зовсім жесть... Вибирав щоб була потужність, а виявилося, що працює слабкіше мого 20-річного старого пилососа. Турбонасадка пропрацювала п'ять хвилин і забилася. Після чистки те саме, не практична. Кабеля не вистачає щоб пропилососити велику кімнату, кабель короткий. Ручка для переносу знаходиться ззаду тому носиш вниз баком.
Якщо коротко - гроші на вітер!- Достоинства:
- Недостатки:
- Увесь апарат - недолік
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
Робочий хороший пилесос Для однокомнатной квартири де не має тварин
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- На турбо щітці погано фіксується гребінка
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
Пилосос працює справно, доволі компактний
- Валентин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Moretech. Цвет изделия: Синий
Турбо щітки не було
- Достоинства:
- Маленький
- Недостатки:
- Маленька дліна трубки
- Продавец Moretech
Добрий день!
Щиро перепрошуємо за ситуацію та відсутність турбощітки у комплекті. Ми цінуємо кожного нашого покупця й хочемо, щоб ви залишились задоволені покупкою. На жаль, було сплутано модель пилососа через однаковий артикул.
Для вирішення питання можемо надати компенсацію за відсутню щітку.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Moretech. Цвет изделия: Синий
Удобный для небольших помещений.
- Недостатки:
- Короткий шнур.
- Стусова І***Отзыв от покупателя. Продавец: Old&Shop 79. Цвет изделия: Синий
Після місяця користування почав погано працювати, тяга дуже слабка стала
- Продавец Old&Shop 79
Добрий день.
Дякуємо за відгук.
Ви перевіряли чи нічого не потрапило в трубу чи шлангу?!
Можливо десь в шланзі дирочка, що випускає повітря?
- Іванна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
Пилосос невеличкий, але потужний. Брали в групу в садок. Працівниця задоволена.
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
Супер)
- Варвара И***Отзыв от покупателя. Продавец: MAngel. Цвет изделия: Синий
Полисос супер
- Владислава Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Синий
Пилосос супер, компактний дуже, але потужний. Щітка дійсно турбо. Сподіваюся, що прослужить довго.
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Old&Shop 79. Цвет изделия: Синий
Как тренировочный в подарок молодоженам очень даже подойдёт. Всё работает. Шнур короткий, но это не смертельно. Соответствие цена/качество - 100%.
- Продавец Old&Shop 79
Дуже дякуємо за Ваш відгук)
- Гордєєв О***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Серый
Я не раджу цей пилосос ,сам повівся на ціну, купувати краще вже самсунг чи бош хоч і на тисячу дорожче
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Маленька потужність , 3500 Вт то приманка, не вірте, дуже маленька трубка телескопічна, дуже мала довжина шнура, малий об'єм контейнера, чистити треба після кожного разу
- Продавец LevelHome
Вітаємо! Всі характеристики даного товару (такі як потужність, розмір трубки, довжина шнура, ємність контейнеру та інш.) вказані на сайті та повністю відповідають дійсності. Шановний клієнт, ваш відгук не об'єктивний, не має жодного технічного обґрунтування і заснований лише на вашій суб'єктивній думці.
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Серый
Хороший пылесос, жена осталась довольна.