Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Сумка-тележка Casa Si Sedi Beige (CS93075)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Отзывы про товар продавца SB products
  • Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SB products. Цвет: Бежевый

Зовсім іншої моделі!!!!! Ми замовляли з сидінням, а ця без нічого!!!!!! Замовила на подарунок, бабуся забрала, а потім мені сфотографувала і я зрозуміла що це зовсім не та сумка!!!!!!!!!!!!! Не рекомендую!!!!!!

Недостатки:
    Прислали не той товар
    • Продавец  SB products

Шановний Артем Віталійович! Дійсно, під час маркування відправлень працівник складу припустився помилки, переплутавши 2 маркування. Ми готові обміняти товар не замовлений. Звісно, всі транспортні витрати беремо на себе. Просимо вибачити за незручності!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Стильна сумка, виглядає цупкою, стільчик працює(щоб зафіксувати у складеному положенні- є крючок) з кнопкою складання самої сумки трохи потрібно розібратись, але все добре- працює!
    Єдиний "недолік" - колір не співпав з картинкою і підписом
    Насправді - він бежево- попелястий.. )
    Купувала мамі, але з такою не соромно і самій пройтись за покупками(все ж не в руках нести до авто, наприклад)

Достоинства:
    Стильна
    Недостатки:
    Колір, не попеляста роза)

Доброго дня Олена.

Дякуємо за відгук. Загалом від налаштувань дисплею колір може дещо відрізнятись на фото, тому і в назві і в характеристиках вказуємо, що колір візка бежевий

• Ганна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Колір скоріш не беж, а мокко (ближче до сірого).

Користуюся для походів у супермаркети (влазить на нижній поверх найбільшого возика). Сумка пережила відпустку у селі (грунтові дороги різної якості).
    Як помічниця для вагітної жінки - те що треба, і зовнішній вигляд дуже приємний.

Достоинства:
    Легка, наявність стільчика, сумку можна зняти і почепити щось інше
    Недостатки:
    пока не зрозуміла як користуватися червоною кнопкою для складання

Ганна, дякуємо за відгук. Складання має працювати елементарно. При натисканні кнопки і застосуванні невеличкого фізичного зусилля сумка складається. Думаю ви розберетесь, чи попитаєте чоловіка. Там все просто. Користуйтесь із задоволенням.

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Дуже якісна річ! Легка, спробував - сидіти зручно. Колеса дуже просто підʼєднати і відʼєднати від візка при потребі зберігання наприклад у шафі. Рекомендую. Брав для батьків похилого віку.

Андрій,дякуюзавідгук. Немай ваші батьки користуються із задоволенням.

• Людмла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Тележка именно такая, как я искала
    Огромные колеса - это преимущество для плавного и бесшумного хода Плюс бонусом стульчик.

Достоинства:
    Большие колеса

Дякуємо за відгук Людмила.
      Користуйтесь із задоволенням

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Колеса гарні , каркас міцний легкий. А от тканина не дуже сподобалася хотілося трохи щось крепше.

Наталія, дякуємо за відгук. Загалом чим товща тканина - тим важча вся конструкція, тому обирають баланс між вагою і щільністю тканини. Але запевняємо, що саме ця модель має найбільш якісну тканину серед інших моделей

• Евгений Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

2 раза заказывал на магазин розетка. Делал возврат...
    В первой и во второй тележке не работает механизм чтобы сложить сидушку. Кнопка и механизм фиксации не срабатывает как надо.
    Очень жаль что не доработанный механизм...

Достоинства:
    хорошее функциональное решение
    Недостатки:
    механизм фиксации разложения стульчика не работает как следует .

Доброго дня Євген. Дякуємо за відгук. Загалом ця модель візка має відмінну якість і подібних відгуків не отримували. Для того щоб розібратись чи дійсно є проблема, чи просто це певна особливість кнопки механізму даної моделі, маємо переглянути ваші зразки в сервісному центрі. Вибіркова перевірка екземпляпів даної моделі на складі показала що проблеми такої немає. Тож якщо ви зробите замовлення чергового разу - відправимо перевірену модель з якою не має бути проблем