Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Рюкзак Thule Campus Indago 23L TCAM-7116 Doe Tan (6808641)

Оценка пользователей 4.89/5
  • Кирило Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Maroon. Диагональ сумки/рюкзака: 16

Що хотіли то і отримали... Класичний Thule - зносостійкий, якісний, гарний. Один з брендів що не потребує реклами

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Нажаль, не варить каву
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Гарний рюкзак. Фурнітура гарної якості.

• Роман В***

Відмінний рюкзак, якість порадувала, ціна - акційна! Задоволені покупкою!

Достоинства:
    Якість
  • Валерія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Tan. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Рекомендую. Особливо за акційною ціною.

Достоинства:
    Рюкзак дуже подобається. Міцний, зручний.
    Недостатки:
    Не виявила
  • Сергей

Хороший рюкзак. Плотная и крепкая ткань. Вроде красивый))))

Достоинства:
    Вместительный
    Недостатки:
    Не обнаружены
  • Александр Х***

Чудовий рюкзак

Недостатки:
    Недоліків не виявив
  • Андрей Н***

Влезает ноутбук и всё что с ним связано и даже больше. Можно брать

Достоинства:
    Крутое качество
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Купив Indago 23L(зліва) та Exeo 28L(справа) щоб вибрати. Вони майже однакові. Розміри я намірив такі: Indago 23L 48x31x17см, Exeo 28L 49x32x20см. Я не набивав рюкзаки на максимум, за бажанням там ще 1-2 см можна розтягнути, та я не став. Товщину важко точно поміряти, але думаю ви зрозуміли що рюкзаки не такі великі, як заявлює виробник(24 та 29см товщини).
    Indago 23L має одне дуже маленьке відділення, друге побільше для ручок або чогось такого, і третє основне велике десь на 90% всього рюкзака. Має відділення під ноут з м'якою перегородкою. Основне відділення відкривається посередині рюкзака. Спинка тверда.
    Exeo 28L має все таке саме, лише згори є додаткове відділення для окулярів, через яке рюкзак не так морщиться в верхній частині весь час і краще виглядає. Через це основне відділення відкривається біля спинки, а не посередині. Мені так навіть більше сподобалось. Але якщо покласти ноут, то спинка не буде відгинатись і доступ в рюкзак буде менш зручним.
    Якість рюкзаків чудова, блисквавки YKK хороші, хоча не дуже плавні. З боків є відділення для бутилки на резинці, коли не використовуються то ці кармани не випирають. Але під питанням що станеться з резинкою якщо часто використовувати.
    Рюкзаки сподобались, я обрав на Exeo 28L.

• Юлія М***

Шикарний докладний відгук. Дякую!

• Сергій Ш***

Дуже дякую за такий змістовний відгук та фото!

• Дмитро Г***

Місткий, молодіжний рюкзак відомого бренду. Ноутбук шириною 26.5 заходить впритул. Він на 23л а не 22 як у описі. Матеріал приємний. Тримач для ключів поганенький і знаходиться у незручному місці.

Достоинства:
    Відомий бренд, висока якість виконання.
    Недостатки:
    Тримач для ключів для того "щоб було" дешевий і в незручному місці.
  • Поліна
    Продавец: Rozetka. Цвет: Teal. Диагональ сумки/рюкзака: 16

Думайте двічі перед тим, як купувати в Розетці. Вони вам радо продають, але можуть бути великі проблеми з поверненням, якщо товар вам не підійде. Дуже сильно розчарована.

• Марія

А які саме проблеми виникли?

• Дмитро

В Розетці можна повернути новий товар впродовж 14 діб. Якщо Ви його ушатали возячи картоплю з села, не знаю що додати) Thule це скандинавска якість