Отзывы покупателей о Смарт часы Hoco Y23 Ultra Smart sports watch |2.02", 320×385, BT Call, Track, HeartRate, IP67| Gold-orange

• Станислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Orange

Проробили два місяця погас екран і не має зображення але є вібрація! Як їх можна відправити по гарантії?

• Продавец  Technerik

Доброго дня! Зверніться, будь ласка, до менеджера, в замовленні є чат з магазином.

• Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Гарні на вигляд. Тримають заряд добре. Всім задоволена

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Orange

Годинник непоганий, але не відповідає заявленим параметрам. Я не змогла зарядити на 100%, але з 51 до 41 розрядився за годину поки я в них робила налаштування, тож заявлених 7 днів там точно не буде.
    Вони в цілому на свої гроші дуже навіть хороші.

Достоинства:
    Дизайн, ціна
    Недостатки:
    Не тримає заявлених 7 днів, на сповіщення відповідати не можна
    • Анастасія

Оновлюю: купувала, бо дратувало, що мої старі еплвотч треба заряджати щодня, але ці так само

• Валерій Б***

Дякую все добре.

Достоинства:
    Великий екран.
    Недостатки:
    Немає.
  • Василий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Супер!

Достоинства:
    Часы неплохие
    Недостатки:
    Единственное но ,я не смог найти в них вибро.
    • Продавец  Gadget OFF

Вдячні за ваш відгук!

• Максим П***

Дуже гарний годинник. Стильний дизайн, компактно виглядає на руці, металевий корпус . Швидко підключили до телефона, всі функції працюють відміно. Гарний динамік. Однозначно рекомендую за ці гро

Достоинства:
    Дуже гарний дизайн та стиль
    • Продавец  Gadget OFF

Максим, вдячні за ваш відгук і приємного вам користування :)

• Юрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Трохи поводився з налаштуванням, але в цілому все добре