Отзывы покупателей о Чистящее средство для унитаза Cillit Bang Original 750 мл. (5908252011186)
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Просто исключительно. А лотки у котов вымываются мгновенно от налёта.
- Марина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Использую только эту марку))
- Достоинства:
- Хоршо чистит и запах хороший
- Недостатки:
Представник постачальникаМарино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Рекомендую
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда Cillit Bang
- Мищук Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Гаро чистить кераміку
- Достоинства:
- Гарно видаляє наліт
- Недостатки:
Представник постачальникаЮрію, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang
- Олеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Просто супер засіб! Працює відмінно!
Представник постачальникаОлесю, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Отличное средство, запах отличный, глаза не режет, поэтому пользуемся всегда
- Достоинства:
- Очищает
Представник постачальникаОльго, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Цей заказ я не отримав, була "пересортиця", тобто той що зліва прийшов, правий ні, замість нього інший. Хлопці сказали перезамовлять, все буде гаразд, але ні, вони, як стало відомо, наказали лише правий (лівий вже був). Не буду далі вдаватись в подробиці, нічого мені не вдалось забрати. Заказав нове замовлення, тепер ще й додатково за ту доставку платити.
- Достоинства:
- Не знаю, не отримав
- Недостатки:
- Не знаю, не отримав
Представник постачальникаСергію, добрий день!
З питань некоректного комплектування замовлення зверніться, будь ласка, до служби підтримки магазину "Розетка", скориставшись способами зв'язку в розділі "Контакти" за посиланням: ссылка
З повагою, команда Cillit Bang
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Класний набір, прийшло все як замовляла
- Достоинства:
- Якісні засоби
- Недостатки:
Представник постачальникаКатерино, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Cillit Bang
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
отличное средство , запах приятный и чистит хорошо
Представник постачальникаІрино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Гарні засоби
Представник постачальникаАнно, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Прийшло не те що замовляли!
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Хороший набір
- Достоинства:
- Ефективні засоби
- Недостатки:
Представник постачальникаКрістіно, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Cillit Bang
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Замовила цей набір, але нажаль прийшов набір з двох засобів для унітаза. Якщо вказано набір, а приходить два однакових засоба - змушена була відмовитись нажаль((
- Достоинства:
- Відмінно
- Недостатки:
- Не те що заявлено на сайті
- Алина Д***
Аналогічна ситуація! Некоректно комплектуються замовлення!
- Юлия П***
Дякую за Розетці за бонус)) тепер я впевнена що читаєте відгуки и виправляєте помилку! ЗЕ БЕСТ
- Кот л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Замість антижиру поклали ще одну пляшку cillit bang.
Представник постачальникаЛюдмило, добрий день!
З питань некоректного комплектування замовлення зверніться, будь ласка, до служби підтримки магазину ""Розетка"", скориставшись способами зв'язку в розділі ""Контакти"" за посиланням: ссылка
З повагою, команда Cillit Bang
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Я молюсь на цей засіб! Він справляється там, де не справлялось нічого іншого. Запах, звісно, очевиїдальний, але результат того вартує! Замочувала в ньому ванну - була в шоці від її білизни, всі старі плямки, жовті смуги від води зникли.
Туалет теж блищить, і не треба докладати зусиль і щось там відтирати)
Дуже рекомендую!
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Алла Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
засіб не дуже єффективний до старих плям
- Достоинства:
- засіб не дуже єффективний до старих плям
- Недостатки:
- не дуже єффективний
Представник постачальникаАлло, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Представник постачальникаНаталіє, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Cillit Bang
- Люба П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Ок
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Cillit Bang
- Олеся З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Просто супер .
- Достоинства:
- Одні переваги .
Дуже гарно чистить . - Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаОлесе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Розетка пише що засоби йдуть набором.Про те прийшов один засіб ,довелося відмовитися.
- Натяля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Гарна знижка та якість. Покупкою задоволена.
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Cillit Bang
- Натяля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Завжди брала це
- Наталия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Якісний товар
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Замовила, отримала 10 квітня, набора не було(( нажаль працівник відділення Розетки на питання чому в чеку пробили набір, а по факту ні - нічого врозумілого не відповіла - склад винен, анульовувати нічого не буде.
- Недостатки:
- Не повна комплектація
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Замовляла набір засобів. В замовленні не додали засіб Природна сила Антиналіт . Для чого робити спецпропозиції.а по факту їх не дотримуватись? Розчарована(((
- Недостатки:
- Пропозиції не відповідає дійсності
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Очень классный набор все необходимо , уборка туалета просто мечта налила , тряпочкой убрала , ни каких тебе за пшикать подождать , все и сразу. Довольна очень
- Достоинства:
- Удобство, быстро , чисто , все супер
- Недостатки:
- Нет вообще
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- КостяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Користуюся іншими засобами бренду, але цей малодієвий як для унітазу.
Представник постачальникаДякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Якісний
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає нічого
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Идеальное сочетание
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяно, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang
- юлия Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Сидит это любовь❤️
- Достоинства:
- Хорошо чистит,свежий запах
Представник постачальникаЮліє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Супер!
Представник постачальникаСергію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Дякую за товар,мені сподобався,приємне обслуговання,вічливо і бистро
Представник постачальникаЛарисо, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Cillit Bang
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Замовляла 2 набори 01.11.2023 року: цей синій з піною та білий з піною. Сьогодні зайшла в застосунок, так як планувала сьогодні забрати. А замовлення змінено! Без піни! Як так? Немає повного замовлення? Відмініть.
Повна вартість засобу залишили 321 грн. Справді? Чи це повна вартість набору з піною? Раніше постійно купувала засоби.
Краще схожу в магазин.- Достоинства:
- Нормальний засіб. Піна хороша, яка до нього йшла.
- Недостатки:
- Змінено замовлення. Немає піни
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Добре чистить бруд, набагато краще ніж доместос.
Представник постачальникаДмитре, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Cillit Bang
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Дуже гарний. Це тепер мій улюблений засіб
- Достоинства:
- Супер засіб
- Недостатки:
Представник постачальникаВікторіє, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Cillit Bang
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
гарно знімає вапняний наліт
Представник постачальникаІрино, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда Cillit Bang