Отзывы покупателей о Набор швабра и ведро с отжимом Homettler CW003-blue, 2 мопа в комплекте, синий
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже задоволена. Один недолік: чому я раніше не купила собі цю чудову швабру?!. Дякую продавцю за якісний товар, швидку відправку, ще і приємний подарунок мені поклав. Коли треба було розібратися, я не дочекалася чоловіка, і не хотіла переводити інструкцію. Запитала чат GPT, назвавши модель. На диво: він мене проводив покроково, дав поради і навіть допоміг, бо треба знімати фіксатор ( прапорець на ручці), щоб швабра полоскалася і крутилася у ведрі. Вже і сусід побачив, як я мию пол - захотів дружині таку саму придбати швабру-ледарку. Дякую продавцю!
- Достоинства:
- Добре миє, легка в обслуговуванні. Я в захваті!
- тетяна ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Сьогодні перший раз спробувала швабру.Зручно,легко,але великий мінус в тому, що у квадратної насадки зрізані кути і в куточку вимити взагалі не реально.Жалкую,що не купила з прямокутною шваброю.
- Достоинства:
- Легке користування
- Недостатки:
- Не прибирає в куточках
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Жахлива по функціоналу швабра. Із за скошених кутів ви НІКОЛИ не вимиєте кути вашої квартири. Ще дуже не зручно заливати воду. З душової лійки не зальеш. Всю ємність треба підставляти під кран якщо він у вас є, і так щоб відстані було достатньо бо від бортів до люка заливу теж потрібна відстань. Ще ти не можеш вижати добре швабру бо вона постійно змочуєтся водою. Більше махаєшся чим прибираєш.
- Продавец Ecologist_ua
Вітаю, форма мопа відома заздалегідь на всіх зображеннях. Прозора кришка внутрішнього відра знімається, не треба цілитись в люк, можна набирати хоч краном, хоч лійкою душу. При отриманні обов'язково треба оглядати товар на предмет пошкоджень або невідповідності очікуванню і повернути, якщо товар не підходить. Моп при змочуванні очищується і ніколи не стає надміру вологим через конструкцію відра, його не треба додатково віджимати.
- Таня Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Для тих у кого є дітки і ви часто миєте підлогу то просто ідеально. Я дуже задоволена. Тряпочка в міру мокра, пластик гарний.
- Достоинства:
- Швидкість
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Чудовий набір!
Прибирання без зайвих рухів
Буду замовляти ще одну - Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Якісна та зручна. Миє чудово
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Ефект вологого прибирання. Зайвої води немає на підлозі зовсім.
- Достоинства:
- Краще за все підійде до ламінату та паркету, які не люблять зайвої вологи. Лінолеум висихає миттєво. Миє ідеально! Дорікань немає. Проста в використанні.
- Недостатки:
- Поки немає
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Супер дякуємо
- Достоинства:
- Міцна
- Недостатки:
- Відсутність
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Класна швабра, дуже зручна, якість матеріалу хороша, не самий дешевий пластик. Я спочатку пилосошу, а тоді мию, тому оцінити на дуже брудних поверхнях не можу. Загалом чисто, швидко і за свою ціну якісно
- Достоинства:
- Зручна, якісна, добре миє і збирає пил та волосся
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже зручна швабра.
Цікавий дизайн відра.- Достоинства:
- Зручність у використанні.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Сподобалось дуже.
- Достоинства:
- Добрий матеріал, зручна у використанні, гарно миє підлогу. Дуже добре очищується після віджиму. Не треба бруднити руки.
- Недостатки:
- Тяжко зупинитись мити все)
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
До цього користувався іншими варіаціями, але ця виявилась найзручнішою. Виглядає збірка досить якісно
- Достоинства:
- Центр ваги посередені, оптимально зволожує, прибириє бруд в окреме відро
- Недостатки:
- Пару разів взяв не за ту ручку і розлив нижнє відро, треба звикнути
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Розкішна швабра, щиро радію функціоналу промивання без торкання води руками
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Опису відповідає
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Не збирає повністю волосся чи шерсть собаки на щітку, треба його дозбирувати з підлоги
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже зручно,рекомендую. Товар відповідає фото.
- Лилия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Очень понравилась, уборка стала в удовольствие. Нравится тем, что не нужно в ручную отжимать и грязная вода отдельно от чистой.
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже сподобалась. Вбирати дім зараз у задоволення)