Отзывы покупателей о Кронштейн ITech MBSG-02F

Оценка пользователей 4.46/5
  • Гліб С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Думав, що це буде просто тримач для монітора, але різниця в комфорті реально відчувається, шия болить значно менше

Достоинства:
    комфорт та зручність
    Недостатки:
    ніяких

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Макар Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Монтаж теж нескладний, поставив сам без проблем. Якість металу хороша, тримає надійно та стабільно

Достоинства:
    ціна та якість

• Макар Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класне кріплення, брав для 32-дюймового монітора й переживав чи буде нормально тримати вагу. У результаті все стабільно, налаштував під себе ідеально!

Достоинства:
    якість кріплення, хороші кути нахилу
    Недостатки:
    ні
  • Петро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Топ, встановив на ізі, крутиться-вертиться в різні сторони без ривків чи скрипів, всім раджу

Достоинства:
    швидка доставка, легке встановлення

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Спочатку планував поставити настінне кріплення, але в останній момент передумав і все таки вирішив взяти ось такого формату і не прогадав. Вписується в загальну картину ігрового стола. Якісні матеріали. Різноманітність положень. Покупкою повністю задоволений

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Просто шикарне кріплення. Монітор 23 дюйма тримає в різних положеннях без проблем

Достоинства:
    Великий діапазон положень та наклонів. Можливість внутрішнього кабель менеджменту. Дуже хороша якість.
  • Мочук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудове кріплення. Нажаль, прийшлося повернути, бо на моніторі не було кріплень на нього. Але серед кріплень для моніторів буде далі фаворитом.

Достоинства:
    Все
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороша підставка, міцна, перевірена часом)

• Остап М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

З кронштейном ну прямо набагато зручніше. Знав би, то давно би придбав. Класна штука, класно тримає монітор на 27". Можна крутити майже як хочеш. Вдень працюю за компом, а ввечері можна з дивана дивитись фільм. Загальне захоплення зручністю даного кронштейну. По якості також нема питань. Дуже рекомендую.

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже якісний кронштейн. Мій монітор чудово тримає, не пам'ятаю вже на скільки він в мене дюймів, але не дуже великий. З тримачем набагато зручніше стало. Ще з плюсів можу відмітити що можна повертати монітор на всі сторони. Коротше, рекомендую.

• Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

По истечении 6 месяцев никто не связался. Газ-лифт не держит монитор 24". Никакие регулировки не помогли. Пришлось разобрать и использовать в качестве обычной подставки.
    НЕ рекомендую к покупке.

Достоинства:
    Недостатки:
    Газ-лифт не держит 24" монитор.
  • Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Монітор на кронштейні займає меньше місця на столі. 27діагональ тримає добре(газ ліфт навіть не крутив)

Достоинства:
    Більше вільного місця на столі
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кріплення якісне, зручне і стильне, повісили на ньому 23 дюймовий монітор.

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Очень доволен покупкой. Полезное вложение.

Достоинства:
    Металл. Очень добротное изделие. Амплитуда поворота/наклона/вращения. Каждый узел настраивается по желанию. Струбцина мощная, держит отлично (сначала думал сверлиться, передумал...)Увеличивает свободное место на столе.
    Недостатки:
    Заусенцы, острый пластик у накладок кабель каналов. Вопрос решается с помощью надфиля. Не проблема.
  • сергій г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

З кронштейном все Ок. Максимально просте кріплення, тримається міцно.

Достоинства:
    Переваги відчутні одразу, стало набагато зручніше працювати за компом.
    Недостатки:
    Прийшов без недоліків
  • Владислав О***

и всё

Достоинства:
    всё хорошо
    Недостатки:
    как по мне маловатый радиус кранштейна, но в целом это не проблема
  • Діденко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Супер-якісний кронштейн, монітор тримає, можна повертати на всі боки, зручно.
    Тільки треба бути уважним, щоб не перекручувалися дроти, якщо провертати кронштейн весь час в одному напрямку. До речі, хід проводів тут також добре передбачений.
    Кронштейн вартує своїх коштів, без нього було гірше.

Достоинства:
    Якісно зроблений кронштейн, вартує своїх коштів
  • Антон Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший кронштейн,можно крутить как хочешь. На вид симпатичный. Вобщем доволен. У кого не держит монитор подкрутите газлифт!

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

не тримає монітор 24" (опускається донизу)

Достоинства:
    красива
    Недостатки:
    не тримає монітор 24" (опускається донизу)

Добрий день. Встановіть монітор на рівні, комфортному для використання та спробуйте відрегулювати газ-ліфт на кронштейні за допомогою ключа шестигранника в бік "+". Регулювання знаходиться посередині кронштейна, на коліні згину, також воно позначено знаками "+/-" та стрілочками.

