Отзывы покупателей о Нож монтажный Milwaukee FASTBACK выкидной многофункциональный, 6 в 1 (4932478559)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Тарас Т***

Класний робочий ніж,мені він дуже подобається,зручний,з додатковими функціями що безумовний плюс,додатково хочу відмітити якість біти що іде у комплекті,мені при роботі із збиранням меблів вона була дуже корисною.

Недостатки:
    У своєму користування я не виявив недоліків.
  • Дмитро З***

Прокачаний будівельний ніж, якісні матеріали

Достоинства:
    Є викрутка, місце для запасного леза, невеликі габарити
    Недостатки:
    Люфт леза дуже великий, як для будівельного ножа піде
  • Владимир

Хороший ножик, есть слот для доп лезвия.

Достоинства:
    открывается и закрывается одной рукой
    Недостатки:
    крепление для бит выглядит крайне не надёжно
  • Дмитро

оптимізація )) ну-ну виробник нанесенням логотипу підтверджує якість товару. нанесення лого це захист якості. В данному випатку без логотипу це зовсім інше лезо і інша біта без якості.

• Дмитро

Зверніть увагу на те що лезо та біта в комплекті йдуть не оригінальні а якісь ноунейм посередньої якості. На пластику нового ножа були потертості отримані від блістера при транспортуванні

Достоинства:
    Гарна якість в цілому, всі деталі можна підтягнути та повністю розібрати для чистки.
    Недостатки:
    Накладки з пластику на якому легко зявляються подряпини

Добрий день. В комплектації йдуть оригінальні біти (4932399587) та леза (48221905)

• Дмитро

На біті та на лезі відсутне лазерне маркування Milwaukee тому дуже сумнівно що це оригінальні

Це оптимізація виробничих затрат

• Александр

Товаром задоволений на 200%
    Ніж, відкривачка, викрутка, зняття ізоляції, сховище для леза. Крутий мультитул завжди з собою.

А от щодо сервісу розетки хочу залишити негативний відгук.
    Замовив товар. Протягом тижня дата зміщалась. Зателефонували мені, кажуть вибачте товару нема і поставок не буде. Ми видаляємо його з вашого замовлення. Став сірим кольором у замовленні.
    Після розмови вирішив перевірити, на сайті товар доступний але за іншою ціною.
    Спробував замовити. Замовлення прийнято.
    Знову були проблеми з датою видачі. Протягом тижня дата здвигалась. Але нарешті я отримав товар.
    То для чого були байки що товару нема і не буде. Скріни додаю!!!негативний досвід співпраці з розеткою!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявив
    • Сергей С***

Підкажіть ваш досвід користування. Є багато поганих відгуків з інших ресурсів. В оглядах на ютубі

• Олександр З***

Купляйте, без сумнівіу зручний інструмент!

Недостатки:
    Ціна, як теперішнього стану наших гаманців
    • Сергей С***

• Олександр З***

Маю в користуванні два таких ножі з подібним лезом, один стенлі здається нр199, він не складається, більш підходить для силових робіт, має широке руків'я та наприклад коли стоїш під стелею на драбині, його не зручно класти в кишеню, цей легенько склав и поклав, тим порізав всі кармани, в цього тонша основа та більш контрольований різ, викрутки як опція, та робочі повністю, мається невеличкий люфт тримача, та він не на що не впливає, нічого космічного звичайний ніж, можна звісно купити дешевше, мені подобається, не жалкую, користуюся. Купив би знову? Так. Застосовую в електромонтажні та звичайному користуванні вдома в дрібному ремонті.

• Владислав С***
    Продавец: Rozetka

Ніж супер. Лежить завжди під руко. Розпакувати посилку, щось відрізати, відкрутити/закрутити. Для ножа носити з собою, покласти на робочому місці - його достатньо. Не треба йти за повним набором інструментів.

Достоинства:
    Якість пластику, механізм розкладання зручний і чіткий, вбудована викрутка, місце для запасного леза, можна різати усе і не перейматися за лезо бо можна завжди змінити на нове.
    Недостатки:
    Хтось скаже що він дорогий
    • Сергей С***