Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Корм сухой для собак малых пород Carnilove True Fresh Fish Adult Small Breed с рыбой, 1,4 кг

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Якісний і збалансований корм! Має приємний смак! Мій песик із задоволенням його з'їдає.
    Обов'язково буду радити його друзям для своїх песиків!

Достоинства:
    Якість і збалансованість
    Недостатки:
  • Аліна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetiClabUA. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Замовленого корма не було в наявності, але продавець вирішив питання найкращим чином – варіант ще ліпший, чим міг бути. Відправка швидка. Дякую! Раджу до співпраці.

З приводу корма: зараз для нашого йорка найкращий варіант, з яким не турбує животик. Майже 10 років на канадському Акана, але цей, випадково придбаний, виявився більш підходящим. Шкода, що в Україні його так важко знайти.

Достоинства:
    сервіс
  • Влада

Рекомендую! Мій мальтіпу їсть із задоволенням

• Наталія С***

Сам корм вказаний у описі дуже чудовий і улюблений у моєї собаки. Хутро виглядає дуже гарним і здоровим, немає алергічних реакцій та газів.

На жаль щодо обслуговування та пильності розетки, я дуже розчарована. Вдруге замість цього корму, саме якщо замовляти у пакуванні 4 кг, мені надсилають корм для дорослих собак дрібних порід з рибою. У перший раз мені доставляла розетка і я просто відмовилась від товару. У другий раз я замовляла через міст експрес разом з іншими товарами і все було вже оплачено і щільно запаковано. Тому вже побачила неправильний товар вдома при розпаковці. Я звернулася до розетки і ще чекаю на офіційну відповідь, але у самому магазині у мене на районі мені натякнули наче все, в такому випадку це моя провина і гроші на вітер. Ось так, розетка може вас надурити на 2к гривень просто так. Хоча я тут замовляю кожний місяць і корм своїй собаці і усі смаколики зазвичай. Але я так розумію, що тепер маю замовляти в іншому місці, бо на секунду відвернешся і тебе обдурять. Що цікаво, цей корм з рибою у такому розмірі 4 кг на сайті відсутній, але якимось чином його надсилають мені. Я би вже не сперечалася і давала би собаці саме цей, бо відмінність по розміру порід тільки у розмірах гранул, наскільки мені відомо, але в мене ЦУЦЕНЯ, тому для дорослих точно давати не буду.

Достоинства:
    Чудова якість корму
    Недостатки:
    Обслуговування та неповага до клієнтів

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.