- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Point Store
В безхмарний сонячний день о 11год під прямим кутом до сонця дала максимум 78 Вт, що відповідає половині заявленої потужності
- Достоинства:
- дешева
- Недостатки:
- неефективна
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Point Store
Якісь дивні панелі. Спершу думав що це одиночний брак, але купував дві, і обидві показали точно ті ж результати - вдвічі менша від заявленої потужність. По суті дають в максимумі десь 60-70 Вт, що вдвічі менше від очікуваного і навіть менше від значно менших площею панелей SP100 які у мене стоять поряд під тим же кутом до сонця.
І ще один мінус - при послідовному з'єднанні двох таких панелей, сумарна напруга холостого ходу трохи перевищує 50В через що зарядна станція пищить і йде в захист.
До магазину претензій нема, але панелі категорично не рекомендую.- Достоинства:
- Недорога
- Недостатки:
- Потужність вдвічі менше заявленої
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Point Store
Товар прийшов не пошкоджений. Дякую продавцю, Розетці і Новій пошті - всі спрацювали гарно. Панелі вже підключив - тестую. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Point Store
Работает
- ЛеонідОтзыв от покупателя. Продавец: Point Store
Панель хорошої якості, досить легка, нещважував але на вигляд не більше 7 кг. Замовив доставку нп курьером і пошкодував так як вийшло 590 грн під під'їзд. Якби знав, що вона як пугинка то доніс би і сам, або довіз би на таксі. Вона легко поміститься в звичайний стан на задне сідіння. Установив на балконі, за вікном так як наймати альпініста та купувати кріплення це від 7000 до 15000 грн в нашому місті, якщо до 3 поверху то можно найняти спец машину з підьемником тоді без кріплень вийде від 1000 до 2000 грн. Але мене і так влаштовує. Тестував - зимою за склом в 12:00 видає 40-50 Ват, без скла 70-80 Ват, літом думаю результати будуть кращі...
- Достоинства:
- Дешева, якісна
- Недостатки:
- Дуже дорога доставка курьером, погане пакування, тонкий картон зі сторони скла, з внутрішньої зовсім ніякого захисту. Тож оглядайте при отриманні, мені прийшла трохи помятий алюміній неикритично.
- Алексей В***
Вес 22 кг, какие ещё 7???
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Point Store
Панель хорошо качества. Свои функции выполняет.
- Достоинства:
- Малая цена, хорошее качество