Отзывы покупателей о Детская мягкая игрушка подушка Выдра обнимашка ночник дышащая с белым шумом (голубая)

Оценка пользователей 4.11/5
  • Отзывы про товар продавца FlashShop
  • Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой. Высота игрушки: 30

Вроде не плохие, дыхание хорошо ощущается но работает всего 5мин и выключается ( мелодии будто в перемешку ....

• Продавец  FlashShop

Доброго дня, Олено!
      Щиро дякуємо вам за відгук та приділений час. Нам дуже важливо чути думки наших клієнтів, адже саме вони допомагають нам ставати кращими.
      Стосовно вашого зауваження щодо дихаючої іграшки «видра», яка, за вашими словами, працює лише 5 хвилин і вимикається — хочемо зазначити, що з такою ситуацією ми стикаємося вперше. Рекомендуємо спробувати замінити батарейки, оскільки іноді саме це вирішує подібні випадки.
      Ми завжди відкриті до діалогу та прагнемо, щоб кожен покупець залишався задоволеним покупкою. Також запрошуємо вас ознайомитися з широким асортиментом товарів на нашому сайті — впевнені, ви знайдете багато корисного як для себе, так і для своїх близьких.
      Щиро дякуємо за вашу довіру!

• Каріна
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой. Высота игрушки: 30

Дуже чудова іграшка, ціна

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Каріно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Цвет: Бежевый. Высота игрушки: 30

На початку сподобалася, але швидко звук почав хрипіти. Використовували місяці 4, потім викинули і купили оригінальну FisherPrice видру. Оригінальна уже більше року чудово працює, постійно вкладаю з нею дитину спати

Достоинства:
    Дешевше ніж оригінальна
    Недостатки:
    Неякісна, швидко вийшла з ладу
  • Яна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Цвет: Серый. Высота игрушки: 30

Іграшка прийшла не того кольору який був замовлений,не працює звук,підсвітка і не рухається животик,коробка пошкоджена,не рекомендую

• Мирослава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Цвет: Серый. Высота игрушки: 30

Не працює. Брала ігрушку на подарунок. Вчора подарували. Зразу розпакували,вставили батарейки, вони стали гарячі за хвилину. Іграшка не працює. Дуже не приємна ситуація. Ігрушку забрала. Хочу її повернути.

Недостатки:
    Не працює
  • Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Цвет: Серый. Высота игрушки: 30

Добрий вечір. Товар прийшов поламаний, видра не дихає і не видає жодного звуку. Чи можна повернути товар? На новій пошті не було часу вставляти батарейки. Упаковка була ціла.

Блочок для батарейок прийшов відкритий і, як виявилось, зі зламаною різьбою. У блочок підходить три батарейки ААА, а на коробці написано, що включає чотири батарейки АА. Батарейок не було, заглушки також, блочок поцарапаний увесь. Прийшов у режимі ON.

Достоинства:
    Упаковка прийшла ціла
    Недостатки:
    Товар не відповідає зображенню, не працює, кількість і тип батарейок не відповідає тому блоку, що є в іграшці
  • Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dim albomiv. Цвет: Бежевый. Высота игрушки: 25

Супер, працює

• Оксана О***

Рекомендую)!

Достоинства:
    Гарна якість та ціна,швидка комунікація і доставка.
  • Тетяна З***

Доброго дня. Іграшка супер. Дитині сподіваюсь. Дякую

Достоинства:
    100%
    Недостатки:
    Не має
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Все відповідає опису, моторчик гучний, але це не заважає. Відправили дуже швидко. За таку ціну , іграшка супер.

Недостатки:
    Гучний моторчик
  • Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый

Дуже мила іграшка. За свою ціну якість приємно здивувала — м’яка, дуже приємна на дотик. Животик гарно підсвічується, грає спокійна ніжна музика, є легка вібрація — дитині дуже подобається. Окрема подяка за батарейки в комплекті, можна користуватися одразу після покупки, що дуже зручно. Щиро рекомендую!

• Афанасова Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Іграшка чудова)Дитина задоволена.Швидко доставили товар)))).Рекомендую

• Роман О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Доставили в жахливому стані , коробка порвана , зімʼята . Батарейки в комплекті не їдуть.

