Отзывы покупателей о Сумка переноска для кота Zmaker с Прозрачными Стенками Складная до 7 кг Розовая (508)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Черный

швидка доставка, хоча замовлення оформила вже після часу відправки — увійшли в положення та відправили того ж дня)
    Переноска якісна, зручна, котику сподобалась

Достоинства:
    Доставка та якість
    Недостатки:
    Немає)
  • Людмила Ш***

Дуже сподобалася ця переносна, наша киця навіть просто інколи там спить, щоб ми не доставали її. Якісна і легка.

• Ліанда Н***

Щиро дякую за переноску! Дуже зручна , малий в захваті , їде з задоволенням та комфортом

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Розовый

Переноска зручна і досить міцна, швидко збирається. Розмір відповідає заявленому

• Оксана

Отримала переноску із подряпаним, затертим пластиком. Дуже неприємно

• Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок! На бокові стінки сумки нанесено прозору, захисну, плівку, яка могла зазнати пошкоджень при транспортуванні. Дуже прикро, що виникла така неприємна ситуація, якщо товар Вам не підходить, - можете зробити повернення або обмін, менеджер з Вами зв'яжеться!

• Оксана

Доповнюю відгук. На пластику є дрібні затертості, але після зняття захисної плівки вони дійсно майже не помітні.
      Окремо хочу подякувати менеджерці, яка дуже швидко зв'язалася, уважно поставилася до ситуації і запропонувала варіанти вирішення. Питання вирішили оперативно і коректно.

• Александра Ч***

Быстрая доставка, котик сразу был в интересе что же это такое и залез как только сумку собрали! Качество пластика плотное , защитная пленка

• Ірина М***

Зручна, легка переноска для кошенят та котиків. Все прийшло ціле, отримала на наступний день. Нашому котику одразу сподобалась! Рекомендую!

Достоинства:
    Легка, зручна, все видно
    Недостатки:
    Немає інструкції по збиранню, але завдяки ютубу швидко розібралася
  • Ольга К***

Компактная переноска,выглядит хорошо,собирается легко,разбирается тоже.

Достоинства:
    Не занимает много места
  • Настя Т***

дуже класна переноску, коту сподобалась

• Тетяна О***

Зручна та якісна переноска. Саме те що треба, міцна та зручна, збирається за пару хвилин. Ніяких проблем немає. Доброзичливий продавець . Рекомендую .

• Наталя К***

Добрий вечір, дуже зручна переноска, кіт в захваті! с задоволенням заходе та спить!

• Продавец  ЗооТорг

Наталю, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже приємно, що наша сумка так сподобалася Вашому котику, а інші покупці можуть впевнитися в якості та зручності!

• Карина Ш***

Дуже зручна переноска . Нашому котику сподобалось з першої хвилини, навіть спить в ній дома

• Продавец  ЗооТорг

Каріно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар! Дуже раді, що сумка повністю виправдовує Ваші очікування і котик почуває себе в ній комфортно!

• Катерина Н***

дуже задоволені. швидка доставка, гарна якість

• Продавец  ЗооТорг

Катерино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар та оцінку рівня нашого обслуговування! Дуже раді, що сумочка сподобалася Вам та Вашому котику, а інші покупці мають змогу переконатися, що товар зручний та якісний!

• Катерина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Серый

Переноска для собаки виявилася чудовим придбанням. Дуже порадувала якість матеріалів — міцна тканина, акуратні шви та надійні блискавки. Собаці всередині комфортно: достатньо місця, хороша вентиляція .
    Окремо хочу відзначити зручність у використанні — переноска легка, є зручні ручки та ремінь для носіння на плечі. Підходить як для поїздок у машині, так і для візитів до ветеринара.

Загалом покупкою задоволена, переноска повністю виправдала очікування. Рекомендую!

Достоинства:
    Сподобалось
    Недостатки:
    Не виявила
  • Людмила

Дуже задоволена. Рекомендую. Єдине, що було пошкоджене упакування і трохи сумка (потертість), але це відповідальність Нової пошти. Переноска велика, дуже зручна.

• Владислав К***

Все чудово. Дякую

• Продавец  ЗооТорг

Владиславе, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що наш товар Вам сподобався, приємного користування!

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 28 x 32. Цвет: Голубой

Переноска дуже зручна, легка, котику сподобалось

Достоинства:
    Дуже зручна
    Недостатки:
    Різкий запах
  • Анастасія Ж***

Переноска дуже зручна. Багато місця для котика. Класно що вона прозора,бо поки несла до ветеринара вона розглядала вулицю, пташок. Зручна в зборі та навпаки. В розібраному стані займає дуже мало місця. Каркас добре тримає. Єдине з мінусів то це різкий запах, мабуть через те що вона нова.

Достоинства:
    Зручна,компактна, швидко збирається та розбирається
    Недостатки:
    Різкий запах
    • Продавец  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Дякуємо Вам за такий розгорнутий зворотній зв`язок, це допомагає іншим покупцям переконатися в зручності та якості нашої сумки! Щодо фабричного запаху (який рідко, але може бути, адже товар новий), - бокові стінки мають захисну прозору плівку, яку за потребою можна зняти, запах швидко вивітрюється та в подальшому не завдає дискомфорту!

• Анастасія К***

Переноска сподобалась, кішечка не боїться, простору всередині вистачає, дно не провисає, не виникло проблем зі збиранням.

