Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Кронштейн OfficePro MA310B

Оценка пользователей 4.38/5
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хто читав мій відгук - це той перехідник який я зробив для телевізора .

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Євген

Якщо це тупо але це працює - це геніально. Запам'ятаю - можливо і мені таке доведеться зробити.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

На вигляд добротне кріплення . Але хочу зауважити що до телевізорів воно не підходить . Мій телевізор що для кухня важить 7 кг. з діагоналлю 32". Прийшлось купляти АБС пластину. Я купив звичайно квадратну пластикову доску для нарізки овочів і фруктів . Зробив в неї отвори для кріплення телевізора і так само отвори для кріплення кронштейна . Змонтував. Вісить надійно .

Достоинства:
    Ціна. Надіюсь і якість теж.
    Недостатки:
    Тільки для комп'ютерний моніторів.

• Игорь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Раньше писал отзыв. И мне даже администрация ответила. И вот курьез. Они таки вращаются по оси. Просто крутнуть надо было сильнее. Ну или я уже один поломал. Пока не понятно. Держится.

Достоинства:
    Стильно
    Недостатки:
    У винтов срезается шлиц

Вітаємо! Вдячні за ваше питання. Дана модель має всі доступні регулювання. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!

• Владислав М***

Дуже заводоволений покупкою

• Елизавета С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Если у вас нет перфоратора и шуруповерта то не берите)

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Неякісні дюбеля (завузькі) та саморізи (нищяться при вкручуванні, потребують надлюдських зусиль) - вирішив використанням окремо куплених дюбелів.

Вузька секція для організації кабелів, не влазять.

Важко регулювати нахил вгору.

Вітаємо!Нам дуже важливо отримувати зворотний зв’язок від наших користувачів, адже це допомагає нам постійно вдосконалювати продукцію.
      Раді, що ви змогли самостійно оптимізувати кріплення, використавши додаткові дюбелі — наша конструкція передбачає можливість індивідуальної підгонки під різні типи стін та кабельних рішень. Щодо регулювання нахилу — ми цінуємо ваші зауваження і вже передаємо їх у відділ розробки для подальшого вдосконалення механізму.. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!

• Игорь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Буду писать самый гневный отзыв за все время.
    1. Шурупы для крепления к стене сделаны из крайне некачественного материала. Дюбель короче шурупа и узкий. Подразумевает большую силу чтобы вкрутить и проткнуть дюбель наружу. Однако метал шурупа крайне некачественный и при нагрузке сразу же срывается шлиц. Хоть форма шурупа сделана как винт, однако вкрутить полностью гаечным ключом тоже невозможно, так как шуруп должен углубиться в нишу крепления, что без отвертки и усилий сделать невозможно. А ключ под звездочку в наборе совершенно бесполезен при тех усилиях, что нужны чтоб вкрутить. В итоге пришлось брать свои дюбеля и шурупы чтобы хоть как то держались. Но нахлобучку на шуруп для эстетики не нацепить уже так как она строго фирменной формы.
    2. Сам кронштейн не имеет ни одной шаровой опоры и вращается строго вертикально или горизонтально. То есть если у вас 2 монитора, то точность вертикали крепления к стене должны быть до микрона, что очень сложно, если крепить к железобетонной стене где перфоратор может и съехать на пол см при старте сверления. А у меня теперь из двух один косой монитор. Придется пересверливать стену рядом и жить с лишними дырками.

Достоинства:
    Жесткость регулируется
    Недостатки:
    Крепежи для монтажа требуют замены.

Вітаємо! Дякуємо що знайшли час детально поділитися своїм досвідом. Нам справді прикро що у процесі встановлення виникло стільки труднощів і ви отримали негативні враження від монтажу.
      Щодо кріпильних елементів у комплекті хочемо зазначити що вони є універсальними та розраховані на стандартні типи стін. Водночас ми розуміємо що матеріал стін може суттєво відрізнятися і в окремих випадках використання альтернативних дюбелів та шурупів є цілком виправданим рішенням для надійної фіксації. Ваше зауваження щодо якості комплектного кріплення вже передано виробнику для аналізу.
      Стосовно конструкції самого кронштейна так дійсно дана модель передбачає фіксовані осі обертання без шарових зʼєднань. Це особливість конструкції яка дозволяє забезпечити жорсткість і стабільність але водночас вимагає більш точної розмітки під час монтажу. Нам шкода що це спричинило незручності у вашому випадку.
      Дякуємо за ваш зворотний звʼязок він допомагає нам ставати кращими та покращувати інформацію про товар для інших покупців . Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!