• Продавец  MAG Group

Доброго дня Роман,за перевезення товару ми не можемо нести відповідальність ,на складі товар перевіряють перед відправкою,коробка була ціла.Батарейки не йдуть у коплекті,і це майже у всіх іграшках так,в описі це вказано.

• Александр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Серый

Спасибо большое за, быструю доставку, материал игрушки классный, музыка и подсветка работают качественно!!,

• Валерія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый

Все працює чудово, дитинка задоволена, все просто неймовірної якості, дякую велике

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Серый

Іграшку отримала , не підійшла ,тож повернула її продавцю (відправила укрпоштою), але гроші продавець так і не повернув

Достоинства:
    Недостатки:
    Де мої гроші?
    • Ольга

Кошти продавець повернув, жодних претензій нема

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый

Видра дуже приємна на дотик, гарно світиться, а головне — заспокоює. Рекомендую!

• Тимур Р***

Дуже хороший матеріал

• Валентина Б***

Дуже красива м'яка іграшка

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: B.Sttab. Цвет: Серый

Брала на подарунок немовляті. Іграшку отримала вчасно, все працює, вигляд гарний. Єдине що іграшка при вимканні колискових занадто гучна.

Достоинства:
    Гарно виглядає, не лякає дитину, приємні мелодії
    Недостатки:
    Загучна.
  • Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Пакування залишає бажати кращого: посилка прийшла без належного захисту, коробка від іграшки була пошкоджена, також відсутня кришка на блоці для батарейок. Це неприємно й впливає на загальне враження. Водночас сам товар, з урахуванням його вартості, має належну якість і відповідає ціні.

• Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LVIGroup. Цвет: Розовый

Іграшка чудова. Реакція дитини просто неймовірна, дуже сподобалось іграшка.

Достоинства:
    Шивидка відправка, а головне приємне листування, особливо для людини, яка вперше замовляла з розетки на нових умовах.
  • Лещенко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: instock. Цвет: Голубой. Высота игрушки: 33.5

забрала посилку, прийшла додому і нічого не працює, з продавцем звʼязатись не можу

• Продавец  instock

Доброго дня! Нам щиро прикро, що склалася така ситуація. Ми можемо запропонувати вам обмін товару або повернення. Я вже передала інформацію, і найближчим часом з вами зв’яжеться у телеграмі або вайбері менеджер з відділу рекламації для подальшого вирішення питання.

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir. Цвет: Серый

Трішки не так виглядає як на картинці і немає білого шуму. А так животик рухається та світиться. Музика спокійна, шкода не можна регулювати звук. Але свою функцію виконує, дитина слухає уважно музику і спостерігає за животиком.

Достоинства:
    Ціна, швидкість відправки
    Недостатки:
    Трішки вигляд, немає регулювання звуку
  • Олена П***

Гарний нічник, дитині сподобався

• Александра С***

Гарна іграшка ,приємна на дотик

Достоинства:
    Невелика
    Недостатки:
    Трішки гучна мелодія
  • Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Брала на подарунок, все сподобалось доставили швидко

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Валерия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Брали на подарок. Отправили быстро, приехало без каких либо повреждений. Спасибо Игрушка очень милая, мягкая и главное - ребенок доволен)

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Дитина задоволена ,спить тільки з цією видрочкою.Дякую

Достоинства:
    М'яка ,приємна на дотик.
    Недостатки:
    Немає.
  • Анна Є***

іграшка чудова)

• Євген Ч***

Чудова іграшка
    Дитині сподобалось добра якість на свою ціну

• Володимир М***

Все добре!

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Не рухається і не світиться

• Вікторія Ц***

Іграшка не погана.

Недостатки:
    На другий день перестала рухатись коли дихала
  • Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый

Игрушка вообще не стоит своих денег. Я разочарована. Еле-еле дышит, все скрипит.

• Продавец  PRO100BCE

Дякуемо за відгук Денис, купіть гарніше батарейки, радості вашому домі.Не оплачуйте товар який вам не подобаеться навіщо забирати.

• Наталия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE. Цвет: Серый

Замовляли іграшку бежевого кольору, на цьому наголошували при оформленні замовлення. Прислали іншого кольору

• Продавец  PRO100BCE

Дякуемо за відгук, ви не наголошували бежевий колір, в карточці товару написано сірий, не зрозуміло навіщо забирати товар .