Достоинства:
    Постійний зоровий контакт, багато вентиляційних отворів, не важка.
    Недостатки:
    Спочатку присутній запах нової речі) але швидко вивітрився.
    • Продавец  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Дуже раді, що наша сумочка Вам сподобалася і підійшла для Вашої киці, а фабричний запах (який рідко, але може бути, адже товар новий) дійсно швидко вивітрюється і не завдає дискомфорту!

• Діана П***

Товар гарний, швидко доставили. Низ не прогинається, що є поширеною проблемою в переносках. Котику цікаво сидіти, бо стінки прозорі, є можливість розглядати все навколо. Також, переноска компактно складається, що полегшує її зберігання

Достоинства:
    Ціна, термін доставки, компактність
    Недостатки:
    Одразу був трохи не приємний запах, але він зник за декілька днів
    • Продавец  ЗооТорг

Діано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний, чудовий відгук та високу оцінку рівня нашого обслуговування! Це допомагає іншим покупцям впевнитися в якості та зручності, а фабричний запах (який рідко, але може бути, бо товар новий) дійсно вивітрюється і в подальшому користуванні не завдає дискомфорту!

• Анастасія К***

Легка, дуже зручна,повністю відповідає очікуванням

• Продавец  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого товару! Дуже раді, що покупка в нашому магазині повністю відповідає Вашим очікуванням і сумочка підійшла для Вашої киці!

• Софія

Гарна якість та зручна

• Ігор К***

Гарна штука для перевезення

• Продавец  ЗооТорг

Ігоре, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв'язок! Це допомагає нам розвиватися далі, а інші покупці можуть впевнитися в якості та доступності нашого товару!

• Марія Х***

Переноска повністю відповідає очікуванням. Легка, гарна, киці (8 місяців, 2,5кг) зручно в ній знаходитись.

Недостатки:
    Відсутні
  • Ксенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі

Класна сумка для маленьких тваринок до 3 кг

Достоинства:
    Сумка гарна
  • Людмила Д***

Класна переноска! Кіт в ній знаходиться із задоволенням,йшли в ветклініку ,він дорогою лежав,роздивлявся все навкруги!

• Продавец  ЗооТорг

Людмило, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже приємно, що наша сумочка так сподобалася Вам та Вашому котику, а відвідування вет.клініки стало більш комфортним!

• Вероніка Р***

Дуже класні переноски.
    Пухнастим подобається, постійно в них сидять. Кішечки до 4 кг., простору багато.
    У ветеринарці схвалили)

• Продавец  ЗооТорг

Вероніко, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий зворотній зв`язок про якість нашого товару! Нам дуже приємно, що наша сумочка так сподобалася Вашим кицям, а відвідини вет.кліники більш зручні та комфортні!

• Олена Д***

Я ще не використовувала по призначенню, та прийшла швидко, зібрала до купи легко, думаю розібрати також буде легко, вона легка і всередині місця вистачає.

Достоинства:
    Легка, всередині місця вистачає
    Недостатки:
    Моя кішка боїться заходити і жорстка всередині
  • Тетяна

Дуже швидка доставка. Котику переноска відразу сподобалась, не має неприємного запаху. Легко збирається/розбирається, займає мало місця в розібраному виді.

• Лариса О***

Прекрасна легка переноска. Дуже задоволена. Кіт її не боїться)

Достоинства:
    Легка, прозора, без запаху, легко збирається
  • Ольга Б***

Все сподобалось

Достоинства:
    Дуже якісна та красива переноска! Компактна і швидко збирається
  • Владислава В***

Сумка-переноска просто клас, легенька, у складеному вигляді багато місця не займає, був неприємний запах, який майже вивітрився. Дуже задоволена покупкою! Дякую магазину і продавцю за швидку доставку!

Достоинства:
    Компактна й легка
    Недостатки:
    Неприємний запах
  • Алевтина Ч***

Любов з першого погляду у кота! Мій довгий бенгал чудово помістився і не хоче вилазити! Найбільше хвилювалась, щоб було міцне дно і не прогиналось дуже під вагою кота коли піднімаєш переноску. З цим виявилось все в порядку! Єдине, було б зручніше, якби на бокових стінках були подвійні замки, щоб розстібати на обидва боки, з цим одним не так зручно, потрібно весь периметр обійти щоб відкрити

Достоинства:
    Прозора, зручна, міцна, компактно складається
    Недостатки:
    Бокові замки не дуже зручні у використанні, але це суб'єктивно
  • Єлизавета Н***

Сумка класна, котику зручно в ній. Єдине, що коли прийшла запах від неї був жахливий, але постояла на балконі два дні і все добре

Достоинства:
    Вмістка, зручні ручки
    Недостатки:
    Запах
    • Продавец  ЗооТорг

Єлизавето, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук, раді, що сумка сподобалася Вам та Вашому котику! Щодо фабричного запаху (який рідко, але може бути, тому що товар новий), то він дійсно досить швидко вивітрюється і в подальшому не завдає дискомфорту!

• Галина Г***

Купувала для кота сестри. Сестра задоволена покупкою.

• Продавец  ЗооТорг

Галино, вітаємо! Щиро вдячні Вам та такий зворотній зв`язок! Дуже раді, що наша сумочка підійшла в якості подарунку!

• Тетяна

Дуже дякую за таку переноску, швидка доставка та ввічливість менеджера. Переноска зручна, швидко збирається.

Достоинства:
    Дуже зручна
    • Продавец  ЗооТорг

Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук та теплі слова! Нам дуже приємно, що сумочка так Вам сподобалася та підійшла для Вашого улюбленця, користуйтесь із задоволенням!