• Иван А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купував у зв'язці з кріпленням для ноутбука, щоб організувати робочий простір для мак буку 13. Кріплення виявилось неякісним і через 20 днів намагаючись зробити кабель - менеджмент помінив тріщину в пластиковому шарнірі. Це якийсь жах, добре що не повісив монітор, було б неприємно.

Доброго дня, Іван! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Андрій П***

Непогане кріплення для монітора

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Я задоволений , гарне кріплення!

Достоинства:
    Якість .

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В комплект положили все нужные болты, шайбы и 2 шестигранника с отвертками на + и на -. Из инструмента нужна будет только дрель чтоб вкрутить его куда нужно.

Достоинства:
    Хороший комплект поставки

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Віталій Ж***

Підкажіть, Вам болти кріплення приїхали під шестигранник? Бо в мене під викрутку і через це є проблема. Вони стерлися і я не можу затягнути до кінця

• Борис Х***

все ок %)

Добрий день, Борис! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Святослав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже порадувала комплектація. Є все для монтажу. Сам кронштейн виглядає якісно. Покупкою задоволений!

Достоинства:
    Якість, комплектація
    Недостатки:

Добрий день, Святослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

На настінний варіант дуже крутий, таких дуже мало)

Достоинства:
    Багато функцій
    Недостатки:

Добрий день, Михайло! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Шукав кронштейн із максимальним вильотом і всі наведеними характеристиками. Цей підійшов найоптимальніше. Тримає монітор 27ʼʼ, вагою 4,4 кг впевнено, плавно повертається та регулюється.
    Комплект повний, є всі необхідні кріплення, в т.ч гвинти для VESA 75 та 100.
    Також у комплекті шестигранники із викрутками, яких цілком достатньо для регулювання.

Достоинства:
    Гарна відстань від точки кріплення на стіні до центру монітора
    Недостатки:
    Час покаже

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Використовую пів року на моніторі 28 дюймів. Всім задоволений. Хороша якість механізмів. Кронштейн стабільний та міцний. Очевидно ще є зазор на вагу монітору. Інколи злітає декоративна заглушка на кронштейні, але легко защолкується обратно.

Достоинства:
    Найважливіша перевага це міцне кріплення в стіну, та хороші комплектні дюбеля. В стіні тримається намертво. Хороший механізм, дизайн, якість, ціна
    Недостатки:
    Не помітив

Добрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Это просто офигенный кронштейн!!! Вешал монитор Dell 24" под не очень стандартным углом. Справился на отлично. Большое количество степеней свободы. Полностью металлический с фальшпанелями из качественной пластмассы. Внутри мощная пружина, натяжение регулируется шестигранником. Монитор держит уверенно в любых положениях. Внешний вид современный, выглядит дорого. Хорошо продуманны фальшпанели (лотки) для кабеля. Помещается кабель питания и кабель DP. Передний лоток снимается сдвигом назад, задний крепится винтом. Задний лоток действительно чуть маловат, кабель впритык, но сойдёт. В целом, впечатления очень приятные.

Достоинства:
    Цена, качество, удобство сборки и монтажа - соберёт и установит даже ребёнок. Выглядит очень современно. Весь крепёж в комплекте.
    Недостатки:
    Шестигранники из комплекта очень печальные. Их можно использовать, если в хозяйстве совершенно отсутствуют какие-либо инструменты. Но это мелочи)))

Добрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Дмитро Л***

Супер дуже зручно

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Назарій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Немає всіх запчастин, тобто E, F G і Н (які повинні бути в комплекті)
    Але замість цих запчастин відправили 2 комплекти дюбелів (W-A, W-B, W-C)..
    Не знаю як без них складати (без болта не складеш, це точно). Не розумію як відправляють товар без повного комплекту

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Немає всіх запчастин

Доброго дня, Назарій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Архіп П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Настінне кріплення OfficePro MA310B 17-32" Black — надійне та зручне рішення для монтажу моніторів. Має можливість регулювання нахилу, обертання та повороту. Міцна конструкція та елегантний чорний колір підходять до будь-якого інтер’єру. Легко монтується і має хороше співвідношення ціни та якості.