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличный кронштейн за свои деньги. При заказе не обратил внимания на ограничение по диагонали монитора, но тем не менее, отлично держит Samsung odyssey g5 31.5”. Пришлось некоторое время крутить газлифт, чтоб это дело не падало.

Достоинства:
    Несколько видов фиксации к столу, дизайн, качество
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Олександр І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кронштейн дуже якісний. Дуже добре тримає монітор 27 дюймів, але треба газліфт критути на .

• Милосердов И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Это выгодное соотношение цены и качества, четко держит наклон, монитор не шатается и не провисает, кронштейн выглядит надежным, из качественого метала и креплений.

Достоинства:
    Установил и закрепил без проблем, вопросов к качеству нет
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Розетка в своем репертуаре. Заказ пришел "бывший в эксплуатации". Такие вещи многие магазины продают по скидке с указанием, что товар был в эксплуатации. Ещё не известно по какой причине его вернули и какие бока всплывут при моей эксплуатации. Пришлось брать по большой необходимости. Так работать не серьёзно. Пишу и понимаю, что магазин никак не исправится

Недостатки:
    Бывший в эксплуатации
  • Андрій З***

Все супер, дякую!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якісний, добре тримає, багато варіантів налаштування

• Сергей М***

Отличная штука

Достоинства:
    Не дорого
    Недостатки:
    Слабенький пластмасс
  • Ярмощук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Досить важкий та товстий кронштейн і гарний метал думаю міцний. Про всяк випадок посилив дошку до якого прикручено. Поки тримається добре побачимо, як буде далі. Положення монітора легко змінюється, навіть не довелося нічого підкручувати. Загалом покупкою дуже задоволений. На даний момент мені здається це найкраще рішення тим більше з урахуванням ціни- якості.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Тре бути уважним, щоб не перекручувалися дроти, якщо його провертати в одному напрямку.
  • Тараненко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Без проблем установил кронштейн и прикрепил монитор 24", теперь удобно поворачивать монитор во все стороны. Удобства и свободного места стало больше. За свою цену - отличное изделие.

Достоинства:
    Идеально подошел для монитора 24".Качественная сборка, металл не гнется, хорошо фиксирует угол наклона и поворот.
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Микола Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Захотів організувати робоче місце, купив монітор і зрозумів що на підставці погано, забирає місце на столі, тому вирішив купити кронштейн і змонтувати новий монітор 24" на нього, змонтував на стіл за допомогою кріплення та відрегулював навантаження за допомогою ключа.
    Задоволений, купа вільного місця, зручно працювати, якість відмінна.

Достоинства:
    Міцна конструкція, якісно зроблений.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Написав листа в для повернення, Пройшов вже місяць, а відповіді досі не має!

Достоинства:
    відсутні
    Недостатки:
    газліфт не тримає
    • Василь Х***

А ви його підкручували? Там шестигранік є. У мене 32" тримало, якщо підкрутити.

• Олександр П***

марна річ

Недостатки:
    газліфт не тримає монітор 4.5 кг
  • Кирилл С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все хорошо, но сначала не разобрался с регулировкой назлифта
    Сборка выглядит надёжно

• Кирило С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не тримає газліфт взагалі, повністю..
    Монітор Acer 23" вага 4кг
    Заявлений болт для регулювання в крайньому положенні, якщо ще крутити, то просто зірву шліци
    Шо робити?

Достоинства:
    Збірка зручна, інтуітивна
    Недостатки:
    Не тримає газліфт
    • Кирилл С***

Уже разобрался, оставил другой отзыв
      Просто не очень понятно было, куда крутить, в другую сторону крутил, сначала мягче начал опускаться, а потом всё сработало

• Сергей М***

+++

Достоинства:
    Достойный продукт за свли деньги
    Недостатки:
    Не выявил
  • Дарія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За два місяці користування все ще можу сказати, що дуже і дуже виправдана покупка.
    Чудовий вихід для збільшення кількості робочої площі. Так як може повертатися на всі сторони, то використовую ще й з ліжка:)
    Єдиний мінус — постійно хилиться сам монітор вліво, але це, можливо, більша провина в самому моніторі чи у vesa

Достоинства:
    Міцне кріплення, можливість максимально підлаштувати під себе, компактність
    Недостатки:
    Не дуже інтуїтивна збірка
  • Стас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Стійка добре економить місце на робочому столі. Кріплення міцне, а під пластик зручно сховати дроти. Можна самому затиснути болти, щоб було зручно повертати стійку. В зогнутому стані тримає монітор добре. У розгорнутому у повній амплітуді тримати весь час монітор ризиковано. Монітор до 5кг, 27". В цілому свою функцію виконує відмінно. На наступний день після замовлення привезли у пункт видачі.

Достоинства:
    Міцна конструкція, зручно сховати кабелі.