Отзывы покупателей о Смарт-часы AURA X1 Pro 44mm White (SWAX144W)

Код:  477201319
Оценка пользователей 2.31/5
на основе 21 отзыв
  • Анастасія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Жахіття!!!. Подарунок зіпсований. Постійно відставав час, про це пишуть багато. Скористалася гарантією, відправила і через тиждень отримала смс, що вам відправлено Новий Годинник!, бо нічого не змогли зробити. Ну ок , дякую і на цьому. І що ви думаєте, не проходить і суток як вони починають спішити!! Ми з чоловіком вже не знали чи сміятися, чи плакати. Так як гарантія вже вийшла, вирішили віднести в центр обслуговування поблизу, і що ми почули: на склі під циферблатом тріщина, залита клеем, я вони далеко не Нові!! Пішли в мусорку!! Розетка позор продавати такий ширпотреб!!

Достоинства:
    Немає жодних
    Недостатки:
    Все!!

Доброго дня, шановний покупець!
      Ваш годинник перебував у сервісі, всі заявлені недоліки були усунуті!
      Якщо дефект повторився, просимо вас звернутись напряму в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.

• Віта В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Green. Цвет ремешка: Green

Перестав працювати !Не вмикається взагалі! Навіть року не пройшло з моменту покупки !
    Вайбер не підтримує!Зарядки вистачає на пів дня,в кращому випадку !

Доброго дня, шановний покупець!
      Звертаємо вашу увагу, що даний товар має гарантію та післягарантійне обслуговування, від офіційного представництва.
      Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його в найкоротший строк.

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Часи які не вміють слідкувати за часом, вони постійно збивались по декілька разів за добу. Через пару місяців поклав на полку і забув. Не користуюсь. Не бачу сенсу.

• Мария С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White

Брала, як мінімум,.щоб виконував функцію годинника. Цей годинник не підтримує таку функцію, кожен раз час збивається, дані некоректні ні погоди, ні тиску, наче в керуванні нічого "космічного", а налаштувати мені не вдалось. Годинник вибирала для себе і дуже сподівалась отримати гарний годинника отримала іграшку за такі гроші. Хотілось би зворотній зв'язок отримати, чи просто мені такий Годинник попався, чи вони такі....

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, це напевне єдине, що мені сподобалось в цьому годиннику
    Недостатки:
    Годинник, який не показує час

Доброго дня, шановний покупець!
      Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів ATRIX, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
      Дякуємо Вам за вибір бренду ATRIX!

• Інна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Rose Gold. Цвет ремешка: Pink

Часи простенькі але всі функції які потрібно працюють. Легко підключається до телефону. Але після виключення повністю потрібно знову міняти мову та вводити контакти. А в цілому годинником задоволена.

Достоинства:
    Красиві та зручні
    Недостатки:
    Немає української мови
  • Дар'я С***

Товар пришел в открытой коробке,весь в пыли и с царапинами.
    Работает не очень.
    Очень широкий и на руке смотрится как кирпичь.
    Мало настроек,невозможно настроить звонки и тд
    Не водонепроницаемый

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Открыта коробка,поцарапан и пыльный,мало настроек,тормозит,не водонепроницаемый
  • Дмитрий Г***

Все такі вирішив написати відгук. Просто напишу щоб не брали! Тупі, це по перше. По друге,маленькіх ударів боїться аж бігом,зразу залишає царапини. Не завжди дружить з програмою на смарті. Він даже вимірює тиск в моїх автомобільних кріслах.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
  • Олександр К***

Постійно переривається зв'язок через bluetooth і мова ..

Достоинства:
    Гарний дизайн
    Недостатки:
    Прийшов не повністю запакований постійно пропадає зв'язок через bluetooth
  • Ростислав Г***

Завмовлення зроблено 5 травня, комплектується воно з 6 тавня, сьогодні вже 15 травня, а ні привіту, ні просвіту... Продавець не добросовісний! Не рекомендую.

Недостатки:
    Не відправляють вже другий тиждень...
  • Людмила С***

На телефоне не устанавливается язык, постоянно включается и выключается программа, не соединяет с часами.

Достоинства:
    Хороший дизайн
    Недостатки:
    Не устанавливается язык и соединение с телефоном
  • Людмила С***

На часах не устанавливается язык, постоянно переключается на английский. Приложение то включает то выключает связь с часами.

Достоинства:
    Хороший дизайн
    Недостатки:
    Не устанавливается язык
  • Ирина Т***

Дуже якісна і кльова річ за досить помірні кошти, купувала на подарунок, вдала покупка, дуже дякую.

Достоинства:
    ціна та якість
  • Тетяна Г***

Годинник повернула на наступний день, у зв'язку з тим, що годиник розрядився за 6 годин.

Недостатки:
    Акамулятор не тримає заряд!
  • Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Red

В цілому, годинник не поганий. Не на 5 але ціні відповідає. Мінус 1 - поки підключився до додатка в мене вже око сіпалося, боюся навідь від'єднувати тепер Але на руці виглядає гарно

Достоинства:
    Вигляд
    Недостатки:
    Критичних немає
  • Михаил Н***

Своїх грошей не коштує аж ніяк.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дешеве із завищеною ціною.
  • Дерій К***

Ужасние часи,батареи хватает на 1 день,не все функции работают,позвонить з часов невозможно,постоянно пропадает соидинение

Достоинства:
    Большой екран
  • Катя Д***

Ужасные часы не покупайте...
    Будильник вибрирует пол секунды, не успеваешь проснуться...
    Контакт высвечивается только номер без имени. ..
    Включаешь ютуб или плеер , а звук идёт с часов, нельзя отключить.
    Я вернула

Недостатки:
    Ужасные за такую сумму
  • Оксана К***

Дякую

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Недоліків ще поки не виявила
    • Дуда Л***

Коли Ви дiстали з коробки, годинник був заряджений i вiрдазу увiмкнувся???
      У мене не вмикаеться((

• Валерій К***
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Green. Цвет ремешка: Green

29.07.25 купил. Все работает. Очень доволен.

Достоинства:
    Цена,качество.
    Недостатки:
    Нет.

Доброго дня, шановний покупець!
      Дякуємо Вам, за корисний та позитивний та відгук.
      Для нас дуже важлива ваша думка, та щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA.

• Лилия Р***

В мене питання, чому не надходять смс будь які на часы, дуже тихо чутно коли розмовляю, і не змінився хлопчик с дівчинки на заставку? Є недороблене і багато. Як мені бути? І вище скаргу теж оргоментуйте будь ласка.

Достоинства:
    Гарний дизайн.
    Недостатки:
    Довгий ремінь, мені далеко потрібно надягати, щоб щільно прилягали. Без вай фаю не хоче працювати. Не довго тримає заряд. Проблема з блютузом, часто не підключається.
  • Елена Щ***

Годинник не рокемендую. Батарея тримає 7-9 годин. Проблема із синхронізацією.

Достоинства:
    Гарний дизайн, багато функцій.
    Недостатки:
    Погана батарея.