Достоинства:
    Ціна,якість,витримування ваги
    Недостатки:

Добрий день, Архіп! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Евгений

С кайфом держит монитор 27" на стене

Достоинства:
    Классный, модный
    Недостатки:
    Нету)

Добрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олег Х***

Надійний

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Поки немає

Добрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

міцне кріплення, на 24 монітор сіло ідеально, кріпив до дсп плити, свою функцію виконаний

Достоинства:
    міцне кріплення, на 24 монітор сіло ідеально
    Недостатки:
    на разі не помітив

Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Кирилл Ф***

нормальный качественный товар
    пришел в срок

Добрий день, Кирило! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар хорошої якості до дрібниць,всі елементи добротні, надійні і продумані,навіть присутня змазка у рухомих частинах.Простий у збиранні, легкий у використанні, кріплення ховається і не помітне,таке враження наче монітор висить у повітрі,круто. Звільнилось місце,стало зручніше користуватися пк.Функціонал широкий, дозволяє встановити практично любе положення,типу камасутра для монітора)) однозначно раджу для покупки,всім добра і мирного неба!

Достоинства:
    Багато
    Недостатки:

Добрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олександр

Якісний,хороше кріплення!

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Шкода, що малий вибір кронштейнів саме настінного кріплення. З задоволенням би взяв цього ж виробника але іншу старшу модель. Щодо цього кріплення, то все добре. З недоліків назвав би слабке кріплення горизонтального відхилення монітору ліворуч та праворуч та відсутність його регулювання, при опусканні монітору донизу одразу горизонт завалюється. У кабель менеджмент легко поміщається два кабелі, є ще місце і для третього.

Достоинства:
    Місце на столі займає мало, а вільного місця для роботи валом :)
    Недостатки:
    Мало моделей для настінного кріплення. Може варто зробити якусь модель уніфікованого кріплення під обидві площини з додаванням різної основи - для стіни та для столу. Думаю, це була б топова модель

• Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

прикольно можно опускать и поднимать и провести через него кабели для монитора

Достоинства:
    пользуюсь уже месяц нареканий царапин нету и т.к.
    Недостатки:
    нету

Добрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Артур Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В цілому гарний кронштейн, але під час відкривання панелі для кабель менеджменту зламав кріплення, в інструкції зовсім не очевидно в яку сторону його знімати.
    Але в цілому дуже зручний, але раджу одразу приміряти з монітором щоб мати уявлення як це буде виглядати.

Достоинства:
    Зручність у керуванні
    Недостатки:
    Потрібно бути обережним з пластиком

Добрий день, Артур! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Артур Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доволі зручний кронштейн,сподобався але не зразу.

Достоинства:
    Багато вільного місця на столі
    Недостатки:
    Тугий регулювальник наклону

Доброго дня, Артур! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA310B та ви отримали зручність. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.

• МК
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Базовий настінний кронштейн. Діапазон регулювань по висоті невеликий, тому треба добре розрахувати точку кріплення саме під свій монітор. Саме кріплення нормальне, надійне. Дюбелі і болти йдуть в комплекті. Естетично теж усе більш-менш ок, є заглушки на головки болтів. Тримає надійно. Слабке місце — непродуманий кабель-менеджмент: канал дуже вузький, два кабелі уже не влізуть. Довелося стяжками кабелі кріпити поверх каналу.

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Вузький канал для кабель-менеджменту

Доброго дня! Вдячні за ваш відгук. Дякуємо за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні кріплення OfficePro MA310B. Ми постійно працюємо над покращенням якості наших товарів та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудове кріплення, відмінна якість!

Доброго дня, Андрій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість кріплення OfficePro MA310B 17-32" Black. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Олександр Щ***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все в наборі є все смазано і добре працює

Достоинства:
    Бомба
    Недостатки:
    Дуже піклуються