- ЮРИЙ Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный
Представник постачальникаЮрію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
«Розчарована цим освіжувачем: у туалеті пару днів трохи пахло, а в кімнаті взагалі немає запаху, не освіжає.»
- Достоинства:
- Недостатки:
- Непрацює
Представник постачальникаОлено, дякуємо Вам за вибір нашої продукції!
Хотіли б запропонувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- Буряк И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На фото один товар а привезли інший
- Недостатки:
- Товар не такий як на фото
- Люда Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат приятный, нежный. Только один минус ,доходит до половины бутылки и запах а не слышно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Флакон не используется до конца.
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо Вам за вибір нашої продукції!
- Алина я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самый приятный аромат из всех этих , что в розетку вставляются) просто запах чистоты, порошка, свежести. То, что нужно в дом
Представник постачальникаАліно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приторный аромат. На любителя.
- Недостатки:
- Слабый аромат
Представник постачальникаАндрію, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Хотіли б порекомендувати Вам звернути увагу на інші аромати з колекцій Air Wick.
Упевнені, що Ви обов'язково знайдете той аромат, який Вам сподобається!
Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий аромат
Представник постачальникаНаталіє, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Алина я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень приятный и сильный аромат)) вообще почти все ароматы данного освежителя мне нравятся. И сам формат блока в розетку идеально подходит. В каждой комнате такой есть теперь )
- Достоинства:
- Равномерная ароматизация помещения
- Недостатки:
- Заканчивается довольно быстро
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей аромат виявився набагато приємнішим ніж той, що був в комплекті з ароматизатором
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уже купила
Представник постачальникаГалино, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за швидку доставку. Аромат сподобався.
Представник постачальникаОлено, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеальний
Представник постачальникаІрино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Таня Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный запах. Ненавязчивый.
- Достоинства:
- Аромат приятный.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Ре Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий запах.
- Достоинства:
- Приємно в кімнаті, комфортний аромат.
- Недостатки:
- Швидко випаровується, ніж зазначено.за дорогий якщо враховувати всі показники.
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Геннадий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний , довготривалий. Мені подобаєтся
Представник постачальникаГеннадію, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда Air Wick