Великий літній розпродаж до −55%

Оценка пользователей 4.38/5
  • Отзывы про товар продавца Sklep
  • Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Black

Колонка супер. Але хотілось би більше налаштувань еквалайзера

Недостатки:
    Відсутні
  • Эдуард В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Black

Повністю попадалися всі сподівання. Добра колонка за невеликі гроші

Достоинства:
    Гарні якість звуку. Невелика ціна
  • Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Black

Все ок)зручна гучно грає але ще не перевіряв як грає на відкритій місцевості

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Black

Отримав колонку.Дякую,супер.Продавець максимально швидко все зробив.Рекомендую.

Достоинства:
    Все
    • Продавец  Sklep

Дякуєм за відгук

• Василь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Black

Все вчасно товар цілий добре запакований грає добре ціна актуальна продавець топ

Достоинства:
    Дешевше ніж у інших продавців
    • Продавец  Sklep

Дякуємо за відгук

• Дима
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Black

Почала репіти!!(( По гарантії сказали місяц ждати якщо ви відправлю!

• юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Цвет: Black

Пользовался колонкой Divoom voombox pro, отличная колонка. Хотел купить вторую для стерео пары но уже опоздал, нет в продаже. Случайно наткнулся на эту Tronsmart, и купил на свой страх и риск а у меня еще телефон sony ericsson w 995, переживал что не подключиться, но подключился. Кароче басс сумашедший, колонка из рук просто вылетает. Мощность звука двоих колонок одинакова, но Tronsmart выигрывает в мощности басса, и сам звук более обьемный. Я бы сказал что басс в Tronsmart даже немного перенасыщеный, но это если слушать в помещении, видать не зря ее называют именно "уличной" колонкой. Буду брать вторую для стерео пары, вообщем колонка "Бомба". Гепаэ як музикальний центр.

Достоинства:
    Басс
    • Продавец  5FOX

Дякуємо Вам за відгук!

• Михаил Л***

у меня дивум про.... насколько тронсмарт громче и басовитие? на 10% или на 100%
      разница в мощности в ДВА РАЗА слышна... 40вт и 80вт сильно ощутима (в два раза?)
      спасибо)

• юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Цвет: Black

Купив я все таки другу колонку для стерео-пари. Проблем зі з'єднанням немає. Стерео звук чудовий. Повністю обкатав ці колонки і можу сказати що в них є одна проблема. На дуже сильних басах, пасивна діафрагма(чи як її правильно називають?) Видає низькочастотні сторонні звуки які дуже портять якість басса. Тому любителям басса купувати не раджу. А так взагалі покупкою я задоволений.

• Продавец  5FOX

Дякуємо Вам за відгук!