- олена ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Користуюся постійно
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
- Виталий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Для моего веса 75, отлично. Да и вообще все норм.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
3 з 5. До подушки зовсім не дотягує. Брав після операції, ефекту майже немає. Мене 122 кг, можливо із-за цього. Для машини, кинути на сидіння можна.
Рекомендувати людям з вагою не буду (варіанти є), інші дивіться самі.- Продавец FlashShop
Доброго дня!
Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями від використання товару. Нам прикро, що виріб не повністю виправдав ваші очікування після. Комфорт і підтримка можуть відчуватися по-різному — усе залежить від індивідуальних особливостей, ваги та способу застосування.
Ваш відгук для нас надзвичайно цінний — завдяки таким коментарям ми вдосконалюємо якість продукції та можемо давати більш точні рекомендації кожному клієнту.
Сподіваємося, що наступні покупки у нашому магазині принесуть вам лише позитивні емоції, комфорт і задоволення.
Будемо щиро раді знову вітати вас серед наших постійних клієнтів!
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Хороша подушка. Свої функції виконує.
- Достоинства:
- Недорого.
- Недостатки:
- Жодних.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!