Отзывы покупателей о Туристический раскладной стол для пикника 60x40x25.5 см кемпинговый столик для рыбалки

Оценка пользователей 4.55/5
  • Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Столик отримала… перед покупкою зверніть увагу на розміри!!! Це мініатюрний столик. Ціна не відповідає очікуванням.

Достоинства:
    Недостатки:
    Гнеться, низький і малий як столик для сніданків
    • Продавец  SmatX

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ви абсолютно праві — це компактна модель, яку часто обирають як столик для сніданків у ліжко або для пікніка на траві. Головна перевага цього столика — його мобільність та низька посадка, що ідеально підходить для використання всередині намету або під час риболовлі з берега.
      Гарного вам настрою та лише вдалих придбань!

• Євген Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Все добре, але моя вина що не розглядів розміри і для мене він просто дуже низький.

Недостатки:
    Дуже низький.
    • Продавец  SmatX

Вітаємо! Дякуємо за вашу чесність та високу оцінку якості товару. Нам прикро, що габарити виявилися не зовсім тими, які ви очікували, проте ми вдячні за розуміння, що всі розміри вказані в описі.

Сподіваємося, що попри невелику висоту, виріб стане вам у пригоді та якісно виконуватиме свої функції. Дякуємо за покупку!

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Чудовий акуратний легкий столик. В зібраному вигляді як валізка з ручкою.

• Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Чудовий якісний товар. Недоліків не виявлено!

• Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Поліна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Хороший та зручний, не хитається, якість відмінна!

• Продавец  SmatX

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!)

• Павло Х***

Відмінний стіл!

• Продавец  SmatX

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!)

• Віталій Г***

Супер стіл))))))))

• Продавец  SmatX

Вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Журавель А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Гарний стіл за таку ціну, відповідає фото і розмірам. Стійкий, зручний, легко складається у чохол. Все супер. Купувала по акції, відправили швидко. Все супер.

• Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Андрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Купляв столик по акції. За такі гроші столик топ!!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Серый

Є можливість використовувати столик не за призначенням.

Достоинства:
    Легкий, є транспортувальний мішечок
    Недостатки:
    Гнеться
    • Продавец  SmatX

Вдячні Вам за відгук!

• Анатолій М***

чудовий столик

Достоинства:
    міцний, швидко складається-розкладається, зручний
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  SmatX