- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с синим
Сама гойдалка зручна і легко збирається. Але пропустити деталь 14 в інструкції - це так по українські)
- Достоинства:
- Гарна, велика
- Недостатки:
- Інструкція
Представник постачальникаДякуємо за відгук .
Раді чути, що гойдалка Вам сподобалась і збірка була простою.
Щодо деталі №14 – перепрошуємо за цю помилку в інструкції.
Ми вже передали інформацію у відділ виробництва, щоб допрацювати інструкцію і більше нікого не плутати.
- Валентин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с синим
Мені подобається!!!
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук. Він важливий для нас. Гарного відпочинку Вам та Вашій родині.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с синим
Виробник виконав гарантійну заміну пошкоджених елементів. Гойдалка функціонує як треба. Міцна, надійна. Впевнений, що інженерні недоліки будуть виправлені. Приємно мати справу з відповідальними людьми.
- Достоинства:
- Міцна, надійна
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Гарного відпочинку Вам та Вашій родині.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с синим
В цілому, гойдалка ніби й непогана. Але я не очікував, що так скоро просяде кут даху. Тепер там накопичується вода після кожного дощу. А ще він тече по швах. Через це, підозрюю, облущилася фарба на верхній перекладині. А ще гучно і противно скриплять пружини. Дуже неприємно отримувати такі "болячкі" за такі гроші...
- Достоинства:
- Виглядає міцною
- Недостатки:
- Якість оздоблення і фурнитури вкрай низьке
Представник постачальникаДобрий день! Дуже прикро, що сталася така ситуація. Таке звернення отримуємо вперше.
Ми замінимо Вам перекладину, адже Ви маєте гарантію на металевий каркас 12 місяців, а вже причину будемо з'ясовувати на виробництві.
З приводу скрипу пружин-це тертя металу об метал. На жаль, таке іноді трапляється. Пропонуємо змастити силіконовою змазкою.
Що стосується даху, рекомендуємо змінити кут нахилу, для запобігання накопичення води та спробуйте натягнути тент по кутах .- Дмитро
Виробник зробив повну заміну пошкоджених деталей. Приємно працювати с професіоналами.