- У к*** хатіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Об 11 забрали з магазину, а близько 16 години в Одесі з'явився новий фінансист-бізнесмен і просто потенційно найбагатша людина планети ;D
- Достоинства:
- наука, якісна палітурка
- Недостатки:
- ні
- СЦОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моя дитина (10років) сама захотіла книжку (десь в інстаграмі побачила як один із блогерів її виставив як подарунок розіграшу). Я спочатку скептично віднесла до її прохання, адже всі попередні книжки, які купували їй вона не читала.
Та все ж я купила і на мій подив дочка прочита за три дні і вже читає другу частину (правда придбали не на Розетці, бо немає в наявності). Третьої частини, нажаль, немає...будемо щось інше шукати.
І це моя дитина сама захотіла))) і телефон відклала і соцмережі))!
Тож висновок: книжка варта уваги!- Достоинства:
- Цікава, легко читається і досить корисна!
- ОльгаПродавец: Rozetka
Предлагаю рецензию от дочери - 10 лет.
- Достоинства:
- Мегаинтересная и полезная
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила книгу ребенку на 10 лет. Прочитала сама. Книга очень полезная не только детям, но и взрослым. Прошло время, когда можно было сидеть на работе с 8 до 17 и в любом случае гарантированно получить свои 110 рублей и знать, что их хватит. Книга учит перестать ныть, перестать надеяться на " помощь мамы-папы-государства". Книга учит, что никто ничего не должен тебе. Книга учит ребенка надеяться на свои силы и учит Шевелиться в жизни для достижения целей. Учит ребенка снять шоры с глаз и начать искать способы, как конкретный человек сам в конкретном месте может найти подходящие ему в его уникальных условиях варианты, способы заработать деньги для реализации его целей. Книга учит ребенка, что надо двигаться вперед, саморазвиваться, искать возможности. А это, я считаю, очень важно. Книга учит ребенка очень важному, тому, что не учат его ни родители, ни школа - самому надеяться на себя, систематизировать свои цели, упорядочить свое время, искать во всем возможности для реализации целей, для зарабатывания денег и для достижения мечты. Отличная книга. Спасибо Розетке за книгу и за отличное быстрое обслуживание.
- Достоинства:
- Учит ребенка самому шевелиться в жизни и искать способ самореализации
- Вікторія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мене ця книга зманила з першої сторінки. Прочитала з легкістю, навіть по тексту виділила цікаві для себе думки. Доступно написано для сприйняття дітьми, немає зарозумілих слів.
- Достоинства:
- Цікавий сюжет
- Недостатки:
- Поки не знайдено
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книжки цієї серії сподобалися не тільки дитині, але і нам- батькам. Вирішили у відпустці читати вголос родиною. Дуже гарні і позитивні враження! Цінні поради не тільки для дітей, а й дорослих. Легко читається, зручний розмір. Приємно тримати в руках.
- Достоинства:
- Гарна, естетична обкладинка.
- Недостатки:
- Не має.
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний розмір шрифта - читали діти різного віку, єдине - хотілося б більше ілюстрацій
- Достоинства:
- Книга дійсно цікава, легко читається
- Дятло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна книга для дітей....... та навіть дорослих.
- Аліса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лише позитивні враження!
І, звісно, попри все книга потребує обговорення з дорослим.
Раджу читати разом, або завчасно прочитати самостійно для обговорення та роз'яснення.
І обов'язково виконувати поради з книги по міри прочитання!!!- Достоинства:
- Приємний переклад, якісний папір, добротна обкладинка.
- Недостатки:
- Є декілька складних слів для діток.
- Ковальчук Я***Продавец: Rozetka
класична історія: купили дитині(8р), а потім самі почали з чоловіком.Дочка цю книгу прочитала за 9 годин.Вперше забула про планшет.Сьогодні почала читати історію про Кіру та бублика.Темпи наростають. Для людини,котра бачила в світі багато і пройшла книжок не мало нічого нового,але навіть я перейнялася долею дівчинки, Хотілося дізнатися чим все скінчиться.А ще ми вдома змагаємося,хто швидше прочитає.Тому однозначно раджу,так просто написано( не плутати з примітивно),що сторінки самі гортаються.
