Отзывы покупателей о Смартфон Google Pixel 7 Pro 12/512GB Obsidian

Оценка пользователей 3.64/5
  • Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pixels. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ

Замовлення прийшло швидко.

Достоинства:
    Переваги в тому, що поки окрім слабкого акумулятора недоліків не спостерігав
    Недостатки:
    Слабка батарея, на повний день пасивного використання не вистачає
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Встроенная память: 128 ГБ

Добрий день. Купив цей телефон. Зчитувач відбиткив пальців працюе, а при розблокіровкі екрану ні. Шо робити?

• Кирилл К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NobleTech. Встроенная память: 128 ГБ

Пристрій купувався як подарунок. У людини не виходило налаштувати пристрій через трохи криве ПЗ. Хотів повернути але залишилися подряпини, так як деякі запчастини не оригінальні, то вони подряпалися дуже швидко і втратили товарний вигляд, не відомо чи деякі подряпини були до користування. Казали що можна спробувати повернути, але якщо хоч трохи подряпин буде, то будуть повертати гроші на порядок менші ніж було оплачено за пристрій. При отриманні від людини пристрою побачив величезну кількість пилу під камерами, як фронтальною, так і основною. Була замінена верхня кришка на китайську, зазори величезні, стиків між корпусом та кришкою нормальних немає, видно щось схоже на клей між кришкою та корпусом, місцями розкрилася дивними плямами. Пристрій можливо ремонтувався, хоч і були "пломби" на коробці. Надіюся хоч не перестане працювати найближчий рік...

Достоинства:
    Сама фірма нормальна
    Недостатки:
    Ремонтувався, були замінені деталі, багато бруду під склом камер, великі зазори.
  • Вадим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pixels. Встроенная память: 128 ГБ

Я купив телефон через тиждень мені наклеїли захисну плівку і з'явилась тріщини знизу в куті,я повіз його в ремонт хотів замінити скло дисплея,а не весь дисплей,мені сказали що міняти не будуть тому що це копія а не оригінал!! Треба міняти все
    Я вам кажу за дисплей що тут стоїть копія а не за весь телефон!
    Вчора тріснуло в поперек просто в мене в руках на фото буде видно
    Я вам писав дайте контакти сервісного центру де мені замінять скло дисплея а не весь дисплей ,в Києві,я це зроблю за свої гроші
    Якщо це оригінальний дисплей мені поміняли би скло дисплея і я б вам нічого не писав.
    Я купив новий телефон за 19 т. І тепер повинен іще 7-8 вкладати в ремонт!??

Отзыв от покупателя. Продавец: Pixels. Встроенная память: 128 ГБ

Не купуйте тут нічого, через час виявилося що на телефоні міняли екран,поставили дишеву копію і продали як новий з пломбами в коробці
    Дізнався я про це в сервісному центрі

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Встроенная память: 128 ГБ

Все супер

Все працює
    Товар новий з пломбами
    Обслуговування

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон перестав працювати через 2 тижні. Продавець не може відремонтувати. Сторонній сервіс каже, що проблема з залізом.

Недостатки:
    Не працює, гроші не можна повернути
    • Наталія

Чому не можна гроші повернути? Гарантія ж 3 місяці

• Олександр

Протягом 14 днів, покупець має право повернути товар.
      А також гарантія, - якщо неможливо протягом 14 днів відремонтувати товар то, на вибір покупця, продавець повертає кошти, або замінює товар на ідентичний.
      То при чому тут сторонній сервіс, навіщо? Стороннім втручанням ви втрачаєте гарантію продавця

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FreeMobile. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ

Крутий телефон.

Достоинства:
    Ідеальний, камера супер
  • Максим Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ

Гарний телефон, все пряцюе.

• Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

• Максим

Кнопка громкости не отпала?)

• Тимур
    Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Цвет: Obsidian. Встроенная память: 256 ГБ

Дякую, все чесно.
    Швидко прибуло, все ціле і таке як було домовлено.

Достоинства:
    Швидкість та якість обслуги
  • Степан О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M&T Community

Топовый телефон на Андроиде

Достоинства:
    1. Отличная камера
    2. Шустрый проц
    3. Чистый андроид
    4. Свежие и долговременные обновления
    Недостатки:
    1. Цена
    2. Непривычно работать на чистом Андроиде по началу
    • Виталий Л***

Как с нагревом?

• Voltron
    Отзыв от покупателя. Продавец: M&T Community

Продавець гарний. Швидко реагує, адекватно відповідає на питання. Швидко замовили та доставили саме цю версію.

Дуже слизький смартфон. Обов'язково купуйте чохол, бо в мене вже двічі падав на тверді поверхні за висоти 0.5м. Вцілів.

Не очікував що 6.7 дюйма буде такою лопатою. Тому сходіть спочатку в магазин та потримайте телефони з аналогічною діагоналлю.

Гугл асистент погано працює з українською.

Загуглите про його екран та ШИМ (PWM). В мене після IPS екрану (на старому смартфоні) трохи втомлюються очі. Хоча для інших кому давав спробувати - все ок. Сподіваюсь звикну.

Є багато моментів які гірщі ніж на китайських\корейських аналогах. Нема нормальної або кольорової індикаціі повідомлень або заряджання, нема DC Dimming або базового корегування ШИМ (якось же Еппл налаштувала свій екран). Система іноді не дуже вгадує з автоналаштуванням яскравості.

У всьому іншому телефон сподобався. Швидкий, з гарною камерою. Класний дизайн. Та сам телефон буде рідкісним.

Достоинства:
    Камера, Дизайн, Швидкість, Унікальність (мало у кого буде)
    Недостатки:
    Слизький, великий,
    • Voltron

Трохи доповню свій відгук:

1. Екран
      Після оновлення в листопаді екран перестав негативно впливати на очі і все стало ок.

2. Нагрів
      Багато хто пише що телефон гріється сильно, навіть під час звичайного використання. У мене за весь час не було жодного сильного нагріву, в тому числі при заряджанні або простих іграх.

3. Загальне враження
      Все ж телефоном дуже задоволений.

• Арсениій

А як він тримає батарею? І на скільки вистачає одного заряду?