Отзывы покупателей о Набор распылителей для масла уксуса соусов и жидкости 2 х 100 мл (прозрачные с серебристым)

Оценка пользователей 4.24/5
  • AI аналіз відгуків
    100 відгуків:  73% позитивних, 12% нейтральних, 15% негативних.
    Проаналізовано 100 відгуків про набір розпилювачів для олії, соусу та рідин VMHouse. Загальне враження у покупців позитивне: більшість відзначає функціональність, зручність та оптимальне співвідношення ціни й якості. Особливо хвалять рівномірність розпилення, якість матеріалів (скло), швидку доставку та приємні бонуси від продавця. Серед недоліків — поодинокі випадки браку (несправність дозаторів, проблеми з пластиком чи склом), але продавець оперативно реагує на скарги й замінює товари. Відзначено нюанси розпилення густих рідин, вузьку шийку ємності і деяку ламкість деталей.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный

За таку ціну нормальний товар.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Нерівномірне розпилювання.
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Артур
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Олег В***

Майже виконує свою функцію, як треба. Трохи нерівномірно позпилює звичайну рафіновану олію, час від часу може "вистрілювати" струмінь, а не аерозоль

Достоинства:
    Недостатки:
    За такі гроші немає
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Миронова А***

Ужасно! Пока в них была вода, все распыляло. Как только залила масло, идет просто струя и всё!!!

Недостатки:
    Не распыляет!!!!
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Звертаємо увагу, що ви повідомляєте про цю особливість використання через певний час після отримання товару. Також хочемо пояснити, що вода та олія мають різну щільність і консистенцію, тому характер розпилення може відрізнятися — для олії подача зазвичай відбувається струменем або більшими краплями.
      Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише приємні емоції.

• Олена П***

Розпилювачі гарно працюють, відповідають опису. Окреме дякую продавцю за подарунок!

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Зайчук Я***

Одін з розпилювачів пропрацював тиждень - потім стала вилітати та частина що, власне, розпілює (така била "пімпочка" всередині сопла). Цей пластиковий шматочок доводилося щоразу шукаі в їжі.
    Другий взагалі не працював.
    Ціна добра, продавець ще й люб'язно додав йоршик маленький, але про якість віробив взагалі мова не йде.

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук. Хочемо звернути увагу, що вже через тиждень після виконання замовлення з вами зв’язувався наш менеджер, і на той момент ви підтвердили, що з товаром усе гаразд та зауважень не маєте. З цієї причини для нас є неочікуваним, що про зазначені проблеми ви вирішили повідомити лише зараз, через 5 місяців після отримання замовлення.
      Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося, що подальші покупки будуть для вас вдалими.

• Андрій М***

Все сподобалось.

• Татьяна Р***

Все просто супер,дуже швидко доставили

• Дмитрий П***

Знаете , продавайте это г…..о в ЕС , зачем парить своим землякам , распылители из двух работает один, маркетинговый ход , купи два

• Продавец  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що вимоги та враження від використання можуть бути різними.
      Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.

• Пятрас А***

Вполне нормальные распылители

Достоинства:
    Дешёвые
    Недостатки:
    ---
    • Продавец  FlashShop

• Філіп П***

Качество на свои деньги … масло не распыляет нормально , оно слишком густое для этого распылителя , больше для уксуса подойдет

• Продавец  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук! Нам щиро шкода, що розпилювач не повністю виправдав ваші очікування. Ви праві — більш густі олії справді можуть розпорошуватися не так рівномірно, і це залежить від консистенції продукту.
      Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок, адже саме він допомагає нам ставати кращими. Сподіваємось, що ваші наступні покупки будуть лише вдалими та принесуть більше задоволення. Якщо виникнуть додаткові питання — завжди раді допомогти!

• Ірина Б***

Мені сподобалося дані розпилювачі. Працюють.

Достоинства:
    Працюють)
    Недостатки:
    - поки не помічено)
    • Продавец  FlashShop

• Марина Ц***

Швидке відправлення замовлення, якісне упакування. Щоб розпилювач запрацював потрібно трохи погратися з натисканням для запуску механізму, тому не спішить бити на сполох, що щось не працює. Приємний бонус від магазину до замовлення у якості подарунку ))) Дякую

Достоинства:
    Зручні розпилювачі, компактні, гарний вигляд. Ціна. Поки розпилюють непогано.
    Недостатки:
    Не виявлені
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Александр Д***

Розпилювачі не зважаючи на невелику ціну, виявилися досить якісними.

