Отзывы покупателей о Беспроводной петличный микрофон RIAS K15 Type-C Mini-Jack 3.5 mm 2 ресивера Black (3_05891)
- Ракевич Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Черный
Все працює, увімкнув підключив і одразу можна говорити, не зрозуміло як увімкнути(?) monitor function та не вмикається реверберація
- Достоинства:
- Безпроводні, 3 профілі підключення, одразу 2 петлички які за ціною вийшли навіть меньше ніж 1
- Недостатки:
- Трохи поганенька якість звуку, яка не виправдала моїх очікувань
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Черный
Товар відповідає опису. Гарна якість запису звуку. Рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Продавец GuchnoShop
Доброго дня, Христина. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені мікрофоном. Гарного дня.
- Елизавета П***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Черный
Якість відповідає вартості, обслуговування магазину на 5, все швидко, зрозуміло і без затримок
- Продавец GuchnoShop
Доброго дня, Єлизавета. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром та обслуговуванням. Гарного дня.
- Єрзямкіна С***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Черный
х***я
- Продавец GuchnoShop
Доброго дня, Святослава. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми, з товаром.
Наш менеджер зв’яжеться з вами для заміни або повернення товару. Дякуємо.
- Ілона В***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Черный
Все чудово. Якістю обслуговування та товаром я дуже задоволена.
- Продавец GuchnoShop
Доброго дня, Ілона. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.
- Марго С***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Черный
Хороший мікрофон, все чудово працює. Мені дуууже сподобався!
- Продавец GuchnoShop
Вітаємо, Марго! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром та роботою нашої команди. Бажаємо приємного користування!
- Марія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Черный
Мікрофон чудовий. Працює на 5 зірок!
Спасибі :)- Продавец GuchnoShop
Доброго дня, Марія. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром. Бажаємо приємного користування!