Отзывы покупателей о Щетка банная с длинной ручкой щетка для душа с емкостью для моющего средства BRS Green MIX

Оценка пользователей 3.2/5
  • Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Щітка відвалилася від ручки.

• Кирилл Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Зручна у використанні. Щетина не надто жорстка, приємно масажує шкіру.

• Любов П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Крышка со щетиной деформирована и при мытье сразу соскакивает. Это брак. Не рекомендую этого продавца.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не возможно использовать
    • Продавец  StarLight

Доброго дня, Любов. Вибачаємось за незручності. Якщо Ви виявили брак, а не пошкодили товар - Ви можете звернутися за обміном товару, або за ого поверненням, так як в Вас є як гарантія, так і термін обміну/повернення на цей товар відповідно. Всі додаткові витрати ми беремо на себе та вразі повного повернення готові повернути повну суму за замовлення. Тож вразі актуальності звертайтесь - будемо раді Вам допомогти!

• Дмитренко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Ще не користувались, вже розчарований. Щітка з ворсом погано тримається і постійно відпадає від корпусу

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Сергію! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Радимо Вам скористатись товаром за призначенням та будемо Вам дуже вдячні за доповнення відгуку після фактичного використання товару за призначенням!

• Бутенко А***

Класна щітка!