- Недостатки:
- довелося купити на іншому сайті за набагвто вищою ціною,тут швидко розмели
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку почав читати я, але потім доня (9 років) забрала і читає сама (щось вже вичитала, бо на столі стоїть коробка, в якій вона попросила зробити проріз, з написом "поїздка в Карпати") :)
- Достоинства:
- Цікава дитині
- Недостатки:
- На початку не помітив, а далі книгу забрали :)
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень классная книжка, очень легко читается, доступно и понятно написано, рекомендую и взрослым и деткам. #моя распаковка
- Достоинства:
- Супер книга для финансовой грамотности наших деток
- Альбина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошая книга! Читаем с дочкой,интересно обеем! ) Не смотря на то ,что книга рекомендована деткам с 9 лет,дочке в 6,5 интересно. Потом в 9 лет освежим ее в памяти)
- Достоинства:
- Отличная книга!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга дитині сподобалося. Рекомендую.
- Федюшко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга дуже цікава,замовила дочці,але й самій захотілось прочитати,судячи по відгукам))легко читається.Дуже розумно і повчально розповідається про вміння заощаджувати гроші.
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повчальна книга, яку корисно прочитати дітям.
- Достоинства:
- Повчальна книга, яку корисно прочитати дітям.
- Самойленко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава книжка для дітей від 10 років
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга дитині дуже сподобалась
- Достоинства:
- Цікава та првчальна
- Руслан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже цікава книга, і корисна.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина читає книгу з задоволенням!
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повчальна книга не тільки для дітей
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
корисна книга для дитини, яка дає пане усвідомлення як відноситься про грошей
- Достоинства:
- пізнавальна, корисна, сама книга якісно оформлена та зроблена
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина у 9 років читає із задоволенням.
- Достоинства:
- гарна книга, помірна ціна.
- Валентина С***Продавец: Rozetka
Дуже цікава книга, дитина читає задоволенням.
- Достоинства:
- Цікава, повчальна книга.
- Недостатки:
- Нема.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже цікава книжка. Прочитали на одному подиху. Цікаво і дорослим і дитині. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Українською мовою, супер цікава
- Недостатки:
- Без ілюстрацій
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книжка. Із задоволенням слухала, коли її читала вголос дитина. Просто про складні речі (на мою думку). Моя донька, якій незабаром виповниться 9 років, не все добре зрозуміла (про акції, як вони працюють). Мабуть все-таки краще трохи старшим діткам читати. Хоча основне зрозуміла - гроші потрібно заробляти, частину відкладати і гроші повинні працювати. Рекомендую для читання і дітям, і дорослим :)
- Достоинства:
- Якість друку, корисний зміст
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга учит основам финансовой грамотности, подходит и для взрослых тоже, никогда не поздно изменить свое отношение к деньгам!
Дарить своим и всем знакомым детям ОБЯЗАТЕЛЬНО!- Достоинства:
- Хороша не только для детей, но и для взрослых
- Ярыгин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моего сына книга завлекла и с подвигла на поиски способов зарабатывания денег, ведет дневник достижений и распределил свои деньги, часть положили на депозит ...))
- Достоинства:
- написано в понятном контексте для детей
- Недостатки:
- много ошибок в тексте
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Интересно и поучительно как для детей так и для взрослых
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повчальна книга не тільки для дітей.
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Очень полезная книга как для детей так и для взрослых.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень интересная книга не только детям, но и взрослым!
- Достоинства:
- Увлекательная и познавательная
- alexander k***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Интересная книга. Просто и живо написана, перевод нормальный.
- Достоинства:
- Отлично
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга очень понравилась. Ребенок 7-ми лет с удовольствием читает,не смотря на отсутствие ярких картинок.
- Достоинства:
- Интересная,поучительная,легко читается