• Лысенко О***

Хороший распылитель.

• Таїсія

Якісний товар, дякую за подарунок

• Лада Я***

Доброго дня!
    Дуже задовільна своєю покупкою. Дякую продавцю - швидко зв'язалися, відправили. Якість гарна.
    З задоволенням користуюся.

• Антон С***

Не даремно вони продаються по 2 штуки, одна працює все добре, інша не розприскувала а просто капала, після огляду було зрозуміло чого

Достоинства:
    Ціна, 2 шт. В комплекті
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  FlashShop

Дякуємо вам за відгук та приділений час!
      Нам щиро шкода, що один із розпилювачів виявився несправним.
      На жаль, іноді під час транспортування або через незначний виробничий дефект один із розпилювачів може працювати некоректно. Ми раді, що другий виріб функціонує добре та виправдав очікування.
      Сподіваємося, що навіть попри цей момент набір буде вам корисним у щоденному користуванні, а наступні покупки принесуть лише задоволення й позитивні емоції

• інна

Хороша якість, замовила другу пару.
    Гарно розбирається і миється.
    Розпилює дійсно не супер рівномірно, але цього цілком достатньо як для заправлення салатів, так і для смаження.

• Наталія

Замовила одразу після придбання мультипечі. Товар прийшов добре запакований з маленьким подарунком. Поки з олією випробувала лише одну ємність. Розпилює олію струйкою. Іншу пляшечку випробувала поки з водою. Розпилює хмаринкою. Сподіваюсь, що і з олією буде видавати хмаринку. Ціна за товар відмінна. Дякую і бажаю успіхів продавцеві.

Достоинства:
    Матеріал пляшечки - скло
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!

• Ірина М***

Все сподобалось!

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Игорь Б***

Круто, ещё с подарком)))

Достоинства:
    Удобная вещь!
    • Продавец  FlashShop

• Роман Б***

Якісно розпилює

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  FlashShop

• Лидия М***

Не распыляет ничего!

• Игорь Б***

Нууу, я тоже минут 3- 5 провозился))) Заработало))))

• Продавец  FlashShop

Ваш відгук є важливим і стане у пригоді іншим покупцям. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.

• Богдан О***

Все сподобалось . Дякую !

• Михайло

Продавець хороший) Йшло трошки довго, але в посилці була ще якась щітка, не зрозумів поки для чого, але приємно) В принципі все подобається, дяка!

Достоинства:
    Виглядають добре) Поки не користувався
    Недостатки:
    Не помічено
    • Продавец  FlashShop

• Ирина Б***

Набір гарно виглядає на кухні, якісний. Дуже швидко відправили.

Достоинства:
    Корисно для здоров'я, зменшує витрати масла, рівномірно розбризкує

• Віталіна А***

Для салатів - ідеально. Невелика кількість продукта. Вистачає 1- 2 розпилень. Ще однією перевагою для мене є матеріал скло , а не пластик

Достоинства:
    Зручні у використанні
    • Продавец  FlashShop

• Оксана К***

Ємності чудові, виглядають стильно.
    Порадував і подарунок до замовлення.
    Рекомендую і товар, і продавця

• Лариса П***

Дуже гарний і функціональний набір...

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!

• Сергій Ч***

Все добре!

• Ірина Х***

Обидва розпилювачі цілі, справні та гарно розпилюють. Були запаковані в бульбашкові пакети та "рідні" коробочки.

• Сергиенко Ю***

Товар відмінний. Знадобився після покупки аерогриля. Маленькі пляшечки дуже зручні. Єдине, маленьке гирло для наливу олії.
    Рекомендую до спіпраці.

Достоинства:
    Розмір
    Недостатки:
    Нема поки
    • Продавец  FlashShop

• Станислав Х***

Купував щоб було простіше готувати в аерогрилі. Абсолютно справляється зі своїм ділом. Однозначно рекомендую. Особливо за свої кошти

• Андрей

Быстро отправили.
    Всё работает нормально.
    !!! Первые несколько нажатий - "плюётся" - пока из диспенсера не выйдет весь воздух.
    Спасибо за подарок.

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• Анна Т***

Хороші розпилювачі