Отзывы покупателей о Настольная игра 3в1: Шахматы, Нарды, Шашки – Магнитный игровой набор (38810)

• Болеслав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma

Качество хорошее, выглядит достойно, подойдёт и для себя, и как подарок. Отличный вариант провести время с друзьями или семьёй. Однозначно рекомендую

• Продавец  TatoVdoma

Доброго дня Болеслав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені,Настільна гра 3в1: Шахи, Нарди, Шашки – Магнітний ігровий набір. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ярослав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma

Набір гри якісний, не з дешевого пластику, фігурки тримаються дуже добре на магнітах, можна використовувати під час поїздок, провірено, фігурки не розлітаються при погоюдуваннях та інше, загалом рекомендую

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma

По-перше, дуже зручно, що в одному наборі одразу три класичні ігри — не треба думати, яку брати. Магнітна дошка дійсно тримає фішки на місці, навіть коли хтось випадково зачепив стіл або ми грали в дорозі. Переїзди, поїздки — все зберігається без проблем.

• Продавец  TatoVdoma

Доброго дня Руслан! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Настільна гра 3в1: Шахи, Нарди, Шашки – Магнітний ігровий набір (38810) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma

Дуже хороша гра, магнітна дошка сильно виручає у поїздках, не розлітаються фігурки тримаються міцно до дошки

• Продавец  TatoVdoma

Доброго дня Максим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Настільна гра 3в1: Шахи, Нарди, Шашки – Магнітний ігровий набір (38810) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Егор
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma

Очень удобно, что всё в одном наборе. Захотели с друзьями поиграть в шахматы — пожалуйста. Надоели шахматы — сразу нарды или шашки. Магнитные фигурки — это вообще находка, особенно в дороге. Ничего не падает и не разъезжается, можно спокойно играть даже в машине или поезде.

• Продавец  TatoVdoma

Доброго дня Єгор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Настільна гра 3в1: Шахи, Нарди, Шашки – Магнітний ігровий набір (38810) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma

Магнітні фігурки — це великий плюс. Граємо і вдома, і в дорозі, нічого не зсувається й не губиться. Дошка компактна, але при цьому зручна для гри, фігурки приємні на дотик і добре тримаються.

• Продавец  TatoVdoma

Доброго дня Ігор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені,Настільна гра 3в1: Шахи, Нарди, Шашки – Магнітний ігровий набір (38810) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma

Дошка і фігурки якісні, добре тримаються в руках, збірка продумана — все дуже стильно виглядає. Плюс, це чудовий спосіб розвивати логіку, стратегічне мислення і просто весело проводити час з друзями та родиною.

• Продавец  TatoVdoma

Доброго дня Олег! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Настільна гра 3в1: Шахи, Нарди, Шашки – Магнітний ігровий набір (38810) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma

Дошка компактна, акуратно зроблена, фігури добре тримаються та не губляться. Можна швидко змінювати гру залежно від настрою — сьогодні шахи, завтра нарди або шашки. Якість матеріалів приємно здивувала, все виглядає надійно.

• Продавец  TatoVdoma

Доброго дня Максим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.Настільна гра 3в1: Шахи, Нарди, Шашки – Магнітний ігровий набір (38810)

• Артем Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma

хороший набір, фігурки добре тримаються завдяки магніту, не з дешевого пластику зроблено

• Продавец  TatoVdoma

Доброго дня Артем! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Настільна гра 3в1: Шахи, Нарди, Шашки – Магнітний ігровий набір. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.