- Шура М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пом'якшення тканин після додавання кондиц. І класно що немає шлейфу аромату після. Постіль приємно пахне, сон без задухи
- Достоинства:
- Зручний ковпачок
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кондиціонер не сподобався. Білизна жорстка після нього.
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано. Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що кондиціонер не виправдав очікувань і білизна залишилася жорсткою. Ми цінуємо ваші зауваження і передамо їх команді для покращення продукту. Сподіваємося, що наступного разу ви знайдете у нас засіб, який буде повністю відповідати вашим очікуванням
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Завжди купую засоби цієї фірми, і у великому пакування мені більше подобається, як на мене густіша консистенція та вистачає надовго, аромат не нав'язливий, речі приємні після прання.
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах сподобався, концентрація нормальна.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
приємний аромат, гарний склад. Рекомендую
- Достоинства:
- Безпечний!
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Який ніжний аромат. Обожнюю цю марку. Рекомендую особливо у кого є діти. Ніяких різких ароматів. Для родини саме те , що треба
- МаргошОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Неймовірно сподобався кондиціонер! Зі своїми функціями справляється на УРА, аромат легенький приємний і не тягнеться за тобою шлейфом замість парфумів. За велике економічне пакування окрема дяка! Виходить дешевше, місця займає небагато.
- Достоинства:
- легкий аромат, економічне пакування
- Недостатки:
- НЕМА!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після прання білизна м'яка та ніжно пахне
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний продукт. Не визиває алергії. Аромат ненав'язливий, ледь відчутний.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Мені сподобався. Відносно недорого. Легкий аромат, речі легко розгладжуються. В домашніх немає алергії
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Чудовий кондиціонер для білизни. Приємний аромат, який робить тканину свіжою та чистою.
- Смирнов Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Це крашій кондиционер з приємним ароматом. Після використання білизна приємна на дотик, а махрові рушникі м'які та пухнасті.
Якщо розділити на на кількість прання, то виходить дуже економічно.
Я задоволен покупкою. Рекомендую!- Достоинства:
- Гарний аромат
- Недостатки:
- нема
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Засіб не концентрований,рідкий. В пакуванні 2л був густий, наливала зовсім трошки, а цей використався ледь не швидше.
- Достоинства:
- Не сильний приємний аромат
- Недостатки:
- Рідкий, ніби розведений
Представник постачальникаДоброго дня, Анна. дякуємо за Ваш вбір. Засіб є однаковим що в 2 л що в 4л. Рецептура не змінювалась, та кількість ароматизатору також. Для вирішення питання просимо Вас зв'язатися за контактами вказаними на звороті етикетки.
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена цим кондиціонером! Речі ніжні на дотик, не залишає слідів та плям після використання, на відміну від інших ополіскувачів, легкий приємний запах залишається на речах довго. РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Достоинства:
- Ефективність, аромат, м‘якість речей після використання
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
прикольний. економний
український - РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий вітчизняний екологічний засіб.
- Достоинства:
- Добре пом'якшує, на половину завантаженості барабана вистачає півковпачка. Ненав'язливий аромат
Представник постачальникаДоброго дня, Роман. Дякуємо за Ваш вибір.
- ЛіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кондиціонер як водичка, пом'якшує десь на 3/5. Запах мені не сподобався
- Достоинства:
- Екологічний
- Недостатки:
- Погане пом'якшення. Запах
Представник постачальникаДоброго дня, Лія. Дякуємо за Ваш вибір. Пропонуємо спробувати кондиціонери для білизни Delamark з іншими ароматими.
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прикольна висота бутилочки. Запах слабкуватий і не дуже виражений. Щоб був запах. - треба повну кришечку. Речі м'які, приємні.
- Достоинства:
- Натуральний
- Недостатки:
- Слабкий запах, але це індивідуально
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш вибір.
- Осовська С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Со своей задачей справляется хорошо, но можно найти дешевле такого же качества...
- Достоинства:
- Не вызывает аллергии, украинский производитель
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все-таки ароматизаторы - не для меня.. Невозможно пользоваться, запах очень раздражает, хотя вроде бы и приятный. А вещи кондиционирует нормально. Кто любит запахи - тогда все ОК.
- Достоинства:
- работает
- Недостатки:
- запах
- КотікПродавец: Rozetka
1. Дуже сподобалось пакування, його дуже зручно зберігати, займає мало місця, але при цьому проблеми з ковпачком, його важко відкривати. 2. Дуже приємний запах, після прання його не відчутно, підійде алергікам. 3. Не сподобалось що погано гасить піну. 4. Помя'кшує посередньо. 5. Незрозуміла ціна, італійски анаглоги в таку саму ціну з кращим ефектом, якщоб ціна була нижка за італійскі бренди, я би повторювала
- Надія Г***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Приємний запах, легко ополіскується, надає речам свіжості, легкості, зручно і приємно після нього прасувати
- Віра П***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Кондиціонер - ополіскввач дуже хороший. Має приємний аромат польових квітів. Після використання кондиціонера речі стають м'якими і приємними на дотик.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Изотов И***Продавец: Rozetka
Кондиционер Delamark обладает легким приятным запахом. Он хорошо смягчает любые ткани, делая их очень мягкими и нежными. Яркие расцветки одежды при использовании данного кондиционера не тускнеют и не теряют свою привлекательность. Кондиционер хорошо выполаскивается, разводов на белье не оставляет. Не вызывает аллергии
- Баденко О***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л
Кондиционер хорош ! Очень приятный цветочный запах . Вещи мягкие , приятные на ощупь . Имеется антистатический эффект . Производитель пишет о наличии антибактериального и дезенфицирующего эффекта - это проверить не возможно , остается верить на слово ))). Кондиционер отлично выполаскивается , не оставляет разводов . Вещи очень легко гладятся.Мы довольны !
- Ярмоленко А***Продавец: Rozetka
Шикарно отстирывает,хороший запах,вещи мягкие после использования кондиционера,экологическое средство,которое не вызывает аллергии.
- Достоинства:
- Запах,приятно кондиционирует,придаёт мягкость и блеск вещам